Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Lehce vážnější osmidílné pokračování seriálu rozvíjí příběh Kurapikovy pomsty za vyvraždění jeho klanu zločineckou organizací Genei Ryodan. Kurapika se dozvídá, že Genei Ryodan nebyl mafií vyvražděn, a že dokonce jeho členové pátrají po něm samotném. Na jeho stranu se ovšem přidává Gon, kterému se při jeho dřívějším zajetí Genei Ryodan znelíbil, a s ním Killua a Leorio. Tak se začne nanovo odehrávat plán Kurapikovy pomsty, tentokrát s pomocí nejen jeho přátel, ale i Hisoky, který má jak se zdá vlastní důvody, proč mu pomáhat. (Genryuusai)

(více)

Recenze (2)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmidílná OVA bohužel doplatila na to, že je právě osmidílná. Děj se tak stihl uzavřít tak nějak na půl a lituju ty, kteří nečtou mangu, popřípadě se nějak nedozvěděli, že děj pokračuje v dalších, o rok vydaných OVA. No, samozřejmě to není tak parádní jako původní Hunter x Hunter ale i tak si udrželo svou kvalitu. Pravdou je, že hlavním hrdinou je spíše Kurapika ale vůbec to nevadí. Jeho touha po pomstě je skvěle vykreslena a epizody, kdy se třeba jen mluví jsou jedny z nejsilnějších. Po polovině se děj strašne zrychlí a člověka to okamžitě chytne, ovšem než se pořádně rozkouká tak je konec. Co se mi opravdu líbilo tak dostatečný prostor pro nepřátelskou skupinu, kdy mě osobně zajímal každičký z členů a dostal jsem vcelku jasnou představu co si o nich myslet a koho mě bude později líto. Ale ta krátkost tomu hold ublížila, což ale není vina tvůrců anime ale mangaky. Nicméně až díky úplnému závěru sem se rozhodl zvýšit hodnocení na slabší čtyři hvězdy. Opravdu povedená tečka... ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odstupem času jednoho dne je tato ova celkově nic moc. První dva díly pomalý rozjez, pak výměna rukojmých a konec. OP fantomové zrušeni a celkově znemožněni. Straně to kontrastuje se závěrem seriálu, kde na koho šáhli, toho zrušili. ()

Reklama

Reklama