Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (983)

kitano 

všechny recenze uživatele

Podobne zbesile, prehnane, videoklipove a samoucelne ako Shoot'em up, avsak v tomto pripade film ma zapletku, ktora mu dava aku taku serioznost a ten gulas tak drzi trochu pohromade. Trochu menej obrazovych experimentov, menej samoucelnych scen a mohla z toho byt jazda ako vino. Ale zopar hlasok bolo nedostiznych. What are you looking for, England? :) (6/10) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Jako akční film/styl budnoucnosti bych to rozhodně necharakterizoval. Není drsňák jako drsňák a Stathamamův ultramothefuckin' výraz začne unavovat asi tak po deseti minutách čistého času. Akce je silně nepřehledná a když už si to uvědomuje i režisér, řízne do toho nějakou tu stříkající krev, či useklou končetinu. Kamerový filtr mohli mládenci zvolit také lepší a nasrané tempo není ani zdaleka tak ďábelské, jak se povídá. Spousta blbostí na každém kroku, policie vyobrazená jako banda nicneumětelských ňoumů, která se bojí vystřelit (což specielně v USA vypadá asi trochu jinak), záporáci relativně k smíchu, takže co tenhle rádoby cool debut vlastně drží nad vodou ? Někdy příjemná odvázanost a pořekadlo "za velmi málo peněz vcelku dost muziky", jejíž decibely se dají jen těžko odhadnout, ovšem falešná je leckdy až to není hezké. Jestli je tohle nový trend budoucnosti, tak to nás tedy pánbůh ochrnaňuj. Akční hrdina by měl mít úroveň. Chev Chelios ji zde nemá. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Hloupá zápletka, takřka nulový scénář... Ale ne, o tom to tentokrát není, Crank je adrenalinová, zběsilá akce bez pravidel, ryzí potěšení ze stylového běsnění, béčko 21. století. Slovo "nonstop" však na místě není, film v určitých částech zpomalí a tam jdou cítit nepříjemné nedostatky. Režie se mermomoci snaží o co nejcoolovější vyznění, avšak někdy ty všemožné hrátky s kamerou a ultraklipovitým střihem připomínají spíše znouzectnostní zamaskování chabého jádra a nízkého rozpočtu. Ovšem neříkám, že nefungují, vyloženě odporné je jen použití google earth při zoomování... Celkově zábava dobrá a závěr originální. "What are you doing? Driving through a mall, cops chasing me." 6/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nechtěná (nebo chtěná?) propagace užívání legálních i ilegálních stimulačních psychotropních látek a k tomu naprosto ukrutnej meganářez, ujetost, bizardnost a tuny akce... Šílený hrdina, šílená situace, totálně šílený film!! Neustále "nakopaný" hrdina ničí, mlátí, střílí, nadává a šoustá jen aby se udržel při životě a neklesl mu adrenalin. Úžasně postavený film na neotřelém, jednoduchém a politicky nekorektním nápadě, úžasných a vesměs megaujetých postavách, úžasnému vtipu a fantastickému zpracování. Pro mne osobně jeden z nejlepších "akčních" filmů všech dob. Navíc díky mé divoké minulosti a "slabosti" pro stimulační látky naprosto (doslova) srdeční záležitost ... ;-) BOMBA ... ale vybuchlá!!! ;-)) ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám rychlý film a když jsem si na tu šílenou adrenalinovou jízdu zvykla, začalo mě to dost bavit. Dost dobrý akčňák, kde jsem se každou chvíli pobaveně zasmála nad těmi bláznivými nápady. Ještě chci pochválit ty skvělé titulky na konci - nejen, že byly velké a čitelné, ale ony se dokonce zastavovaly, takže se daly skvěle přečíst. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (24)

  • Film byl natočen na digitální kamery, konkrétně na Canon XL-2 a Sony CineAlta HDC-F950. (imagoo)
  • Chevova (Jason Statham) Nokia by měla být po dvaceti minutách nefunkční. Po posledním hovoru si ji totiž uložil do kapsy u košile a strávil dlouhou dobu v bazénu. (Ermanaricus)

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama