Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Čtec 

všechny recenze uživatele

Na Letišti oceňuji snahu o nadsázku či recesi. "Krysu" Davida Matáska si vyloženě užívám, líbí se mi celkem Klepl a i kreace Zuzany Norisové. Ostatní herecké výkony a charaktery sice kopírují nynější mizerný mainstreamový trend, ale i tak, za snahu "o něco" dávám **. Když se mi "podaří" při surfování po TV programech na Letiště přepnout, vydržím se dívat, což absolutně nemohu říct o většině ostatních nynějších českých seriálů. ()

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál z atraktivního prostředí. Mezi všemi těmi Křehkými vztahy v Ordinacích a Pojišťovnách dokonce i lehce nadprůměrný. ,,A co kdyby ta bomba fakt vybuchla?! To by si tady Anička mohla Václava namazat na chleba a posypat si ho Robertem!“ :-) 28. 10.: Oukej, měním názor. Teď už je to opravdu utrpení! ()

Reklama

hdriver odpad!

všechny recenze uživatele

Momentálně určitě ten nejdebilnější seriál jaký se vysílá v hlavním čase.Je mi upřímně líto těch 800000 lidí kteří s ním tráví večery.o tom, že někdo považuje za inteligentní vyrobit třem nebo kolika hercům vadu řeči už snad ani nemá cenu se zmiňovat...ad 7.11.- naprostá a totální sračka s plynulým přechodem do ještě větší sračky(to už ani nevim jak jinak to popsat) .ad 14.11.-a všichni jsou těhotný a Sobota je hňup. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela, která není pro každého, že? Některý otrlý divák si prostě na taková dramata halt nepotrpí. Počkejte, až se to bude odehrávat na letišti Václava Havla, to bude soft. Takové letiště ani nevyjde draho. V Ikee maj podobné letiště dokonce za 8900,- Kč. I když, na to, že jsou to jen protažený smrkový hranoly naklížený kdoví čím, to je ale docela drahý. Ale tak je to ze švécka... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Prima si to dala a já prostě nemůžu jinak než zvednout své hodnocení. První díly byly opravdu nudné, děj veškerý žádný a prostě jsem neměl jediný důvod se na ten hnus dívat, jenže ouha, stalo se něco nečekaného, seriálová kvalita šla opravdu výrazným způsobem nahoru. Prima se nejspíše jako jediná tuzemská televize poučila, naslouchala divákům a nakonec se jí podařilo posílit pozitivní stránky díla a naopak vyeliminovat většinu negativ. Letiště ani ve své druhé řadě nepřináší nijak originální děj, ale o něj tu jde vlastně až v poslední řadě, totiž právě postavy jsou tím co drží tento seriál vysoko v oblacích. Příchodem paní Rybové jako by se vše zlepšilo. Narozdíl do Ordinace zde Rybové herecký výkon opravdu věřím, stejně jako všem ostatním. Není to nic super, ale narozdíl od těch 'sraček' co běží na okolních kanálech mě Letiště baví a sleduji jej rád. Navíc musím dát Primě jedno obří plus za přístup, jakým se tenhle seriál vnímá. Narozdíl od konkurence má totiž Letiště nadhled a nebere se vůbec vážně. Jako poslední bod tohoto komentáře posílám polibek Zuzaně Norisové, způsob jakým mi její postava a zejména její uchopení dokáže zvednout náladu je opravdu něco neuvěřitelného. Enormní nárust kvality v druhé řadě mě opravdu šokoval a pomalu se musím zařadit mezi pravidelné diváky. Škoda těch několika málo chyb a některých těch nezajímavých dějových linií, které narušují celkový temporytmus. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)
  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)

Reklama

Reklama