Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Díky televizní show má možnost splnit si poslední přání.  Carol má jediného syna Dylana, který trpí nevyléčitelnou nemocí. Zúčastní se televizní show, kam je pozván, aby mu splnili jeho největší sen. Dylan si přeje strávit víkend se slavnou supermodelkou. Carol, kamarádi i celý televizní štáb jsou připraveni udělat cokoli, aby splnili jeho poslední přání. Dylana čeká nejlepší víkend jeho života! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

honajz 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý film mířený na teenagery, který pracuje s nevyléčitelnou nemocí, ale i jasným poselstvím, že když něco moc chcete, může se to splnit. Mladý Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Když se dostane do televizní soutěže a vyhraje ji, jeho přáním je strávit víkend se slavnou a krásnou modelkou. Ta však odmítne. Dylan tedy spolu se svými kamarády vyrazí za ní, aby ji přesvědčil, že vše myslí upřímně. Poté, co se setkají, zjišťuje mladá žena, že někdo má i větší problémy, než jaká ona má traumata, a nakonec se Dylanovi poslední přání splní. U filmu už od začátku tušíme, či snad dokonce víme, jak skončí, a skutečně ke konci mačká slzičky. Naštěstí se dokáže snímek i sem tam poněkud shodit a ono teenagerovské herectví dělá ze snímku sice nijak velkolepou (jako třeba u noirovky Brick / Zmizení), ale aspoň sympatickou podívanou. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Do komedie to má hodně daleko, sice se tam pár vtipných věcí objeví, hlavně na téma umírání. Naštěstí to ale nepůsobí nijak morbidně a spíše to celé odlehčí nelehkou situaci. Je to příjemné melancholické drama s typickým americkým koncem, ale nesnaží se to za každou cenu ždímat emoce. Celé to vede k úvaze, co by člověk udělal na jeho místě? ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Příběh o pohodovém umírání. Po skončení tohoto filmu mne sužovaly rozpaky. Měla to být komedie, a tak jsem čekal komedii. Ale zasmál jsem se jen několikrát. Moc vtípků tu opravdu nebylo a ani žádná zapamatovatelná hláška. Ale na druhou stranu to byl tak neuvěřitelně pohodový film, který se mi opravdu docela líbil, a tak jsem se dostal do rozpaků. Nedávno jsem dal dvě hvězdičky komedii jen za to, že to komedie nebyla a zasmál jsem se tam jen asi jednou. A tohle je naprosto podobný případ. Ale zároveň mne tenhle film nadchnul, a to je to, co té druhé komedii chybělo. Film Poslední přání, to je citlivě, ale zároveň pohodově podaný příběh o 16letém klučinovi Dylanovi, který co nevidět zemře. Ale má kolem sebe svou milující matku, dobré kamarády, pohodového doktora a slavného fotbalistu, kteří ho podporují a pomáhají mu. Díky pomoci doktora může Dylan vzít svou matku do luxusní restaurace, díky pomoci bohatého fotbalisty se může podívat do New Yorku a perfektně si to tam užít spolu s kamarády. Prostě neuvěřitelně pohodový film o tom, že umírání nemusí být vždy smutné. A ten závěr není nijak zvlášť přeslazený, ale je natočený decentně a perfektně zapadá do kontextu filmu. Jinak herecké výkony byly velmi kvalitní a hercům jsem vše uvěřil. Takže i když jsem se nedočkal salv smíchu a vtipných hlášek, přesto dávám čtyři hvězdčky, protože ten film je dobře udělaný, má hlavu i patu a mně se líbil. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Každý z nás by bol rád, keby na sklonku života sme na druhý svet odchádzali s pocitom, že sme si splnili aspoň jeden veľký sen. A o tom je tento príbeh....príbeh mladého človeka, ktorý napriek tomu, že na svete nepobudne tak dlho ako by sám chcel, túži po niečom vysnívanom.....a ide si za tým stoj čo stoj....Veľmi pekný príbeh, so sympatickými hercami avšak chýba tomu niečo čo by vás ešte viac chytilo za srdce a rozorvalo ho v závere na malilinkaté kúsky..... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jestliže se někdo pouští do filmu na téma umírání, měl by to velmi zvážit, protože to vždy nemusí skončit úplně nejlíp. Viděla jsem víc filmú s tak smutným námětem a nemohu se ubránit dojmu, že v tomto případě to bylo všechno až příliš nereálné a účelově pojaté. A co se týká zařazení do žánru komedie/drama o tom bych také polemizovala, protože komediálních prvkú, alespoň tak jak já jsem to osobně vnímala, bylo minimálně. Emotivně to bylo nicméně působivé a za to dávám zlatou střední trojku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Pennsylvania a meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama