Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Gemini 

všechny recenze uživatele

O čempak je tenhle slaboučký film spojený s prvními dvěma díly jenom tím, že se tu ve vedlejší roli objevuje Santiago Munez? Inu o tom, že zdraví máme jenom jedno, že rodina je to, co vás učiní šťastnými, a že chovat se jako nezodpovědná troska nepřináší nic dobrého. Odehrávat by se to mohlo úplně kdekoliv s kýmkoliv, takže se dá říct, že se sportem to má společné jen dva ptáky naklíčované před modrým/zeleným pozadím do záběrů skutečných zápasů, ale vypadá to o několik tříd hůř než v prvním Gólu. Naprosto zbytečná na sílu a vejvar tlačená product a girls placementová záležitost. 50%, protože to vlastně neuráží, jenom to prostě je úplně o ničem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to nejhorší a to i na úkor toho, že první díl je super a druhý se dá zkousnout. Začátek teda byl dost brutální a říkal jsem si, jestli vůbec koukám na film o fotbale. Chvílemi ty scény z natáčení nějakýho hardcore porna totiž byly fakt mimo moje chápání. Pak ale začalo mistrovství v Německu a celý film se otočil o 360 stupňů. Záběry na mistrovství byly boží a různé vsuvky filmového štábu mi ani moc nevadili. Hodně ale zkazil začátek filmu, u kterého jsem chvílemi přemýšlel, že to vypnu. Nakonec jsem to neudělal a jako fanoušek filmu jsem za ty záběry byl docela rád. Dlouhý záběr na Beckhama, který z přímáku střílí gól je fakt boží. Škoda, že to původně není natočeno pro tento film. Ale jinak bych ho asi ani neviděl. Filmová stránka ale pořád příšerná. Dvě hvězdy čistě za fotbalové šílenství a záběry z něj. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi amatérsky natočený film. Otrasné futbalové zábery a príbeh plný klišé (ak sa to hovno vôbec príbehom dá nazvať). ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

