1%ui eoddeon geot (TV seriál)
1% of Anything
Drama / Romantický
Jižní Korea, 2003, 26x60 min
Hrají:
Dong-won Kang, Jeong-hwa Kim, Hee-bong Byon- komentáře
Vavča
Seriálek, který trpí celou řadu menších nešvarů od těch řemeslných(nad to se v poho povznesu) až po ty ideové(později rozepíšu). Jenže Hlavní herecká dvojka Kang Don Won a Kim Jeong Hwa má mezi sebou takovou chemii, že to přesto vyniká nad průměr. I vedlejší postavy jsou celkem ok. Ohraná zápletka relativně funguje, někdy potěší i humor. Jen mám jaksi problém s tím, že hlavní hrdina se v podstatě chová ke své vyvolené někdy jako k onuci a ta mu to vždy po určitém čase odpustí. Škoda, jinak by se tahle popelkovská série korejského střihu mohla vyšplhat ještě výše.(2.1.2011)
Eriol
Vlastně úplně průměrná korejská telenovela s vnukem pohádkově bohatého ochodního magnáta, prostou a drzou učitelkou z nižší sociální vrstvy, jednou zapeklitou podmínkou v závěti a nezajímavým televizním zpracováním. Proč má smysl na to koukat? Kvůli ústřední dvojici. Kim Jeong-hwa je příjemná, ale především Kang Dong-won je naprosto úchvatný a nedivím se, že se proslavil právě díky této roli .(3.4.2007)
.maggie.
Je to jenom postarší korejská telenovela, ale roztomilá. Ti dva mě spolu baví. Ona s ním umí taky pěkně vyběhnout, a Kang Don Won je k sežrání, když se vzteká:-D Rozhodně se mi tu líbí víc, než ve své tragické roli v Neukdaeui Yuhok. I "vedlejšáky" ostatních postav jsou hezké. Celý děj je jeden nesmysl, ale tady jsou důležité ty zábavné interakce všech zúčastněných (a jejich rodičů:), které se fakt povedly. Vše končí úplně superšťastně a je to celkově takové milé rozmilé, což na někoho bude až moc. Pak v některých pokročilejších epizodách se postavy jen pořád scházejí u stolu a donekonečna prodebatovávají podmínky smlouvy/randění/svatby, takže je to natahované, a samozřejmě pro západního diváka skoro až nepřirozeně cudné, pořádnou pusu tu u žádného z párů nevidíte, ani po svatbě. A pak už je holka vždycky hned těhotná.. No šílená cenzura:-D wiki d-wiki(17.4.2012)
kolibricek
da se nekde sehnat tento serial???(18.12.2011)