Reklama

Reklama

Jednotka příliš rychlého nasazení

  • Česko Úsvit policajtů (více)
Trailer 5

VOD (1)

Seržant Nicholas Angel absolvoval školu s vyznamenáním a brzo si získal respekt i oblibu u lidí v londýnských ulicích. Dostal medaili za statečnost, devět ocenění jen za poslední rok ve službě a dosáhl většího počtu zatčení než kterýkoli jiný policista. Je prostě ze všech nejlepší a to začne vadit jeho kolegům i nadřízeným. Nicholas je převelen do malé vesničky Sandford. Z nové situace je hodně zklamaný, přesto začne své povinnosti plnit hned po příjezdu. Nejenže si svým přístupem získá opovržení místních policistů, navíc je považován za hlupáka. Jediný, komu se Nicholas zalíbí, je dobrácký strážník Danny. Po krátkém Angelově pobytu se v městečku s nulovou kriminalitou rozběhne kolotoč smrtelných nehod. Jediný, kdo v tom vidí něco daleko většího než souhru nešťastných náhod, je právě seržant Angel. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (1 364)

castor 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo než jsem se něčeho chytil. Kadencí samopalu na nás tvůrci sice sypou jeden vtip za druhým, ale křečovitému humoru se místy neubrání. Raketový policejní vzestup pedantského workoholika se vmáčkne už do úvodní montáže a stejnou zběsilostí si to maže až do finále. Zhruba v polovině jsem už odmítal tolerovat onu nadsázku, každý druhý vtip postrádal ideální pointu, příběh byl veskrze průměrný a rozuzlení muselo být jasné kdekomu. Přesto je evidentní, že parodická komedie Hot Fuzz byla natočena pro radost a hlavně od srdce; jen u mě ale nebodovala, jak podle všeho měla!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto prvotridni narez, kde jedinej problem je mirna nevyvazenost. Wright totiz spojuje tri zanry - horor, komedii a akci. Cely je to prakticky komedie, az na zaver, kterej je narvanej akci a zabery vrazd, ktery jsou zase hororovy a vse to prekvapive funguje bezchybne, problem je, ze misty tvurci najednou znicehonic zvazni a hodi do filmu nakou dojemnou scenu, kdy si clovek rika, jesli se tomu ma smat, nebo jesli to je skutecne neco smutnyho. Ale jinak si prakticky nemam na co stezovat. Vtipy jsou naprosto perfektni a Wright vyuzije naprosto vse, takze kdyz treba ze zacatku filmu padne jmeno Aaron, tak si reknete "hm", jenze najednou v zaveru filmu ho vyuzijou a takle to je s vic forkama. Vrazdy jsou navic perfektne krvavy a zvlast ta s kusem kostela je lahudkova. No a akce, to je proste maso. Sice bych nerek, ze porazi akci Michaela Baye, na druhou stranu se tu rubou duchodci, kopou se do hlavy a strili se po nich z brokarny a to by si Michael asi nedovolil. Co se tyce pribehu, tak je do jisty miry docela originalni a pointa, proc se zabiji, je fakt spickova. A je tu pekne brutalni strih, kterej udela i z oblekani a zavirani dveri adrenalinovou zalezitost. A navic tu jsou dva krutaci Simon Pegg, kterej vypada fakt drsne a Nick Frost, kterej mu skvele nahrava. A pak tu je desna spousta znamejch a mejch oblibenejch hercu ve vedlejsich a malickejch rolich, ktery ani snad nebudu vyjmenovavat. Takze az na tech par zbytecne vazne branejch mist se fakt jedna o prvotridni film. ()

Reklama

lebowski 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamaní po těch oslavných komentářích, vcelku ale vtipný filmeček se stejnou ústřední dvojicí jako v Soumraku mrtvých a s několika známými tvářemi (potěší třeba dvojrole Billa Baileye známého jako Mannyho z Black Books). Také bývalý James Bond Timothy Dalton se tu vyřádil. Pěkná vražda, ne nepodobná scéně z Přichází satan. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $23,637,265Tržby Celosvetovo $81,742,618Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,939,191 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $35,668,203 //počet predaných kusov 2,066,452║ iestamy nesmie chýbať chladný anglický humor a zaujímavé parodické spomienky na buddy filmy s výborným Simonom Peggom a slušne sekundujúcim Nicky Frostom prvá polovička filmu troška miestamy nudí ale zasa ta druhá je úplne nabitá prim scénkami k popukaniu, doslova zbesilá jazda. Vo vedľajších úlohách sa zaskvejú nemenej známy herci ako Timothy Dalton - Bill Nighy - Jim Broadbent. /videl v kine: 85%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Arnold: 1. Goody Two Shoes - Adam Ant ,2. Sgt. Rock (Is Going To Help Me) - XTC ,3. Village Green Preservation Society - The Kinks ,4. Baby Fratelli - The Fratellis ,5. Dance with the Devil - Cozy Powell ,6. Slippery Rock 70s - Stavely Makepeace ,7. I Can't Control Myself - The Troggs ,8. Fire - The Crazy World of Arthur Brown ,9. Lethal Fuzz - John Eric Alexander ,10. Souljacker, Pt.1 - Eels ,11. Caught by the Fuzz - Supergrass ,12. Solid State Easy Action - The Fratellis ,13. Here Comes The Fuzz - Jon Spencer and the Elegant Too ,14. The Hot Fuzz Suite - David Arnold , ()

Galerie (48)

Zajímavosti (46)

  • Poté, co Nicholas Angel (Simon Pegg) na pouťové střelnici sestřelí vzduchovkou všech pět plechových figurek, jsou v následujícím záběru všechny figurky opět postaveny, aniž by se jich kdokoli dotkl. (Milan25)
  • Simon Skinner (Timothy Dalton) má ve filmu zbraň Heckler & Koch USP Match ráže 9mm. (dc125)
  • Film vznikol potom, ako si tvorcovia napozerali viac ako 200 "policajných" filmov, absolvovali rozhovory s desiatkami mužov zákona a přežili jednu nefalšovanú policajnú naháňačku. (Smok)

Související novinky

Edgar Wright chystá duchařinu

Edgar Wright chystá duchařinu

23.07.2020

Režisér a scenárista Edgar Wright už si pomalu připravuje svůj další projekt. Bude jím adaptace krátké povídky Stage 13, která vypráví o duchovi, jenž straší ve filmovém studiu. Od režiséra filmů… (více)

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Simon Pegg píše nový Star Trek

Simon Pegg píše nový Star Trek

22.01.2015

Britský komediální herec Simon Pegg dávno není jen komediálním hercem. K režii se ještě nedostal (a kdo ví, jestli o to má vůbec zájem), už ale stihnul nasbírat spoustu scenáristických zkušeností.… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Reklama

Reklama