Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (464)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, jak já miluju tyhle sado-maso hrátky, při kterých se nevinným děvčátkům řežou hlavy za doprovodu české lidové Synečku, synečku, malované kvítí... Slováci by pro Američany honem rychle měli zavést vízovou povinnost nebo se nálepky "Zaručená lokalita pro filmový hnůj" už nikdy nezbaví. Jo a holky ať se příště ozvou mně, místo do hostelu bych je vzal třeba na čundr po našich hradech a zámcích. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

-„It's bullshit“ –„It's business“ Hloupý film. Bohužel také film nudný a nezajímavý. Tři pitomé studenty vystřídaly tři hloupé studentky, z nichž (pochválen buď Eli) minimálně jedna netají svou náklonnost ke stejnému pohlaví. Sexu si však moc neužijete, většinu zde prezentovaných praktik preferují lidé úchylní, perspektivou tvůrců lidé, kteří sleduji Pulp Fiction s českým dabingem (takové „děkuji ti, Quentine“). Roth režíruje neobratně, neinvenčně. Bez rozmyslu plácá všechno dohromady. Česká lidovka, malá cigáňata, Island, Český Krumlov, Karlovy Vary. Strach jedině z toho, že to nikdy neskončí, humor převážně nechtěný a když chtěný, tak neškodný. Devadesát minut jsem čekal, kdy se film konečně rozjede. Po devadesáti minutách film skončil. Nějaké to mladé zakrvavené masíčko, uťaté údy, neslušně prořízlé pusy a jiné humusárny nechybí, až na jednu výjimku však těmto scénám chybí nadhled. Nezasmál jsem se, nepozvracel jsem se – účel nesplněn. Jedna hvězdička za kruťase Kňažka. 25% Zajímavé komentáře: Psema, hudryhudry, Ferelen ()

Reklama

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že může druhý díl Rothova ultra-paskvilu klesnout ještě hlouběji než jeho předchůdce, ale stalo se. Pokud byl "Hostel" ve filmové žumpě po pas, "Hostel II." se v ní utopil. Devadesát jedna minut brutálností o ničem bych ještě tak nějak zkousla, ale rádoby šokující závěr, z něhož se mi smíchem rozslzely oči, byl už na můj fanouškovský žaludek vážně moc... Projímadlo je minulost, teď je tu Hostel II.!!! ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Hmm, o kolik slabší bude trojka? jedinou hvězdu dávám za mou oblíbenou, a ve filmech málo slýchanou, moravskou lidovku. Jinak je to ubohost. Snad jen scéna s nůžkama trochu zabrnká na strunku hrůzy, ale jinak nic. Milý Eli by se mě raději věnovat něčemu lepšímu, třeba mýt auto svému guru QT. Ale on mu asi dělá něco jiného, jinak si tu podporu nedokážu vysvětlit ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hostel II jede po stejné koleji jako předchozí kultovní brak. Pouze partičku kluků nahradí skupina holek, které jsou přeci jen sympatičnější než nadržené trio. Výlet na zaostalé Slovensko znovu okoření malí degeši a díky tomu, že větší prostor mají organizátoři jatek, dostal šanci zazářit démonický Kňažko. Roth i na druhý pokus zklamal. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama