Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je jedineční pouze tím, že se odehrává už podle názvu ''Letiště'' . Jinak se myslím stejně podobá, českým odpadovým seriálům, scénář je obohacen nějakýma zajímavýma příhodama z oblasti letiště, což seriál trochu pozdviho ze dna. Byl jsem docela překvapen z obsazení seriálu, protože spousta postav mi tam prostě nesedí. I když jsem ze seriálu vyděl možná tak jednu třetinu, tak si myslím, že tento seriál rozhodně do odpadu nepatří, tam si najdou místo tzv. ''čeké telenovely'' čili se přikláním k 1 hvězdičce 26% ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Co pamatuji, tak to zas nebylo tak strašné. Jednu hvězdu dávám už jen za to, že seriál nebyl z doktorského prostředí, druhou za "Tajgra Filu" Klepla ;-) který si svou absurdní roli užíval, (vlastně proč píšu absurdní, jeden z mých šéfů je totéž jak přes kopírák) a třetí hvězda je za pokoukáníčko na fešáky Dyka, Řezníčka i Kramára. Když si odmyslím nesympatickou Šiškovou a přežiju Matáska s Norisovou, tak se na to i dalo koukat. ()

Reklama

gonga 

všechny recenze uživatele

Koukám, jak tu všichni lijí kýble odpadu na seriál, u Zuzky Norisové je zajímá jen její nevšední krása...Tenhle seriál ale je docela prdel! Pro mě svým způsobem kultovní záležitost, byť ne všechny díly. A Zuzanka je opravdu kouzelná. Jo, sorry Bobe, ty taky. Ale tak...jinak. Zajímavé komentář-Rex mundi - Ranč u zelené sedmy je opravdu brutka, já nevydržel nikdy ani tu minutu, Cartouche- ty hrubky jsem taky viděl! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak to zase začali dávat v TV a já si mlhavě vybavujíc pár šílených dílů říkal, zda to bylo tehdy opravdu tak blbé. Letadla a letiště mám rád, je to samostatný velmi zvláštní svět, plný roztodivných profesí, lidiček i osudů. Navíc voní leteckým benzínem a dálkami a to já taky rád. Mno, musím uznat, že jsem si to pamatoval opravdu dobře. Je to blbé. A poměrně dost. Jestli je to něčím zajímavé, tak těmi tehdy mladými herci a herečkami :-). Norisová byla tehdy ještě kost a v kostýmu letušky jí to slušelo. Jednotlivé příběhové zápletky jsou ale peklo a dnes působí hodně srandovně. To i ta nekonečná Ulice si pořád drží nějaký základní standard i když na ni nekoukám... Takže dávám za jednoho teroristu. * ()

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál z atraktivního prostředí. Mezi všemi těmi Křehkými vztahy v Ordinacích a Pojišťovnách dokonce i lehce nadprůměrný. ,,A co kdyby ta bomba fakt vybuchla?! To by si tady Anička mohla Václava namazat na chleba a posypat si ho Robertem!“ :-) 28. 10.: Oukej, měním názor. Teď už je to opravdu utrpení! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)
  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)

Reklama

Reklama