Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (464)

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Ktorá to scéna mala zmeniť hororovú históriu? Nejak som ju asi nepochytil alebo zrovná tá chýbala na tom workprinte, čo som videl (o čom ale silne pochybujem). Celý film je minimálne rovnaká sračka ako jednotka, ale jednu hviezdu predsa len dostane za jeden pekný mord (ak to je "tá" scéna, no neviem neviem.. je to zaujímavé, ale už som videl aj lepšie, a to toho nemám až tak veľa napozerané ) a "cigánsky futbal". Každopádne, Eli je neschopný packal - tak scenáristický ako aj režisérsky. 1 / 10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto debilní, ale přesto lepší než první díl. Při scéně dramatického pochodu k začátku mučení na pozadí se slovenskou cimbálovkou jsem totiž dostal nekontrolovatelný záchvat smíchu, stejně jako při zjištění, že oba důležité mučitele znám ze Zoufalých manželek a vidět je v takhle podřadné roli, kterou si ale oba téměř až zvrhle vychutnávali, byl zážitek. Výš než na neseriózní jednu hvězdičku se ale nedostanu. Celé pojetí Slovenska a velestupidně vypointovaný příběh je totiž ostudou. ()

Reklama

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že může druhý díl Rothova ultra-paskvilu klesnout ještě hlouběji než jeho předchůdce, ale stalo se. Pokud byl "Hostel" ve filmové žumpě po pas, "Hostel II." se v ní utopil. Devadesát jedna minut brutálností o ničem bych ještě tak nějak zkousla, ale rádoby šokující závěr, z něhož se mi smíchem rozslzely oči, byl už na můj fanouškovský žaludek vážně moc... Projímadlo je minulost, teď je tu Hostel II.!!! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Druhý hostel je oproti svému bratčíškovi lepší v podstatě jen díky tomu, že je ještě hloupější, debilnější a směšnější a je tudíž o chlu zábavnější. Jako komedie je to téměř geniální. Vrcholem je scéna kde děti sedí a koukají na loutkové divadlo, kde stojí chlap, mává sekerou nad ženskou a řve na ni (česky!!) "Ty špinavá kurvo!" Ehm..LOL? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak je zvykem u divácky úspěšných filmů máme zde další pokračování celkem úspěšného hororu. Jako vždy je krvavější ale ne lepší. Film přímo navazuje na předchozí díl avšak režisér se tentokrát rozhodl pitvat pratičku mladých holek. Tentokrát nám dokonce i ukazuje systém "objednávek" a více než minule se zaměřuje na mučitele, které zde představuje jako "normální" znuděné boháče. Film má velice pomalý rozjezd a film se svým způsobem rozjede až po hodině. Poté divák konečně dostane svou požadovanou porci masa avšak není to tak úplně ono. Ve filmu je sice více krve ale není tak brutální jak tomu bylo v jedničce. A konečné vykoupení mi tak úplně nesedlo stejně jako fotbal s useklou hlavou. Aspoň, že ty holky byly pěkný. Doufám, že nebude třetí díl. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)
  • Když během scény mučení řekne Stuart (Roger Bart): „ Já jsem Herkules“, je to odkaz na animovanou disneyovku Hercules (1997). Herec v ní nazpíval part mladého Herkula. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama