Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (44)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo kvitujem je, že sa to celé, ako dnes už poväčšina lacných amerických komediálnych sračiek, nezvrháva do úchylovien a humusu, a že to celé celkom rýchlo a nenápadne ubehlo. Tupý humor je naozaj tak dementný, až sa musíte niekedy na tej úbohosti zasmiať, len škoda, že väčšinou to nebol ani zámer. 40%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 2/10/// +Malin Akerman, když vydržíte až do konce, tak závěr je snesitelný a najde se tu pár hlášek -jinak je to ale nesnesitelná, nevtipná komedie, občas je trapná a občas si říkáte kdyby byla alespoň trapná, Will Arnett a Will Forte je nejhorší herecké duo co pamatuji, tak nesympatické a nevtipné jsem ještě neviděl/// Co víc dodat, jsou průměrné komedie a jsou špatné komedie, tahle je ta špatná./// Celkem 33%/// ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tihle bratři rozumu moc nepobrali, o to větší by s nimi mohla být sranda. Je tomu tak z poloviny, protože některé gegy jsou až moc trapné, ale najdou se takové, u kterých jsem se zasmál. Příběh je teda úplně mimo mísu, ale dá se to vydržet až do konce. Jak jinak než sladkého... Zajímavosti: Nápis za letadlem byl dlouhý 1,2 kilometry a vyšel bratry na 3550 dolarů. :-) 43% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hyperkativní ujetá komedie s několika skvělými vtípky, několika nečekaně zábavnými scénami, vše hustě prokládáno téměř absurdními dialogy. Na styl humoru i titulní, téměř nesnesitelně pozitivní, a taky infantilní, dvojku si člověk sice musí chvilku zvykat, naštěstí humor, ač často pracuje se stupiditou a intenzivní trapností, nikdy nesklouzne do laciné vulgarity a fekálního humoru. Není to nic světoborného, ale svižně to ubíhá, pobaví, nebere se to příliš vážně a nemá to onu typicky do hladka vymletou zápletku. (“Je to silné kóma.“ – „To mě nepřekvapuje, táta jde vždycky do všeho naplno.“) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina o dvou tupcích, co se chovaj jak totální hovada a celkově ten humor je dost tupej. Spíš jen kroutíš hlavou. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Trapné, hloupé a nudné. Dvojice tupých bratrů napodobují Harryho a Loyda z Blby a blbější a u těch jsem se nasmál 1000krat více. Dvojice herců přehrává a gagy vůbec nezvládají. Zbytečná komedie. Do odpadu to neposlala krásná spolubydlící. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Zďaleka nie tak hlúpe a trápne ako sa píše v okolitých komentároch - naopak, dosť vtipné. Táto komédia sa berie s nadhľadom, žiadny fekálny humor a tak to má byť. Pri záverečnom lietadlovom inzeráte som už od smiechu nevládal:). ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná komedie, která disponuje naprosto stupidním humorem a tupými bratry, jací se jen tak nevidí. Nicméně film se dal bez problémů dokoukat a musím uznat, že jsem se i párkrát zasmál. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je totálně o ničem a měla sem chuť ho vypnout už na začátku... Jedna hvězdička za závěrečnou scénu, což byla jediná vtipná scéna v celém filmu. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Sledováno jen na půl, ale hrozný hov**. :D I když pár scén pobavilo (a občas to bylo tak trapný, až mi to sedlo), ale zrovna chytrej humor to neni... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pri čítaní tých komentárov som sa rozhodoval, či to vôbec stojí za to obetovať tomu hodinu a pol času. Ale dobre, že som to riskol! Tento film patrí do tej kategórie filmov, ktoré sú tak strašne dementné, až sú v konečnom dôsledku skvelé! Občas treba aj nejakú tú bláznivú komédiu a títo bratia sa o ňu naozaj postarali - toľko skvelých hlášok a scén pokole, no stálo to za to (aspoň pre mňa určite)! No treba všetko brať s rezervou a treba sa trochu aj povzniesť nad to, že ten ich humor je fakt dosť infantílny a miestami až príliš stupídny. Aj také raz za čas treba a hoci väčšina komentárov sú len samé zatrpknuté sťažnosti, ja som sa dobre pobavil. Veď dvoch dementov, čo vyrastali na Severnom póle a nevedia rozoznať slušnosť od zvráteností - to človek nevidí len tak každý deň... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Zase jedna zbytečná komedie. Zase je pravdou, že jsem se párkrát zasmál, ale asi jinak trapnost vítězí nad ubohostí a to už říká vše za sebe. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Trapná dvojka, tím pádem i směšná a celkem vtipná komedie. Co ti blázni dokázali jsem nechápal ani já a takový rozruch kolem dítěte. No padám. 50% ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsme se seznámili s místními hrdiny ve filmu Hurá do basy chtěli jsme víc. Bob Odenkirk na mě vyskočil v nedávném podcastu a já se začal znovu zajímat, došla řada na Solomonovi. Jízda maličko polevila, ale 39% z filmu činí jeden z nejvíc podhodnocený film vůbec. Je to infantilní humor, který se zde stupňuje až to občas bolí, ale to je přesně naše krevní sraženina. Studuji teď kombi vysokou a komedie už ani nesleduji, zkrátka mně málokdy rozesmějí, jsou ovšem výjímky jako tahle. Proto díky Bohu za ní, za teplý bratry, protáhlé výrazy, nesmyslné hříčky i vkusný dabing. S tímto filmem máte zaděláno na kvalitní večer. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o špatný snímek, nicméně zůstal za mým očekáváním. Sice jsem nečekal nic špičkového,ale tak na 4 hvězdičkovýž film jsem se těšil. Naštěstí je tu několik vtipných momentů, díky kterým mají dva hlavní hrdinové Will Arnett a Will Forte (to jen pro info, kdyz tu nemají profil) co hrát a vás bude bavit se na ně dívat po celou dobu. Čisté 3 hvězdy. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Will Arnett se doopravdy hodí spíše jako bezcitný protivník v komediích Willa Ferrela, takováhle blbost se jen tak nevidí. Naštěstí se to dá pohodlně dokoukat až do konce i přes absolutní trapnost. ()

Reklama

Reklama