Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

necisty 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprosto neuvěřitelně nechutný! Nemám nic proti gayům, ale jestli tohle jsou opravdu gayové, tak rychle pryč od nich. Tenhle film jsem si pustil jen protože jsem od něj čekal tu největší šílenost a zvrácenost a ... potvrdilo se. Protože nepohrdnu žádným filmem, který se ke mně nějakým způsobem dostane, tak jsem ho přežil až do konce, ale jen díky ženskému ňadru v mé dlani a taky protože jsem to chtěl mít za sebou, abych se na to nemuset už nikdy podívat. Rozhodně nedoporučuji nikomu, kdo je na tom s orientací na pochybách:) Tu jednu hvězdu jen protože film věrně kopíruje Prcičky, které mám tak rád, ale jinak se jedná jen o odpad. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Ač gay, musím říct, že tenhle film jsem si opravdu neužil.. Nechápu, proč tzv homosexuální kinematografie má neustálou potřebu zařazovat do filmů softporno.. Tenhle film nestojí za nic, není to vtipné (to nebyl ani American Pie), není to zábavné.. Je to zoufalé. Jedna hvězdička proto, že věřím, že pokračování tohoto výtvoru bude potřebovat ještě horší hodnocení. ()

Reklama

dzejnyka 

všechny recenze uživatele

Prcičky zahalené do dúhovej vlajky. Niečo viem o tom, že ľudia orientovaní na rovnaké pohlavie to mnohokrát nemajú jednoduché. Ale prečo sa niekedy nepobaviť aj na svoj účet? Súhlasím, nie je to kvalitný film, nemá posolstvo, pre mnohých je možno dosť nevkusný. Chápem. Ale napriek tomu všetkému u mňa za 5. Za frekvenciu výbuchov smiechu. A za pripomenutie, že človek nemá stále brať všetko vážne. Najmä nie seba. ()

Shredder odpad!

všechny recenze uživatele

Kral vsetkych odpadov!!! Horsi je len jeho bratricek AGM 2... Nie je to vtipne, prave naopak nudne s velkou davkou nechutnosti. Herci su nesympaticky a nenajdete tu ani jeden trocha normalny dialog len plno fekalneho humoru. Parodia s nasilnym humorom, ktory na vas posobi dojmom ze ho nevymysleli dospeli umelci ale niakto kto to nema v hlave v poriadku. Toto si prcicky nezasluzili... ()

Plangi odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není možné, co se ještě může v něčí hlavě zrodit...Ano, měla to být "teplá" parodie na Prcičky, leč parodii jako takovou nedělá jen přes kopírák sjetý scénář parodovaného filmu a stonásobně větší počet stonásobně nechutnějších nechutností. Ble. Another gay movie možná pár jedinců pobaví, ale pro většinu hetero, homo, ap. populace s alespoň špetkou vkusu to bude abnormálně traumatizující zážitek. Ruce pryč!!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama