Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (R. Williams) moderuje oblíbený noční rozhlasový pořad. Jednou jej kontaktuje těžce nemocný chlapec Pete (R. Culkin) . Po mnoha rozhovorech se Gabriel rozhodne zjistit pravou Peteovu identitu. Jeho telefonní číslo ani adresa však nejsou pravé a obklopují ho samá znepokojivá tajemství.. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (61)

ali-n 

všechny recenze uživatele

Moje zatiaľ najdlhšie váhanie nad kúpou filmu. I preto, lebo som si dal poradiť priamo od csfd.cz, kde bolo slabých 54 percent. Zároveň však aj dvojznačné recenzie, kde väčšina tých slabých mala v sebe jedno slovo: "nuda". To vyzeralo ako výzva :-) Nuž, ja som sa o nudu ani neobtrel. Veľmi zaujímavý príbeh, ktorý je pre mňa o to zaujímavejším, že som sa o podobnom človeku, akou je i jedna z postáv, dozvedel aj v reále od svojej kamarátky. To, čo tu predvádzajú Robin a Toni je však jednoznačne MOJE NAJ .... Niektoré ich momentky sú lekciami herectva už len osve a nieto v celom konecepte. Za mnohé je to Robinovo ženské zareagovanie na rušiace klopanie tesne pred bozkom a Toni to famózne dala pri skúšaní svetra - a to je za jednou zo scén ešte viac, než sa dá opísať. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Opravdu silná atmosféra. Je pravda, že by film potřeboval trochu větší spád, nějaký jasnější konec, nebo aspoň podrobnější vysvětlení. Na konci jsem čekala nějaký dramatický flashback, kdy Gabrielovi konečně DOJDE jak to bylo. Že si vzpomene jak mu slepá žena říkala "hodí se mu k očím", že se podiví jak mohla slepá žena vidět betlémskou hvězdu na vodojemu, nebo že se aspoň ukáže, že toho syna opravdu má, ale že ho zneužívala sama. NĚCO, cokoli. Takhle jsem si spíš přála aby to ještě nekončilo, ať ještě přidají něco. Pak to skončilo, a zůstala jsem trochu naštvaná že skoro nic nevím. Ze slibně se vyvíjejícího se thrilleru se v druhé polovičce stala mírně patetická historka o osamělosti průměrného člověka. Robin Williams mi moc nesednul, ale Toni Collette spolu s Rory Culkinem opravdu hrajou divákovi na nervy, v dobrém smyslu. ()

Reklama

Kimon 

všechny recenze uživatele

Říkáte, že je to nuda? Nebo dokonce odpad? Jo, jo, ... když dnešní průměrný mladý divák vyžaduje zcela výhradně jen krev, násilí a ohnivé plameny a hororové výjevy (a přitom vysoce hodnotí animované dětské pohádky). Když se mu toho nedostane v dostatečné míře, prohlásí o filmu, že je to nuda a DOKONCE ODPAD! Pak mi zbývá vysvětlení, že takový divák je ještě nevyzrálá lidská osobnost, která není ani dítětem a ani vyzrálým dospělým člověkem a nemá tudíž právo hodnotit. Noční volání jistě není filmovou špičkou, ale slušné hodnocení si dle mého jistě zaslouží. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Film hrající si na temný thriller se zajímavým nápadem, ale přeutahajícím dějem postavený jen na Robinovi a Toni. Být neznámé herecké obsazení jsem přesvědčen o tom, že by měl tento snímek tak třetinovou sledovanost a poloviční hodnocení... - 4. 3. 2012 - 50% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Z nie moc nápaditých prvkov zlepený thriller, ktorý chce byť odlišný a hlbší, a zároveň chce aj zaujať mainstreamového diváka skrze osvedčené žánrové klišé. V oboch prípadoch však nedôjde ani do polcesty a ani Robin Williams ani Toni Collette mu z jeho rozorvanosti a režijnej neistoty ich majstrovským herectvom nepomôžu. Mdlý zážitok. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku ve městě Montgomery a v New Jersey ve městě Newmark. (rafix)

Reklama

Reklama