Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

dzejnyka 

všechny recenze uživatele

Prcičky zahalené do dúhovej vlajky. Niečo viem o tom, že ľudia orientovaní na rovnaké pohlavie to mnohokrát nemajú jednoduché. Ale prečo sa niekedy nepobaviť aj na svoj účet? Súhlasím, nie je to kvalitný film, nemá posolstvo, pre mnohých je možno dosť nevkusný. Chápem. Ale napriek tomu všetkému u mňa za 5. Za frekvenciu výbuchov smiechu. A za pripomenutie, že človek nemá stále brať všetko vážne. Najmä nie seba. ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Poněkud velmi nepovedený pokus o to udělat jakési "gay American pie". Vše v tomto filmu je afektované, špatný výběr herců (až na výjimky) to potvrzuje. Pokud se tvůrci snažili dodat do tohoto snímku kamkoliv nějakou formu oduševnělosti, tak jsem ji zcela přehlédla. Je to pouze komedie bez vyššího účinku, ale ano, i takové občas potřebujeme. Je to totální mrhání časem, ale pokud si potřebujeme třeba odpočinout, nebo se odreagovat, je to dobrá "ptákovina" (a to doslova). ()

Reklama

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Extrémně debilní a vulgární podívaná. Ani ne tak parodie na Prcičky, jako spíš dotáhnutí celýho konceptu až za unosnou mezi. Když už se někdo směje tomu, když se souloží s jablkovym koláčem, proč by se nesmál když u toho má navíc do zadku strčenýho křečka? Fisting, anální kolíky, sraní na sklo, zvracení, incest, zoofilie - je tu všechno a navíc s hláškama typu: "Nemůžu uvěřit že jsem ho málem vykouřil svýhmu tátovi". Rudej hadr na všechny intelektuály a geniální záležitost na víkendový kocoviny. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

To, že to nemá žádnej extra příběh, se dá očekávat, to, že nakonec celá čtveřice přijde o panictví během posledních deseti minut, všichni kamarádi svorně v jeden den (nebo spíš jednu noc) asi taky nepřekvapí. Problém je, že celej příběh je tady lacinější než u nějakýho porna, herecký výkony stojí celkem za h****. Tu jednu hvězdičku dávám proto, že je to první film, ve kterým je víc nahejch chlapů než ženskejch. Konečně něco i pro ženy a čtyřprocentní muže... ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Gay teen céčková parodie letních horny komedií. Film je kvalitativně velmi laciný, ovšem na kvalitě mu rozhodně neubírá homosexuální tématika, jak se tu opovažují drze naznačovat někteří typicky čecháčkovsky homofobní uživatelé, brečící, jak museli neustále sklápět zrak. Milí pokrytci, to, že se tady chvástáte jak blejete nad homosexuálním análním stykem a pak si ho večer užívaje rádi umažete v análu svojí kňučící partnerky, tak jen a jen tohle pokrytectví je doopravdy k blití. Na tomhle filmu oceňuji hlavně to, že jsem něco takového doposud neviděl a jen tak asi ani v současné době neuvidím. Taky je to opravdu příjemná změna oproti těm valícím se tunám a tunám natřásajících se a chychotajících se koziček napříč celou světovou filmografií. Takže za odvahu přidávám další hvězdu a cením snahu přijít s něčím neotřelým. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama