Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo kvitujem je, že sa to celé, ako dnes už poväčšina lacných amerických komediálnych sračiek, nezvrháva do úchylovien a humusu, a že to celé celkom rýchlo a nenápadne ubehlo. Tupý humor je naozaj tak dementný, až sa musíte niekedy na tej úbohosti zasmiať, len škoda, že väčšinou to nebol ani zámer. 40%. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsme se seznámili s místními hrdiny ve filmu Hurá do basy chtěli jsme víc. Bob Odenkirk na mě vyskočil v nedávném podcastu a já se začal znovu zajímat, došla řada na Solomonovi. Jízda maličko polevila, ale 39% z filmu činí jeden z nejvíc podhodnocený film vůbec. Je to infantilní humor, který se zde stupňuje až to občas bolí, ale to je přesně naše krevní sraženina. Studuji teď kombi vysokou a komedie už ani nesleduji, zkrátka mně málokdy rozesmějí, jsou ovšem výjímky jako tahle. Proto díky Bohu za ní, za teplý bratry, protáhlé výrazy, nesmyslné hříčky i vkusný dabing. S tímto filmem máte zaděláno na kvalitní večer. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o špatný snímek, nicméně zůstal za mým očekáváním. Sice jsem nečekal nic špičkového,ale tak na 4 hvězdičkovýž film jsem se těšil. Naštěstí je tu několik vtipných momentů, díky kterým mají dva hlavní hrdinové Will Arnett a Will Forte (to jen pro info, kdyz tu nemají profil) co hrát a vás bude bavit se na ně dívat po celou dobu. Čisté 3 hvězdy. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hyperkativní ujetá komedie s několika skvělými vtípky, několika nečekaně zábavnými scénami, vše hustě prokládáno téměř absurdními dialogy. Na styl humoru i titulní, téměř nesnesitelně pozitivní, a taky infantilní, dvojku si člověk sice musí chvilku zvykat, naštěstí humor, ač často pracuje se stupiditou a intenzivní trapností, nikdy nesklouzne do laciné vulgarity a fekálního humoru. Není to nic světoborného, ale svižně to ubíhá, pobaví, nebere se to příliš vážně a nemá to onu typicky do hladka vymletou zápletku. (“Je to silné kóma.“ – „To mě nepřekvapuje, táta jde vždycky do všeho naplno.“) ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo Noc v Roxbury. Ta byla horší, ale zachraňoval to skvělý soundtrack. Tady jsou zase (pro mě) sympatičtější herci, ale samozřejmě nechybí množství stupidit, tolik typických pro americké komedie. Byl jsem překvapen i solidní dávkou vtipných momentů. Zkazila mi to sekce reklamy prostřednictvím letadla a závěr v salónu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je uvedeno, že Santa Klaus bydlí na severním pólu, v nulových souřadnicích. Zeměpisná šířka severního pólu je však 90 stupňů severní šířky a zeměpisná délka se neuvádí, neboť na severním pólu se sbíhají všechny poledníky. (rakovnik)

Reklama

Reklama