Diskuze k filmu (7 146)

• 4.8.2008  18:16
    GeorgeHans
    (hodnocení, komentáře)
    Hefi: jj geniálne u mňa sa zaradil tak do top 5 naj výkonov všetkých čias, takže podľa mňa jasný oscar!, ale u akademikov nikdy nevieš. A žiadne nie, keď niekto uvidíte v tomto roku lepší výkon tak dajte vedieť a nie je to Heath-ovou smr´tou nie, oscara si zaslúžil už za brokeback mountain
    • 4.8.2008  18:00
    Hefi
    (hodnocení, komentáře)
    Nikdy jsem netušil že uvidím thriller na bázi komiksu blížící se k dvou a půl hodinám, který udrží mou pozornost a ještě k tomu se mi to bude líbit. Ani vteřinu jsem se nenudil. Právě včera v kině jsem si uvědomil co svět ztratil se smrtí Heatha Ledgera, opravdu dominoval všem hercům ve filmu, jeho mimika, gesta, chování - všiml si někdo jakým stilem chodí, jak se celý charakter jeho chování projevil v jeho pohybech? opravdu skvělý výkon.
    • 4.8.2008  17:14
    Matty
    (hodnocení, komentáře)
    Nejspíš natrvalo zakotví v první dvacítce, ale o pár příček by mohl klesnout po uvedení na DVD, následně v TV, což je ovšem hodně vzdálená budoucnost.
    • 4.8.2008  17:00
    Slavomír
    (hodnocení, komentáře)
    ACHAB!
    • 4.8.2008  15:53
    Kass
    (hodnocení, komentáře)
    Postupovém?
    • 4.8.2008  15:51
    Thrawn
    (hodnocení, komentáře)
    Tak na jakým místě myslíte, že se Temnej rytíř zastaví?
    • 4.8.2008  13:16
    Shimitz
    (hodnocení, komentáře)
    Dark Knight je velmi dobry, dalo by se rict, v jistych ohledech revolucni. Ale me srdce si jednoduse ziskat nemohl. Celych 152 minut jsem nevedel komu mam fandit a az v uplnem zaveru jsem si uvedomil, jak moc fandim Jokerovi. Film je sice promysleny jako infrastruktura, ale tohle jaksi nekdo nedomyslel. Samotna postava batmana by mohla kandidovat na post nejnudnejsi kladne postavy vsech dob. Mirek Dusin hadr.
    • 4.8.2008  12:21
    pivo
    (hodnocení, komentáře)
    pistik: Hoci nie som neprajníkom TDK, ale rozhodne ho nepovažujem za najlepší film nielen všetkých čias alebo posledných 5 rokov, ale ani tohto roku. Podobne dobrých filmov vidím každý rok niekoľko desiatok. A tento rok u mňa zatiaľ maximálne vedie Speed racer a bol by som prekvapený, keby ho ešte niečo prekonalo. A asi ani najlepší komiksový film to nebude pre mňa.
    • 4.8.2008  12:10
    mm13
    (hodnocení, komentáře)
    Dark Knight prekvapuje, že to čo predvádza je možné v rámci komiksovej adaptácie bez toho, aby sa vzdialil duchu predlohy (nespočetných predloh, každopádne Nolanov Batman JE Batman, má všetko čo ho robí tým, kým je)... a Fontána nie je nadfilm ani náhodou, tomu presne ja hovorím nadhodnotenie ;-)
    • 4.8.2008  11:16
    lakikaki
    (hodnocení, komentáře)
    pistik: Fontána - to je nadfilm; z tohto roku bol síce nie lepší, ale určite revolučnejší Speed Racer a lepším filmom než TDK v rámci komiksových adaptácií bol podľa môjho názoru X2.

P.S.: Nie som neprajníkom TDK, som len neprajníkom prehnaných hodnotení a superlatívov mierených na tento film.
    • 4.8.2008  10:54
    GeorgeHans
    (hodnocení, komentáře)
    Tak neprajník síce nie som, ale napríklad United 93 alebo Kill Bill vol. 2 boli pre mňa podobne geniálnymi zážitkami ako Dark Knight, ale či lepšími to neviem musím si TDK kuknút ešte párkrát aby som sa v tom uistil
    • 4.8.2008  10:36
    pistik
    (hodnocení, komentáře)
    Aj keby to bolo len spolovice také dobré ako sa tu píše (čo samozrejme nie je, keďže som to už videl a viem) tak by to bol stále jeden z najlepších filmov a najlepší film posledných 5 rokov. (to samozrejme je). a bol by som rád, ak by sem jeho neprajníci mi mohli napísať, ktorý film za posledných 5 rokov je lepší ako TDK
    • 4.8.2008  10:00
    BFG2000
    (hodnocení, komentáře)
    A už se blíží 7. srpen 2008 a lístky jsou zarezervovány :-))) Snad to bude aspoň z poloviny tak dobré, jak se o tom říká.
    • 4.8.2008  08:44
    Baxt
    (hodnocení, komentáře)
    Stilicho: A ani jeden nebyl od Nolana? :)
    • 4.8.2008  02:37
    Tunidlo
    (hodnocení, komentáře)
    Prvý raz umiestnenie v top 200 obsahuje len jedinú cifru :-)
    • 3.8.2008  23:52
    E=mc2
    (hodnocení, komentáře)
    :)
    • 3.8.2008  23:16
    Stilicho
    (hodnocení, komentáře)
    no nevím, žádný ze 4 mnou zkouknutých dílú batmana se mi nelíbil
    • 3.8.2008  22:36
    Tunidlo
    (hodnocení, komentáře)
    Hej, holt znalec sa nezaprie.... :-P
    • 3.8.2008  22:34
    E=mc2
    (hodnocení, komentáře)
    T2 na filmovej rezii nas ucia sa na film divat troska inak nez beznym okom, ale rozumiem tvojmu postoju.
    • 3.8.2008  18:46
    Tunidlo
    (hodnocení, komentáře)
    Inak ja som videl Prestige pred pár dňami druhý raz a nie úplne súhlasím, že je to film na veľa pozretí ... Je to úžasný film, druhé pozretie, asi po roku a pol mi navyše ukázalo 2-3 maličkosti, ktoré som si pravdepodobne nevšimol a nepamätal, ale zďaleka mi nedal toľko ako na prvé pozretie ... Proste ten film je dobrý preto, lebo naň človek pozerá s otvorenými ústami, čomu ale tentokrát tak nebolo, keďže som si ho pamätal ... Teraz ho asi nechám nedotknutý pekných pár rokov predtým ako si ho znova pozriem ... :)