Reklama

Reklama

VOD (1)

Nastal konec světa. Pokusný T-virus, vyrobený společností Umbrella, byl vypuštěn do světa a proměnil jeho obyvatelstvo v hordu potácejících se zombie, které mají v oblibě maso. Protože ve městech není bezpečno, dávají Carlos Oliviera a L.J. dohromady skupinku přeživších, mezi nimiž jsou i nováčci Claire, K-Mart a sestra Betty, a vydávají se na cesty. Přesunují se v ozbrojeném konvoji po opuštěných pouštních dálnicích. Hledají další svého druhu – ty, kteří přežili, nenakažené. Nacházejí ale ty, kterých je v pouštích plno: nemrtvé. A budou potřebovat spousty zbraní, tisíce nábojů a pár plamenometů, aby se ubránili. Pod opuštěným vysílačem v Nevadě se ukrývají špičkové kanceláře a laboratoře společnosti Umbrella. Dr. Isaacs, který má neustálý přístup ke špionážnímu satelitu, sleduje pouť konvoje, ale hledá přitom osobu, která je nejen klíčová pro vznik léku, ale také ztělesňuje vše, o co se experimenty společnosti Umbrella pokoušely. Tou osobou je Alice. Alice byla kdysi držena společností Umbrella a podrobena biogenním experimentům, následkem kterých získala nadlidskou sílu, zostřené smysly a zvýšenou obratnost. Ačkoliv se její mutace každou minutou zhoršují, sleduje Alice konvoj a ochraňuje ho v naději, že se jí nějak podaří doprovodit ho do bezpečí. Konvoj zamíří na Aljašku, která slibuje poslední možnost útěku před nemrtvými, ale předtím se musí zastavit v Las Vegas, aby doplnil zásoby paliva, a snažit se neupoutat na sebe pozornost firmy Umbrella. Alice se nezastaví, dokud společnost funguje. Boj teprve začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (754)

H34D 

všechny recenze uživatele

Resident Evil: Extinction je na jednu stranu slušně technicky zpracovaný (zpomalené záběry, nálet ptáků apod.), nabízí středně velkou dávku akce a hromadu klasických zombíků, bohužel na stranu druhou nenabízí nic nového, jedná se o prosté, mizerným scénářem podepřené, vykrádání úspěšnějších zombie filmů (Úsvit mrtvých). Nedokázal jsem pořádně proniknout do atmosféry, ani si užít závěrečný souboj proti jakémusi bosovi, jenž mě zanechal totálně chladným. Holt i když to nebyla vyloženě nuda, musím hodnotit přísněji, neboť v dnešní době by se snímky neměly omezovat na pouhé vykrádání a béčkovou, bezduchou akci, které jsme si mohli užít už mnohem dříve a v lepším podání. 5/10 ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se moc, čekal jsem podobnou kravinu jako RE2, ale dočkal jsem se lepšího průměru srovnatelného s prvním dílem, Milla je čím dál víc killer-machine a docela se změnila, už určitě není tak sexy jako v jedničce. Scénář není žádné veledílo a má slabší chvilky, ale co příjemně se na to dívá a rychle to utíká, nejlepší scéna jednoznačně nakažené vrány…7/10* ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako osoba netčená předešlými díly a vlastně i tímhle žánrem celkově zvedám palec vysoko nahoru. Je to sexy, má to styl a baví to diváka na každém kroku. Mulcahy pochopil, že divák od tohohle filmu nečeká komplikovaný příběh, propracované postavy nebo srdceryvné momenty, a nabízí zabíjení ve zpomalovačkách, cool akci a Millu v totálně hot oblečku. Mít tohle víc zombie vyvražďovaček, snad na ně začnu i koukat. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kazdopadne jsem cekal vetsi masakr, sice to spatny nebylo, ale rozhodne slo z tematu vytezit vic. Presunuti filmu do pouste rozhodne prospelo, takze misty pripomina Sileneho Maxe. Problem je, ze dost casto jsou jen zabery jak nekdo nekam jde, pripadne jede a nebo rozhovory a je to na ukor akce. Ale akce tu je fakt vychytana, Milla sice pouziva vetsinou jen noze, ale jde ji to s nima a pak stoji za zminku treba rozjizdeni zombiku autem, nemrtvy vrany a podobne, proste sem tam nakej prvotridni napad. Zaverecnej boss taky neni spatnej, ale opet z neho slo vytezit vic. Jsem zvedavej, jestli bude ctyrka, protoze film je tak jakoze useklej a primo si o pokracovani rika. Celkove se jedna o vcelku slusnej akcni film se spoustou krve, par lekackama, peknejma zombikama, solidnim pribehem a super Millou, takze jsem se dobre bavil, ale kulervouci to neni. Tak po druhym skouknuti jsem se bavil vic, pravdepodobne nejlepsi dil serie, skvela akce, skvely hororovy a krvavy sceny, perfektni Milla a paradni masky zombiku, lepsi 4*. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ale no ták, POMO, každá nemůže býti Pamelou.. :-D. Ale teď k filmu..NÁŘEZ! Tvůrci si uvědomily chybu předchozího dílu a teď my, jakožto diváci, jsme se dočkali satisfakce v podobě Extinction. Lekačky přesně tam, kde jsou, mají být, což znamená že fungují. Ali Larter (Niki/Jessica z Heroes) více než zdatně sekunduje Mille a o této herečce jistě ještě uslyšíme. A Milla? Dle mého nezklamala a odvedla svou práci dokonale, a proto doufám že otevřený konec, (který byl skutečně zajímavý), znamená, že se můžeme těšit na ještě lepší díl! Hned po jedničce nejlepší Resident Evil. ()

Galerie (160)

Zajímavosti (32)

  • Film sa nepremietal pre filmových kritikov, hlavne kvôli zlým kritikám u prvých dvoch filmov zo série Resident Evil. (ladko)
  • Valná většina natáčení probíhala v oblasti Mexicali, kde teplota dosahovala až k hodnotám kolem 55 °C. Členové štábu museli být často ošetřování kvůli dehydrataci. (Amplifier)
  • Ve scéně, kdy se loučí Carlos (Oded Fehr) s ostatními, je v pozadí vidět pohyb aut na silnici. (Efko1)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Delší polibek a návrat Škorpióna

Delší polibek a návrat Škorpióna

18.06.2007

Z kalných vod Hollywoodu se zcela nečekaně vynořila pokračování dvou áčkově se tvářících béček, která má nejeden uživatel ČSFD na svém seznamu provinilých slastí. I když, u toho prvního se to v… (více)

Snyderova armáda (ne)mrtvých

Snyderova armáda (ne)mrtvých

28.03.2007

Třístovka se vesele prosekává k 200-miliónové hranici v tržbách z amerických kin (celosvětově už tuto hranici dávno pokořila a je po posledním víkendu na slušných 250 milionech) a filmové weby se… (více)

Reklama

Reklama