Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (130)

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem první dva díly a musím hned ohodnotit, i když u seriálů zpravdila pár dílů posečkávám. Konečně ve středu večer něco dávají v TV! Je to velmi příjemný a hlavně vtipný seriál, i když se řeší vraždy. Ale radši bych ho sledovala v původním znění, dabing zabijí některé hlášky. Po několika dalších dílech: Začíná to být na jedno brdo, škoda. ()

Krisslybear 

všechny recenze uživatele

Prečo tak nízke hodnotenie ?? Veď je to fantastická odreagovačka. 4 séria strašne graduje, niektoré prípady fakt zamrazia, hláškovanie z filmov a nekonečne sršiaci Shawnou sarkazmus je proste parádička. Dneska sa pokúsim načať piatu sériu som zvedavý ! Zatiaľ 5/5* UPDATE* 23.1.2013 21.35 práve som dopozeral 16 epizódu 5 série. A kričím KRISTE PANE TO JE NA NOMINÁCIU ! Proste epizódy o Jing a Jang sociopatovy sú fakt, fakt, fakt a ešte raz, fakt perfektné. Žasol som nad detailnosťou, hudobnou vložkou a vtipnými hláškami v tých najhorších scénkach. Stále nemôžem uveriť v to nízke hodnotenie ! 6/5* UPDATE* 18.7.2013 14.06 Dneska som mal možnosť si vzhliadnúť poslednú epizódu 7 série. A poviem Vám toto čo sa deje v tom seriály je nehorázne. Toľko originality aj po 7 sériach to je proste úžas! Najviacej milujem tie ich tanečky, keď zistia, že niekde straší alebo niečo záhadne sa stalo. A paródie na filmy v seriály tak vymakané, že som umieral smiechom akože :DDDDDDDD Tony hlášok s filmov úplne v tých dokonalých chvíľach...Viete čo ? Idem si dať 6 a 7 sériu ešte raz. Last UPDATE* 8.7.2014 Dneska na včerajšie výročie seriálu som si dal 8. sériu. Chýba mi Gus aj Shawn kto bude teraz so mnou hlaškovať s filmou ? Potrebujem kamaráta ako sú oni. Ďakujem Psych - Os bola to parádna jazda...R.I.P. ()

Reklama

Ssin 

všechny recenze uživatele

O Psych jsem se dozvěděl od kamaráda jen tak na zkoušku jsem si sehnal 1. epizodu (mimochodem jedna z nejlepších). Po shlédnutí první epizody jsem se nestačil divit jakto že o tak výbornem seriálu jsem se dozvěděl až teď. Mám za sebou 4 řady výborné zábavy. Psych není jen Krimi ale je to prostě "komedie". Tento seriál mě prostě uchvátil, dokonale jsem se vžil do každé sekundy, jsem prostě věrný fanoušek a nemůžu se dočkat až shlédnu další díl. ode mě 100%. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu jsem si ověřil rčení, že nemám dát na první dojem. Prvních pár dílů se mně zdála jako kravina, ale postupem času seriál jakoby získal konečně šarm, kouzlo, vtipné scény začali býti vtipné a krimi prvky začali být zajímavé. Není to jak u některých kriminálek, kde od začátku víte kdo je vrah. Zde Shawn a jeho pošahaný černošský kolega využívá svou neobyčejnou pozorovací schopnost a případ vždy humorně a mimořádně vyšetří ... ()

Rampa Mc Kvak 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojce (trojce, pětce) to suprově šlape a miluju Shawnovi "vždy k věci poznámky". U nás je hodnocení zřejmě degradováno nasazením v čase stupidních dětských pořadů a také tím, že je to jedna z mála sérií, kdy její kvalita roste s každou novou a není moc lidí, kteří jsou schopni dávat něčemu druhou šanci. Taky není pro každého - musíte milovat absurdní, ironický a někdy až černý humor aby se Vám seriál dostal pod kůži. Ale když už dostane, stojí to za to. Protože žádné jiné spojení sitcomu (především) s krimi prostě nenajdete. Scénáristi si velice často taky utahují ze stereotypů a z klasických filmů jako např. Policejní akademi, Městečko twin Peaks, Akta X, Indiana Jones atp. Já osobně čekám na Men in Black (doufám, že se dočkám). A navíc - kolik sérií, které nejsou úplně nízkorozpočtové a točí se především v exteriérech se dočkalo 6 řady ?! Nebude na tom něco ?! PS : Stačí se podívat na Sheriff Spencer a musí být každému jasné, že tento seriál je výrazně podhodnocený ()

Galerie (759)

Zajímavosti (19)

  • K tomuto dílu existuje více natočených alternativních závěrů, ze kterých si fanoušci seriálu nakonec pomocí hlasování vybrali ten hlavní. (kkomtu)
  • Dulé Hill ovládá stejně jako jeho postava v seriálu stepování. (Roby)
  • Některé výjimečné epizody mají upravené titulky nebo i znělku. Jsou jimi 13. díl 2. série se španělskou znělkou, 9. epizoda 3 série s vánočními titulky, 6. epizoda 4. série se znělkou i titulky v hindštině a 1. epizoda 5. série s čínskými titulky. (six_seven)

Reklama

Reklama