Reklama

Reklama

Ztraceni v divočině

  • Velká Británie Gone
Trailer

VOD (1)

Ztraceni v divočině - to je vzrušující příběh mladé dvojice a jednoho na pohled přátelského cizince, jež se odehrává ve sluneční výhni nebezpečně krásné australské přírody. Mladý britský pár Sophie (Amelia Warner) a Alex (Shaun Evans) se chystá prožít v Austrálii nezapomenutelnou dovolenou. Na místě se dávají dohromady s tajemným Taylorem (Scott Mechlowicz) a pod jeho vlivem mění své plány. Nenavštíví tradiční turistické cíle s bílými písečnými plážemi, ale raději se vydají do skutečného vnitrozemí. Když se ale asfaltová silnice pomalu proměňuje v prašnou cestu z červeného štěrku, Alex začíná pochybovat, jestli byl výlet s Taylorem ten nejlepší nápad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů s podobným scénářem je už několik takže nic nového pod sluncem. Režisér vsadil na osvědčené téma a vlastně jen s třemi herci natočil průměrné B-éčko. Musím říct, že po nudném začátku se to začalo pomalu rozjíždět a po mnoha psychologických pasážích jsme se na posledních 15 minut dočkali i pořádné akce.Jak už jsem řekl, film je spíše působivý po psychické stránce, kdy vlastně máme prožívat s postavami jakousi hru šíleného Taylora, který je na začátku milý a kamarádský. Ale na konci vypluje na povrch jeho skutečná temná stránka. Co se týče hereckých výkonů byly průměrné, ale dokázaly stvořit vlastně celý film, protože v něm opravdu hrají jen tři herci. Objeví se tam občas pár vedlejších rolí, které mají minutové dialogy, ale to nestojí ani za zmínku. A Efekty??? Ty ve filmu buď vůbec nebyly nebo jsem si jich nevšiml - teda jen u scény s klokanem.Hudba mi přišla celkem nevýrazná a během pár minut jsem ji přestal úplně vnímat. ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Lituji těch 85minut, které jsem při sledování tohohle filmu vyhodil oknem... Do konce jsem to snad vydržel jenom kvůli tomu, že jsem se těšil, až se tam objeví Yvonne Strahovski - kterou jsem nakonec viděl až v závěrečných titulcích, kde jsem zjistil, že hrála nějakou Sondru :( Film se do prvního bodu obratu celkem dal vydržet(jako ve škole - 4), ale pak to začala být vážně dost předpověditelná nuda, kterou už jsme stokrát někde jinde viděli... Bohužel nemám dostatek "materiálu" ani na tu jednu hvězdičku. Nemůžu jí dát ani za hudbu, ani za nějakou sexy babu - jako to někteří z nás dělají. Takže "Ministerstvo kinematografie varuje, sledování tohoto filmu je zdraví škodlivé"... ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal tak mě tam skoro nic nechybělo. Napnutý jsem byl až do konce a postavu borce z Eurotripu jsem si zamiloval, bylo mu připsáno obrovské charisma a všechno dělal s velkou rozvážností..Bohužel s přibývajícím časem se postava mění i k horšímu a ve finále je z toho skvělého a tajemného hajzlíka "obyčejný" úchyl...Postava Alexe se mi postupem času taky zhnusila, nechal si až moc sr*t na hlavu a Sophie se chovala jako pulina a nebýt jejích krásných nohou asi bych jí proklínal..Ale Scott neměl chybu, kamera taktéž ne, prostředí vybrané perfektně...Prostě mám tyhle roadtripy rád no..:) ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Nechcel by som byť v roli debutujúceho režiséra, ktorý má v rukách impotentný scenár, postavený na troch postavách - a mať k dispozícii nie zrovna excelentných hercov... Výsledok síce nie je katastrofálny, ale hodinovú nudu sotva vyváži dvadsať minút záverečného napätia, ktoré je navyše predvídateľné a vlastne úplne neškodné, asi ako keby chcel Michal David "postrašiť" svoje publikum a naspieval by svoje nové CD growlingom... ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Takový milý a pohledný hoch! Nejdříve ho pozorujeme, pak něco tušíme a nakonec je to tak. Vyklubal se z něj pěkný manipulátor, psychopat a vrah. Hezky s ním Sophie zatočila. Přestože to pro mne byli dva naprosto neznámí herci, zvládli své role opravdu dobře. Děj, jak idylicky a romanticky začínal, pomaloulinku a nenápadně nabíral na napětí a dramatičnosti, drama se stupňovalo, až... Dobré to bylo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen na několika místech v Novém Jižním Walesu a Queenslandu v Austrálii. Scény ve vnitrozemí byly natočeny poblíž měst Longreach a Winton na rozsáhlých pláních západního Queenslandu. (Homerking)

Reklama

Reklama