Reklama

Reklama

Severní polární záře

  • USA Aurora Borealis (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před deseti lety ztratil Duncan po smrti svého otce důvod žít. A nyní ho znovu nalézá při setkání s nemocným dědečkem… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Je to film pro náročného diváka a ne každému se bude líbit. Osobně z něho mám celkem smíšené pocity. Duncan (Joshua Jackson) si ve snímku hledá místo v životě, což je pro něho nesmírně obtížné. Je fixován myšlenkami na svého mrtvého otce a na své okolí a to je důvod jeho složité povahy, která mi velmi imponovala... ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Hodně civilní příběh o mladíkovi, který měl ty nejlepší předpoklady stát se grázlem (žádná výchova, mindráky), ale nakonec se stal sympatickou postavou. Neděje se nic převratného a přesto to není ani chvíli nuda. Jen ty tváře ze stupidních amerických seriálů mě trochu dráždí, ale prostě se s tím budu muset srovnat...:-) ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tyhle obyčejné neobyčejné dramata mám prostě rád. Krásné zimní prostředí, výborný Donald Sutherland (doufám, že na tom ve stáří nebudu stejně jako on, docela mě to děsilo) a Joshe Jacksona jsem nikde moc neviděl, kromě Dawsonovo světa, odkud ho zná asi většina lidí. Škoda jen, že jsme se nedočkali té polární záře. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takový obyčejný nezávislý filmeček o mladém muži, který díky minulosti stále přešlapuje na jednom místě a neumí se pohnout dále, o jeho vztahu s nemocným dědečkem a také o dívce, která by snad mohla znamenat tolik potřebnou změnu v jeho životě. Příběh se vyznačuje příjemnou civilností a to samé platí o hereckých výkonech jak Donalda Sutherlanda a Juliette Lewis, tak také Joshui Jacksona, který je tu tradičně za velkého sympat'áka a mě by už jen zajímalo, kdy ho konečně uvidím v nějaké hodně záporné roli. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Severní polární záře je neobvyklý jev, který se nevidí každý den ani tam, kde by se vidět měl. Proto jsem si myslel, že i tenhle film bude svým způsobem neobvyklý, jenže jsem se mýlil. Film je o životě, o jeho problémech, ale režisér to předal tak průměrnou formou, že jsem u toho šíleným způsobem umíral. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama