Tajja

Tazza: The High Rollers

Drama / Komedie / Krimi

Jižní Korea, 2006, 139 min

Dong-hun Choi

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $39,212,715(2.11.2008)

Nenudil jsem se, ale že bych se nějak báječně bavil se taky říct nedá. Film spíš tak nějak plyne, hezky se na něho kouká, ale nedá se s ním souznít. Hlavně díky scénáři, který je zbytečně přeplácaný a momenty, které by normálně diváka zarazily do sedačky, tu prostě proběhnou okolo vás. Zachraňuje to fajn retro atmosféra a svůdná Kim Hye-su. Nebýt tak šíleně dlouhý, mohl být mnohem zábavnější a s větším tahem na branku.(12.9.2008)

Z filmu je cítiť príjemný retro štýl, atmosféru skutočnej high society, a noblesu hazardných hráčov, čo však film zráža dole je zle podávaný príbeh. Režisér robí navlas rovnaké chyby ako vo svojej prvotine The Big Swindle, a dej neobratne kúskuje do niekoľkých flashbackov a časových rovín, ktoré medzi sebou mieša, a tým nechcene mätie diváka. Keď sa tieto chyby skombinujú s faktom, že film má takmer 2 a pol hodiny, tak na konci začína byť nepríjemne popletený a nudný, a prezentované dejové zvraty už viac neohúria, ale skôr vyplynú do stratena.(11.3.2007)

Nemůžu říct, že by to bylo zlo, ale přes dvě hodiny tohohle už byly opravdu moc. Kasinové filmy mě nebavily nikdy, a že jsem jich při koukání na HK, kde se v tom vyžívají, něco nakoukal... Tenhle se trošku lišil, ale ne až tak moc, hlavně tou délkou. Právě ta pro mě nepřitažlivá hlavní náplň filmu je protkaná občasnou erotikou a hlavně nápisy připomínajícími, že jde o zpracování komixu. Sečteno podtrženo, odkoukáno zapomenuto.(10.2.2008)