Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o špatný snímek, nicméně zůstal za mým očekáváním. Sice jsem nečekal nic špičkového,ale tak na 4 hvězdičkovýž film jsem se těšil. Naštěstí je tu několik vtipných momentů, díky kterým mají dva hlavní hrdinové Will Arnett a Will Forte (to jen pro info, kdyz tu nemají profil) co hrát a vás bude bavit se na ně dívat po celou dobu. Čisté 3 hvězdy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo kvitujem je, že sa to celé, ako dnes už poväčšina lacných amerických komediálnych sračiek, nezvrháva do úchylovien a humusu, a že to celé celkom rýchlo a nenápadne ubehlo. Tupý humor je naozaj tak dementný, až sa musíte niekedy na tej úbohosti zasmiať, len škoda, že väčšinou to nebol ani zámer. 40%. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tihle bratři rozumu moc nepobrali, o to větší by s nimi mohla být sranda. Je tomu tak z poloviny, protože některé gegy jsou až moc trapné, ale najdou se takové, u kterých jsem se zasmál. Příběh je teda úplně mimo mísu, ale dá se to vydržet až do konce. Jak jinak než sladkého... Zajímavosti: Nápis za letadlem byl dlouhý 1,2 kilometry a vyšel bratry na 3550 dolarů. :-) 43% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pri čítaní tých komentárov som sa rozhodoval, či to vôbec stojí za to obetovať tomu hodinu a pol času. Ale dobre, že som to riskol! Tento film patrí do tej kategórie filmov, ktoré sú tak strašne dementné, až sú v konečnom dôsledku skvelé! Občas treba aj nejakú tú bláznivú komédiu a títo bratia sa o ňu naozaj postarali - toľko skvelých hlášok a scén pokole, no stálo to za to (aspoň pre mňa určite)! No treba všetko brať s rezervou a treba sa trochu aj povzniesť nad to, že ten ich humor je fakt dosť infantílny a miestami až príliš stupídny. Aj také raz za čas treba a hoci väčšina komentárov sú len samé zatrpknuté sťažnosti, ja som sa dobre pobavil. Veď dvoch dementov, čo vyrastali na Severnom póle a nevedia rozoznať slušnosť od zvráteností - to človek nevidí len tak každý deň... ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsme se seznámili s místními hrdiny ve filmu Hurá do basy chtěli jsme víc. Bob Odenkirk na mě vyskočil v nedávném podcastu a já se začal znovu zajímat, došla řada na Solomonovi. Jízda maličko polevila, ale 39% z filmu činí jeden z nejvíc podhodnocený film vůbec. Je to infantilní humor, který se zde stupňuje až to občas bolí, ale to je přesně naše krevní sraženina. Studuji teď kombi vysokou a komedie už ani nesleduji, zkrátka mně málokdy rozesmějí, jsou ovšem výjímky jako tahle. Proto díky Bohu za ní, za teplý bratry, protáhlé výrazy, nesmyslné hříčky i vkusný dabing. S tímto filmem máte zaděláno na kvalitní večer. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je uvedeno, že Santa Klaus bydlí na severním pólu, v nulových souřadnicích. Zeměpisná šířka severního pólu je však 90 stupňů severní šířky a zeměpisná délka se neuvádí, neboť na severním pólu se sbíhají všechny poledníky. (rakovnik)

Reklama

Reklama