ve filmu není nic. opravdu. čtvrt hodiny se díváte na film pak si čtvrt hodiny povídáte a pak zjistíte, že jste o nic nepřišli. výsledek je, že to radši vypnete a pořádně si přihnete z dvoulitrové petky pomerančové limonády za 5kč. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl a ohromný pokles, který předchozí dva díly velkým způsobem ponižuje. Naprosto zbytečné pokračování a když už se mělo točit, tak jedině navazovat na předchozí díly a né kazit jméno takovým filmům... 2/10 = 20% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle gólová série měla skončit u druhého dílu. Tento omyl je úplně mimo. Týká se tentokrát reprezentací, ovšem náš hlavní hrdina se před začátkem pochopitelně zkopne, takže je to o něm a bez něj. Kluci mají mimofotbalový život srovnatelný s černokněžníkem Mario Balotellim, takže to tak potom na hřišti vypadá. Tento díl je laciná fraška a milovníky předchozí série jistě zklame. Ti, kteří se chtějí pouze bavit, a tento film je úsměvný víc než by sám chtěl, nějakým exkluzivním kouzlem 2* vykouzlí. Šup sem s nimi. Možná je někdo bude chápat, jako mou skrytou zlomyslnost k nalákání dalších lidiček, kteří tuhle hrůzu brzy zhlédnou a pak budou nasraní. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Dovoľujem si tento komentár napísať ako výstrahu pre užívateľov, ktorí by boli tak naivní a rozhodli sa pre tento film kvôli tomu, že si pozrú nejaké excelentné fotbalové výkony. Tento film je čistý prúser a fotbalu tu nájdete asi toľko ako hrozienok vo vianočke zo supermarketu. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Ehm...co to sakra bylo? Jakási lovestory z fotbalového prostředí, co mi připomněla telenovelu. Herecké výkony jsou hrozné, o scénáři snad raději netřeba mluvit a nástup spoluhráčů na hřiště? Pár záběrů z FIFY pak tam jasně mimo nastoupí, hned dají góla a jdou se zase hned radovat pryč. To vše okořeněné šíleným závěrem, takže jedna hvězda za sexy holky, alespoň se dalo na co koukat. 15% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Z USA do Anglie a teď do Německa. Aneb Santiago Munez získal nové angažmá a film produkci. Kdypak asi zavítá do české ligy? Santiago Munez byl v prvním filmu neznámým jihoamerickým mladíkem, který se musel hodně naučit, aby se stal dobrým fotbalistou a získal exkluzivní kontrakt. Díky sociálním sondám do života jihoamerické chudiny měl první film větší rozměr. Ve druhém filmu již starší Santiago Munez přichází do anglické Premier League, kde si zahraje třeba s Davidem Beckhamem, ale také musí zkrotit svou namyšlenost. Třetí díl se natáčel v německé produkci, jenže postavu Santiaga tvůrci odšoupli až na 157. kolej, když ho hned na začátku nechají si zlomit pár žeber, aby si poležel v nemocnici. Příběh se tak soustředí na jeho kamarády Charlieho Braithwaitea a Liama Adamse, kteří si mohou zahrát na mistrovství světa v Německu, ale také budou řešit své milostné problémy nebo sklon k alkoholismu. Některé scény jsou hodně zajímavé - např. nabídka na natáčení filmu, z něhož se vyklube upírský erotický blábol natáčený někde v Rumunsku, i kamera je velice slušná a nabízí často zajímavé pohledy. Problém však je, že zde není skoro žádný fotbal. Kromě úvodního sestřihu zápasu, o němž netušíme, kdo proč a kde hraje (tedy podle dresů si něco odvodíme, ale jinak netušíme, kde se nacházíme a proč) a závěrečného sestřihu ze skutečného mistrovství světa (a vlastně kromě krátké scénky fotbálku s dětmi na ulici) zde totiž žádné fotbalové parádičky ani zápasy nejsou. Navíc pod oním sestřihem běží neskutečně kolovrátková hudba, která začne otravovat už po pár sekundách, ale zní skoro čtvrt hodiny! Docela slušně rozehrané možné drama tvůrci zkusili podojit co nejvíc, ale prostě to přehnali. Pozor - spoilery! Jeden z fotbalistů chlastá a je záletný. Druhý se zasnoubí s krásnou herečkou a je slušňák. Slušňák umře, a ožrala přestane chlastat, vrátí se k rodině a stane se z něho i příkladný fotbalista. Kdyby šlo o film, kde hlavními hrdiny nejsou fotbalisté, ale manažeři, vyznělo by to asi podobně. A produkce nemusela utrácet peníze za poskytnutí práv na sestřih gólů ze skutečných zápasů, do nichž naše hrdiny tvůrci jen počítačem naklíčovali. Disk také nijak nenadchne. Protipirát, dvě reklamy, tři upoutávky, reklama, to vše hned na úvod, a tři další trailery v hlavním - statickém - menu. Jinak vůbec nic navíc, tedy kromě originálního zvuku ve stereo u filmu, což není nic extra. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Koho proboha napadlo po dvou dílech vystřídat hlavního hrdinu a odstrčit ho na druhou kolej, stejně jako vlastně celý fotbalový námět. První dva díly byly čistě sportovní kousky s jasným cílem a směrem a ve trojce se najednou autoři pokusili místo fotbalové pohádky o hlubokomyslné drama, což se absolutně nepovedlo. Dobré alespoň v tom, že jsem si připoměl jací velikáni v té době hráli. 50% ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Dá se něco ještě víc zničit a totálně posrat dá jak vidím nevím co tě Kuno napadlo takhle souhlasit z něčím debilním. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Podivné pokračování fotbalového příběhu, který má s předchozími díly společnou pouze postavu Santiaga Muneze, která však dostala ve třetím díle jen pramálo prostoru, což znamená v součtu jen několik minut a takových dvacet replik. První půlhodina je jako z jiného filmu ( natáčení úchylného filmu v Rumunsku - WTF? ) a zbytek je jen záplava sentimentu a sestříhaných zápasů z Mistrovství světa v Německu. Třetí Goal! si tak bohužel přivlastnil již dvakrát osvědčenou značku, kterou bohužel už v prvních minutách poslal nezaslouženým způsobem rovnou do sprch. 35% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si "Mexická vlna" rozhodně nezasloužila. Toto pokračování prostě nemělo být natočeno. Nemastné a neslané, málo fotbalových scén a málo (vlastně skoro vůbec) vidíme Santiaga na fotbalovém hřišti. [možný spoiler] Popletený děj, který se "věnuje" anglickému národnímu mužstvu na MS 2006 v Německu. A zase záběry na Beckhama:) Nevíme co se stalo se Santiagovou přítelkyní a co s jeho rodinou. Nedozvíme se nic! A hlavně tu chybí herec Alessandro Nivola, který v prvních dvou dílech skvěle ztvárnil postavu Gavina Harrise. Vlastně nevím za co dávám tu jednu hvězdu:) ()

prome 

všechny recenze uživatele

S původní myšlenkou tenhle film nemá zhola nic společného. Je to jen hodně slabý odvar s pár herci a vůbec se nesoustředí na kariéru Santiho, což je opravdu velká škoda a vlastně film se nezaměřuje celkově na fotbal. Tvůrci si asi myslí, že když tam nacpou pár scén z fotbalového hriště tak mají vyhráno. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sladkokyselá limonáda s křečovitou snahou vyvolávat slzičky, která s fotbalem nemá prakticky nic společného. je to zmatené, nevtipné a absenci scénáristické invence tvůrci občas nahrazují až neúměrně dlouhými fotbalovými záběry z MS 2006. Jediné pozitivum vidím v ústřední dvojici Leo Gregory - JJ Feild a v hezkých holkách. 20% ()

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z filmov, pri ktorom nesedí tento obsah... Inak potvrdzujem už mnohokrát spomenutý fakt, že je to jednoznačne najslabší film z celej trilógie :( ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Fotbalový Bože !!! Co je to za blbost ? CITÁT : Strach z křížů poprvé..... Ty záběry z hřiště, no to je ubohost. To jsou ale hrozný efekty. CITÁT : Jděte, kluci a otočte ten stav......? Vyndavám dvd, připravuji levačku, nápřah a centr....dvd letí, letí a góóól !!!, ale ne to není góóól, dvd se tříští o břevno !!! Zlatá jednička, bronzová dvojka a odpadová trojka. Ve filmu byly použity songy jako třeba Try overcome your speed defects ( Speed Default ) od Le hammond inferno http://www.youtube.com/watch?v=oxoi6LCFpCY nebo Suburban knights od Hard - fi http://www.youtube.com/watch?v=dZ8RtHbS65g ()

Reklama

Reklama