Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (984)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jason Statham asi neumí nic jiného než se tvářit tvrdě a mlátit každého živého tvora ve své blízkosti, tak ani tentokrát nezměnil svou oblíbenou pózu. Jason se probudí a je mu nějak špatně, podívá se na vše vysvětlující kazetu, na které zjistí, že v sobě má "sračku z Pekingu", která mu požírá adrenalin a bez trvalého přísunu této oblíbené látky jeho srdce zpomalí a on zemře. V tu chvíli se jeho život nepočítá na minuty a hodiny, ale na vteřiny pří kterých se snaží dělat to nejšílenější co ho napadne. Od hodně rychlé jízdy autem, přes bersekerovskou bitku v baru plného černochů a i trochy sexu s přítelkyní:). Samozdřejmě, že Jason nemůže být za tento drogový dáreček rád a tak se rozhodne pomstít. Kolotoč, při kterém to chvíli vypadá, že režiséři jsou adrenalinovými fanatiky (a milovníky google earth) a možná se ještě trochu povzbudili a inspirovali trochou LSD(když heroin nestačí...). Všechno by bylo v pořádku, každý velký fanoušek adrenalinové jízdy, v které se nešetří kulkami, pěstmi a ani hodně tvrdou muzikou, by byl spokojen, ALE... Tento film dohání vše do naprostých absurdit a např. již zmiňovaný google earth je šíleně trapná a nevtipná záletost stejně jako další různé "stylovosti" . Nemyslete a budete spokojení, ale nevím co s vámi udělá závěr filmu, který celou absurditu a šílenost filmu jen a jen 10x podrthuje. Možná se jako já budete více smát, než by bylo zdrávo... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

To se takhle ráno probudíte a zjistíte, že máte v těle syntetickej sajrajt a asi hodinu života. Jedinou záchranou je vysoká hladina adrenalinu ve vašem trénovaném těle...... . Muzika šlape. Někdy mám pocit, že neustálá akce je její zásluhou. Kameraman dělá záběry ze všech možných i nemožných úhlů. Vše hraje do noty J.Stathamovi. Bohužel, všeho moc škodí. To, co se původně zdálo být cool, začíná nudit. Zjišťujete, že akce je omezená na jízdu, běh, střelbu a nadávky. To by mohlo stačit, kdyby to bylo doplněno něčím zajímavým. Třeba sexem. Ale ten je zde taky. Chybí tomu tedy něco jinýho, něco, co by přebilo pocit obyčejné slátaniny a nedovolilo vám po skončení říct, že to byla kravina. Možná bych měl být víc spontální !! ?? ZŮSTAŇ DOLE EVE ! ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Čtyři problémy: Trochu málo gradace, tragičtí záporáci, na můj vkus až příliš Stathamova drsňáctví a... ta tepláková souprava opravdu sux. Za patnáct milionů dolarů vyvádí režisérské duo neuvěřitelné věci, tempo nezpomaluje prakticky nikdy a efektních momentů není rozhodně málo. Ale ta Stathamova snaha být cool v každém záběru a tvářit se pořád jako Terminátor mi už místy vadila (proč nemůže na chvíli povolit ten nasranej výraz ve tváři, kterej mu beztak moc nevěřím). Fajn konec. Cca 65%. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

První setkání s britským skokanem- a jiskry od prvního záběru...Jason Statham (který na fotkách vypadá jako poctivý tyrolský zemědělec, který posiluje maximálně s vidlemi a sekerou a nosí stále jeden neotesaný výraz, takže u takové Scarlett Johansson by neměl šanci:-) je v kreaci rozhněvaného muže neuvěřitelně roztomilý a jeho destruktivní eskapády jsou i pro míromilovného diváka čirým potěšením. Postavy hlášky hází od boku jen tak by the way, scény jsou stylové a hravé. Film sviští nadzvukovou rychlostí a když už nemůže, nakopává do do zadní části muzika. Rodinná komedie s tucty mrtvol a kopou nadsázky. A má i přesah: extrémně diváka zrychlí a současně úplně vypne hardisk. Takže místy analýzy nastává paralýza. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. A Warrior's Death - Dialog ,2. Metal Health - Quiet Riot ,3. Nasal Spray - Dialog ,4. Trix Are For Kids - The Crowd ,5. You Stop, You Die - Dialog ,6. Bandera - Control Machete ,7. Small Children - Dialog ,8. New Noise - Refused ,9. Chinese Sh*t Dialog ,10. China Town - Paul Haslinger ,11. Hardcore Sh*t - Dialog ,12. Kill All The White Man - Nofx ,13. Dipsy Doodle - Dialog ,14. Everybody's Talkin' - Harry Nilsson ,15. Adrenaline Junkie - Dialog ,16. Turn Me Loose - Loverboy ,17. Haitian Cab Ride - Paul Haslinger ,18. Achy Breaky Heart - Jarrett & Long ,19. Check List - Dialog ,20. Adrenalina - David Rolas ,21. I Kill People - Dialog ,22. Bring Us Bullets - Rocket From The Crypt ,23. Eve's Machine - Dialog ,24. Let's Get It On - Gerald Levert ,25. Does She Know? - Paul Haslinger ,26. Stayin' Alive - The Sleeping ,27. How Much? - Dialog ,28. Meva Juan - Roberto Tuscon f/ Erica Garcia ,29. Juice Me - Dialog ,30. Guasa, Guasa - Tego Calderon ,31. It's A Miracle - Dialog ,32. Miracles - Jefferson Starship, ()

Galerie (101)

Zajímavosti (24)

  • Slovo "crank" je také anglický slangový výraz pro hlasitou hudbu. (Stanley619)
  • Film byl natočen na digitální kamery, konkrétně na Canon XL-2 a Sony CineAlta HDC-F950. (imagoo)

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama