Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (464)

paascha 

všechny recenze uživatele

Hmm, o kolik slabší bude trojka? jedinou hvězdu dávám za mou oblíbenou, a ve filmech málo slýchanou, moravskou lidovku. Jinak je to ubohost. Snad jen scéna s nůžkama trochu zabrnká na strunku hrůzy, ale jinak nic. Milý Eli by se mě raději věnovat něčemu lepšímu, třeba mýt auto svému guru QT. Ale on mu asi dělá něco jiného, jinak si tu podporu nedokážu vysvětlit ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stejně tupé, hloupé, povrchní a nudné jako minulý díl, ale s jedním rozdílem, že tu je aspoň na pár minut cítit snaha o horor( scéna s kamarádkou Bladea mluví za vše). Je tu strašně věcí špatně a doufám, že někdo Eli Rotha zavře do nějaké malé místnosti tak na 10 let. Třeba dá dokupy něco opravdu zajímavého (aspoň tři hvězdičky, zkus to Eli!). Určitě není dobrý nápad jezdit do ČR nebo SK a točit zde s ne-herci horory, které jsou totálně špatné. raději si tyhle trapnosti točte v Americe, protože jinak si o nás inteligentní američané budou myslet jaká jsme divná země plná "srandy", krve a vraždění( a to nám maličko pošramotí pověst). ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Hostelu od režiséra Eliho Rotha. Tento díl už jsem v kině neviděl, to už jsem viděl rovnou na DVD. No musím říct že tenhle díl už neni tak dobrej jako první i přesto jsem mu dal pět hvězdiček a to asi z nostalgie kvůli jedničce. Dvojka navazuje přesně na jedničku, přeživší postava Paxton (Jay Hernandez) se objeví jenom na začátku filmu, protože hned na začátku přijde jeho smrt, což mě trochu zklamalo, myslel jsem že tam bude v celym filmu, jeho postava byla dobrá, škoda. Máme tu stejnou zápletku akorát místo tří kluků jsou tady tři holky, co si udělají výlet a opět se jdou zabydlet do toho samého hostelu. A únos a mučení může začít v plný kráse. Rozhodně nejlepší scény jsou řezání kosou do těla a ustřihnutý penis nůžkama který skončí jako potrava pro psa :D Hlavní hrdinka Beth (Lauren German) se role ujala dobře a též slovenský herec Milan Kňažko taky neni vůbec špatnej. Moc se mi líbilo jak v tomhle dílu ukázali jak celá ta organizace na vraždění lidí funguje. Skvělá cameo rolička legendárního režiséra Ruggera Deodata, natočil nejznámější film o kanibalech - Cannibal Holocaust (1980). Právě proto dostal v tomhle filmu roli kanibala, jak si s radostí uřezává maso z nohy svojí oběti. Škoda že tam neměl delší scénu. Gore scény jsou tady opět skvělý a kamera i střih supr. Je to docela slušný pokračování, ale něco mi tam pořád chybělo a to byla asi hlavní postava z prvního dílu co tady nechali zabít hned na začátku, fakt škoda. Taky už ten děj nebyl tak napínavej. Na jedničku už to rozhodně nemá, zase lepší než třetí díl, to určitě. Bavil jsem se dobře. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

V rámci sérií výjimka, protože druhý díl je fakt lepší než ten první. Děj a zpracování o třídu lepší, Eli se vypracoval. Do toho fajn nápady, včetně nahaté slečny (SPOILER) grófky Bátoričky s kosou a poměrně neotřelý závěr. Líčení Slovenska je o trošku méně xenofobnější než v prvním díle, největší loseři a magoři jsou zde američani Stuart a Todd. Jednička byla slabší trojka, tohle je určitě tři a půl a za tu nahatou hraběnku s kosou to na tu čtverku hodit můžu :-) . ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto debilní, ale přesto lepší než první díl. Při scéně dramatického pochodu k začátku mučení na pozadí se slovenskou cimbálovkou jsem totiž dostal nekontrolovatelný záchvat smíchu, stejně jako při zjištění, že oba důležité mučitele znám ze Zoufalých manželek a vidět je v takhle podřadné roli, kterou si ale oba téměř až zvrhle vychutnávali, byl zážitek. Výš než na neseriózní jednu hvězdičku se ale nedostanu. Celé pojetí Slovenska a velestupidně vypointovaný příběh je totiž ostudou. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)
  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)
  • Ve filmu se objevuje část písně „Commando X“ od Dixxx. (M.Fish)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama