Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Teplý Prcičky? To není tak úplně přesné. Spíš teplá parodie na Prcičky. Navrch je tu můj Richard, pro kterého mám odjakživa slabost... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

To, že to nemá žádnej extra příběh, se dá očekávat, to, že nakonec celá čtveřice přijde o panictví během posledních deseti minut, všichni kamarádi svorně v jeden den (nebo spíš jednu noc) asi taky nepřekvapí. Problém je, že celej příběh je tady lacinější než u nějakýho porna, herecký výkony stojí celkem za h****. Tu jednu hvězdičku dávám proto, že je to první film, ve kterým je víc nahejch chlapů než ženskejch. Konečně něco i pro ženy a čtyřprocentní muže... ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Na AGM mě znervózňuje, že netuším, jak vážně to je myšleno. Má to být parodie? Nebo jen bere schéma teenagerské komedie a aplikuje ho na homosexuální postavy? Každopádně to nefunguje žádným směrem. Dost se dalo vytěžit také z "utahování z klasické gay produkce", jenže to tady opět spočívá jen v tom, že jedna postava vypadá jako Deb z QAF, že hoši hrají baseball a že tam má trapné cameo Andersen Gabrych. Bod za plakát Edge of Seventeen, Richarda ze Survivor, pár povedených vtipů a chytlavou písničku. A na fekální scény raději zapomenu. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Naozaj niekedy netuším, prečo si vlastne sám sebe takéto veci robím... Veď predsa dobre viem, že sa mi na kopulujúce dvojice mužov díva veľmi ťažko, nehovoriac už o iných úchylnostiach, ktoré sa pod zámienkou pobaviť ma, na mňa z tohto filmu vyvyalili. Nielenže som sa na trápnom a silne úchylnom humore nepobavil, ešte mi aj bolo na zvracanie. A to vidím, že táto stupidita má aj druhý diel, tak to už vážne nechápem. ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná přehlídka podivných individuí. Pořád jsem doufal, že se nakonec probudím a zjistím, že to byl jen sen, ale vypadá to, že tohle opravdu někdo natočil a dostalo se to ven! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Parodie na prcičky ? Dobrý nápad, ale výsledek je vskutku velmi trapný, i když párkrát jsem se těm blbostem zasmál. V každým případě je to prostě kravina - je vidět, že se to opravdu natáčelo pouze 16 dní, jak jsem si přečet v zajímavostech. Navíc jsem si chvílema připadal spíše jako když sleduju nějaké gay porno, než komedii, takže dvojku radši nezapínám, už i tohle jsem chtěl vypnout. Ale aspoň hvězdičku tomu dám.. za snahu. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Oh, sick, dude! Ze začátku to vypadalo jako zajímavá parodie na parodie...ale jako Prcičky na homosexuální způsob? Po chvíli to začne nudit a štvát. Hloupé a trapné... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ohodnotiť odpadom, ani nie. Tu sa len parta opačne orientovaných umelcov, rozhodla do sýta vyblázniť a natočiť si niečo, na čo by sa mohli aj so svojimi parťákmi pri divokých večierkoch baviť. A či už to brali smrteľne vážne,alebo nie, je v podstate jedno. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Parta kluků se rohodne, že konečně přijde o panictví. Ale s klukem! Parodie nejen na Prcičky, ale třeba i na Edge of Seventeen. Jak ale napsal demented, není to nic pro křesťany, puritány a homofobiky:-) ()

Popluh odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem tolerantní a proti homosexuálům rozhodně nic nemám, ale tenhle film je prostě peklo, které se nemůže líbit snad ani jim samotným. Prostě taková gay verze Prciček, která rozhodně není vtipná a obsahuje řadu zbytečných a nechutných momentů. Tohle by prostě udělalo i z Eltona během půl hodiny heterosexuála. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

No to byla zase rozporuplná šílenost, kdy jsem kvůli některým scénám chtěl dát pět hvězdiček, kvůli jiným odpad nejodpadovitější. První případ se týká narážek na jiné filmové počiny s gay tématikou, to bylo geniální (matka hrající na piano - ROFL!!!). Druhý případ se týká humusovitých scén typu glass table nebo vyprazdňování střev, ty byly tak odporné a hnusné, že to člověka totálně znechutilo. AGM je prostě kravina, kterou si člověk nějak víc užije pouze pokud se orientuje v LGBT tématice, gay filmech, má angličtinu na úrovni B2 a výš a je schopný překousnout tuny situací daleko překračujících hranici vkusu. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ne ze by to bylo nadprumerne, to ne. Je to naopak stupidni a blbe, ale je to stejne stupidni jako Prci Prci Prcicky, ktere to paroduje. Jen je to proste gay. A nemuzu rict, ze jsem se u toho nezasmal :D Dival jsem se na to s pritelem a docela jsme se zasmali. Takze na komdeii slusne... ()

McLushi odpad!

všechny recenze uživatele

Já teda proti gayům nic nemám, ale to jak si jeden z nich strká ráno do řiti mrkev a další zeleninu a jak sní o tom, že ho ve škole ošoustá matikář, nebo jak si druhej nasadí pumpičku na péro, která následně skratuje a udělá mu z Frantíka dlouhej mrtvej chobot, vidět fakt víckrát nemusím... ()

Reklama

Reklama