Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (212)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som naozaj len pár častí, ale nezdalo sa mi to také strašné... Má to svoje chyby, ale inak súhlasím s Pražákom. Keby si viacerí dali námahu zamyslieť sa a porovnať Letiště s ostatnými vychytenými českými seriálmi, možno by tu toho odpadu bolo menej. Ale chápem, hádzať všetky seriály do jedného vreca (kde hnijú Rodinné putá), je dnes “in”. V opačnom prípade nerozumiem, prečo má napríklad Ranč u Zelenej sedmy 60% (osobne som nikdy nezniesla dívať sa naň viac ako dve minúty). ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Po "erpéčkách" další tahoun "čtvrtého" programu .... drtikol kapitán Blatný, jehož předtucha zavání svou mystikou až Twin Peaksem, Bohoušek Kleplů, Zuzanka Norisová (ona takhle mluví normálně ??? tak pak chápu, že po ní touží další "hvězda" místního nebe, povoláním syn, David Kraus ) a spousty dalších megastár předvádějí neuvěřitelné herecké kreace a při scéně, kdy David Matásek, mimochodem všimli jste si jak od dob "ÁLÍB AGIL" tenhle umělec vyzrál ?, oznamuje tragickou událost zřícení letounu jsem v návalu emocí nemohl zadržet proud slz ... dokonalou katarzi jistí pondělí a středa ... těším se ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Vidím, že místním hodnocením opět dominuje hysterie. Letiště je prostý řemeslný seriál, nic extra, docela zajímavé prostředí, píběhy standartní, tohle prostě nikoho nemůže urazit v porovnání s německou bídou typu Stefanie nebo Kobra 11. Vypíchnul bych asi dobrého Matáska, který umí hrát záporáka jak se patří. Norisovou radši komentovat nebudu, protože nevím, jestli její ztvárnění pitomé letušky je úmyslná nadsázka nebo fatální omyl. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Pokud se na to díváte v počítači a máte možnost přetahovat hluché scény, tak ten seriál není vůbec špatný. Zpočátku občas nuda, ale pak se to rozjede. Občas se najde série třeba pěti dílů které jsou nic moc, ale to nevadí. Maroš Kramár a Alois Švehlík a především Bob Klepl odvádějí vpravdě mistrovskou práci. Za Zuzanu Norisovou odvádí její práci její nohy stejně tak za Lindu Rybovou, Aňu Geislerovou a Krystýnu Novákovou. Oceňuji také výkon Anny Šiškové, ale její podání bylo občas trošku nevěrohodné. Karel Halama v podání Davida Matáska je záporák záporný a ještě zápornější. --------- Co mi ale vadilo, tak postava Tomáše v podání Vojtěcha Dyka. --------- Při psaní bakalářky to mám puštěné na okýnku asi 10x8cm v rohu obrazovky a po dvou týdnech kdy jsem sjel celý seriál přemýšlím že si to dám znova. --------- A doporučuji k očím vašim Pepu Poláška jako ratardovaného Vladimíra. ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tv Prima by se měla zamyslet nad svými seriály, protože jeden vedle druhého je to samá nulaprocentní tragédie! Letiště samozřejmě není vyjímkou, i když první upoutávky na něj vypadaly celkem nadějně. Problémem číslo jedna tu je role ukňápané Zuzany Norisové, která tímhle jako herečka hluboce poklesla. Celý seriál je naprosto o ničem. To už ta Rodinná pouta se mi líbila víc, a to je co říct!0% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)
  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)

Reklama

Reklama