Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

cartouche 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tvůrci všech seriálů na TV Nova a Prima by se rozhodně neměli příliš zaobírat hodnocením čtenářů ČSFD.cz, kteří je již jaksi ze setrvačného zvyku hážou bez výjimky do odpadů. Je to zřejmě důsledkem toho, že se zde kumuluje nereprezentativní skupina lidí, která se považuje za hlubokomyslné filmové intelektuály (a bere se tak vážně, že po sobě nestačí ani opravovat pravopisné hrubky). Seriál LETIŠTĚ jsem sice zpočátku příliš nesledoval, ovšem klipy se Zuzanou Norisovou na YouTube mě přesvědčily, abych vydržel alespoň několik dílů v řadě. A rozhodně toho nelituji. Sešla se tu zjevně skvělá parta lidí, která de facto stvořila první dobrý sitcom na území ČR a Slovenska. Občasné výlety do světa melodramatu sice na konci první řady působily jako pěst na oko, ale druhá řada zatím jede velmi dobře - což ostatně potvrzuje pozitivní komentář jindy jízlivé Mirky Spáčilové v MF Dnes. Klepl, Matásek a samozřejmě praštěná Zůza alias Petra jsou mí neotřesitelní favorité! P.S.: Doporučuji Králíka Karlíka na YouTube!!! :D ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, ale vcelku vtipná blbinka. Norisová, Bydžovská a Klepl celkou kvalitu teda hodně vyzvihují. Naproti tomu Kramár a Šišková by se měli vráti z5 do SR. Oceňuji i docela pěkné záběry z leteckého prostředí. Rozhodně to není seriálová událost roku, ale zas tak špatné to taky není,takže mě těch 25% docela zaráží... ()

Reklama

hdriver odpad!

všechny recenze uživatele

Momentálně určitě ten nejdebilnější seriál jaký se vysílá v hlavním čase.Je mi upřímně líto těch 800000 lidí kteří s ním tráví večery.o tom, že někdo považuje za inteligentní vyrobit třem nebo kolika hercům vadu řeči už snad ani nemá cenu se zmiňovat...ad 7.11.- naprostá a totální sračka s plynulým přechodem do ještě větší sračky(to už ani nevim jak jinak to popsat) .ad 14.11.-a všichni jsou těhotný a Sobota je hňup. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Vidím, že místním hodnocením opět dominuje hysterie. Letiště je prostý řemeslný seriál, nic extra, docela zajímavé prostředí, píběhy standartní, tohle prostě nikoho nemůže urazit v porovnání s německou bídou typu Stefanie nebo Kobra 11. Vypíchnul bych asi dobrého Matáska, který umí hrát záporáka jak se patří. Norisovou radši komentovat nebudu, protože nevím, jestli její ztvárnění pitomé letušky je úmyslná nadsázka nebo fatální omyl. ()

Martyr odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som mal cítil určitú antipatiu k telenovelám. Ale to čom mal možnosť vidieť dnes, presiahlo všetky medze. Za tak trápny únos lietadla, "scenár a herecké výkony" by sa nemusel hanbiť ani Ice-T a to už je čo povedať. Kramár zo seba na staré kolená robí totálneho dementa. Aby časom nezačalo byť módne "..ty si ako debilko z českej telenovely..."Proste totálny odpaaaad! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)
  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)

Reklama

Reklama