Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (464)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hudba totálne „demoluje“ akú takú hustú atmosféru podobných žánrov, medzi ktoré sa chcel Hostel 1,2 určite dostať. Bohužiaľ sa nepodarilo a pokračovanie tohto hororu je iba ťažkopádnym plagiátom jednotky, bez ničoho prevratného, čoby napr. rozvíjalo príbeh ďalej, aby z toho nebolo len „idem, chytím, zabijem a odídem“ alá Saw a pod. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem se nenudil. Eli Roth nejspíš přece jenom kámošením s Tarantinem pochytil pár informací o tom, jak se točí filmy, takže druhý Hostel má už něco jako atmosféru a závěr bych opatrně nazval působivým. Není to sice o nic menší sračka než jednička (příběh zůstává stejný, jen oběti jsou teď holky), ale svou hovadností spíš baví než prudí. Využití lidovek (byť českých) mi přišlo docela zajímavé a na Rotha nezvykle osobité. Ale hlavně je tu Milan Kňažko, který se pro roli ultradrsného zabijáka Saši asi narodil - na scénu s cikáňaty nezapomenete, za to ručím! P.S. Zhlédnuto z ripu pracovní DVD kopie, povalujícího se na internetu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Přidalo se na mučení. Kluky vystřídaly lepé holky. Gang má pod palcem Milan Kňažko. Před scénou mučení hraje lidovka. Výběr hlavních představitelů (Roger Bart, Richard Burgi) je adekvátní. Temná atmosféra, a spolu s ní téměř všechno, nabrala mimořádně bizarní rozměry. Eli Roth pomrkává na diváka snad v každém záběru. Nepříliš častý hororový subžánr torture porn není rozhodně pro každého diváka a nepřivodí esenci zvanou dobrá nálada. Jenže tomuhle filmu je naprosto ukradené, jak se k němu diváci postaví. Jede si svou vlastní cestou, a pokud se divák ocitne sám v roli mučené oběti, je to jeho problém. 80% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

-„It's bullshit“ –„It's business“ Hloupý film. Bohužel také film nudný a nezajímavý. Tři pitomé studenty vystřídaly tři hloupé studentky, z nichž (pochválen buď Eli) minimálně jedna netají svou náklonnost ke stejnému pohlaví. Sexu si však moc neužijete, většinu zde prezentovaných praktik preferují lidé úchylní, perspektivou tvůrců lidé, kteří sleduji Pulp Fiction s českým dabingem (takové „děkuji ti, Quentine“). Roth režíruje neobratně, neinvenčně. Bez rozmyslu plácá všechno dohromady. Česká lidovka, malá cigáňata, Island, Český Krumlov, Karlovy Vary. Strach jedině z toho, že to nikdy neskončí, humor převážně nechtěný a když chtěný, tak neškodný. Devadesát minut jsem čekal, kdy se film konečně rozjede. Po devadesáti minutách film skončil. Nějaké to mladé zakrvavené masíčko, uťaté údy, neslušně prořízlé pusy a jiné humusárny nechybí, až na jednu výjimku však těmto scénám chybí nadhled. Nezasmál jsem se, nepozvracel jsem se – účel nesplněn. Jedna hvězdička za kruťase Kňažka. 25% Zajímavé komentáře: Psema, hudryhudry, Ferelen ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Rothove ego veľmi výrazne prerástlo jeho talent a schopnosti, ešte že sa ho zhostil "božský" Quentin, inak by po ňom ani pes neštekol...Hostel II je sajrajt, ktorý sa skladá z absolútne neinvenčnej a nudnej prvej polovice a druhej polovice kde sa Roth snaží šokovať a znechucovať- len pre efekt samozrejme...Bez nejakého kontextu, zmyslu, atmosféry, napätia..Tá jedna * je za cigánčatá, jeden asi minútový záchvat smiechu čo mi spôsobila asi 10 sekundová "bábkohra" v slovenčine (geniálne!!!) a v celku originálne využitie ľudovej hudby. Inak je to desivá sračka a je smutné, že takého filmy trhajú rekordy návštevnosti (nielen) v amerických kinách... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)
  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama