Reklama

Reklama

1942

  • Singapur 1942 - Singapore (více)
Trailer

Obsahy(1)

Válečný konflikt v Malajsii v roce 1942. Skupina čtyř vojáků vedená válečným veteránem z čínské války seržantem Takeshi Satem se ocitá ztracená v džungli. Jedinou možností,jak se dostat zpět k jednotce, je probít se z obklíčení. Brzy ale zjišťují, že jejich vojenské mapy jsou nepřesné a rádio nefunkční. Začíná boj na život a na smrt s nepřátelskou džunglí, hladem, žízní a stále narůstající panikou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

R4D0 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus príliš suché žiadna zvučka,zo začiatku žiadne dialogy proste nič nepodobalo sa my to na vojnový film bohužial nepodobalo sa my to ani na dokument miestami som mal pocit ako keby bol spomínaný film úrivok s amateského pokusu o vojnový film,teraz ma napadla otázka prečo dávam 1* a nie odpad! Ale dám jednu pretože nerád dávam film-om odpad! A to duplom vojnovým ale ako si spomínam bolo tam pár dobrých scén i ked s nádychom amatérov. ()

Bilky 

všechny recenze uživatele

Ty kokso, to bolo čo?! Pekná ftákovina a jedine vďaka mojej nespavosti a zároven lenivosti pustit si cosi pozeratelne na dvd som skoncil pri tomto kuse o rakosnickyx vojacikox. Jedine co tento divny film zdvihlo z 10% je zaverecna pointa a jedno stebielko travy ;) Inac sa to cele potaca od psyxedelickeho scenara ku stupidnym dialogom a babkoherecky kostrbatým výkonom. Gratulujem všetkým, ktorí to dokážu dopozerať... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejslabší asijský film, který jsem zatím viděl. Po shlédnutí filmu si ještě teď říkám, proč tohle vůbec někdo natočil a jaký to mělo smysl. Skoro v celém filmu převládají nudné a naprosto zbytečné scény, které kdyby vystříhali tak z celého filmu zbylo asi 20.minut. Pro mě je to spíše válečný horor, který se změnil v nudnou černou komedii. Musím vás upozornit, že posledních 5.minut nasadilo všemu korunu debility.Celý film se nese v dost nudném duchu. Převažují tu zcela nudné a zbytečné pasáže, které se filmaři snažili obohatit alespoň trochou komediálních prvků, které mi přišly dost trapné. Například 12 minut filmu si postavy z hladu představovaly jídlo a každý vykládal co má nejraději. Za celý film padly asi dva až tři výstřely, což je na válečný film velká ubohost. Totéž se dá říct i o hororových momentech. Tedy pokud se tomu dá tak říct, tak byli k vidění asi dvakrát. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hraje jen několik herců, neustále se potloukají po džungli, sem tam hlas a sem tam se objeví náznak nějakého stínu. Vydržel jsem neklasicky ¾ hodiny a teprve pak jsem film přejel. Nahrál se mi jen omylem, takže o něm nic bližšího nevím. Snímek byl točen jakýmsi podivným způsobem a vůbec mne nezaujal. Hluboce podprůměrná konina. Film + 150609 8157/8340 ()

brando 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení je možná až příliš kruté. I když je film dost atypický a příliš si neláme hlavu s nějakým zaškatulkováním se (chvíli se díváme na válečný film, za chvíli jsme u duchařiny, abychom se obratem ocitli v hororu či mysteriořině) a konec vůbec nemá snahu vše objasnit (a že je čeho), tak se může pyšnit vcelku svižnou atmosférou a hlavně pocitem, že se díváte na něco originálního. Občas mě rušil střih, ale vydržet se to dá. Normálně asi za (slabší) tři. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama