Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál z atraktivního prostředí. Mezi všemi těmi Křehkými vztahy v Ordinacích a Pojišťovnách dokonce i lehce nadprůměrný. ,,A co kdyby ta bomba fakt vybuchla?! To by si tady Anička mohla Václava namazat na chleba a posypat si ho Robertem!“ :-) 28. 10.: Oukej, měním názor. Teď už je to opravdu utrpení! ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Už mě přestává bavit stále sledovat v novinách, jak tuzemské televize vymyslely a po čase stvořily naprosto výborný seriál, který se bude v programu vyjímat a budou v něm hrát prvotřídní herečky a bude to něco ojedinělého a rozhodně neméně originálního, protože seriál tohoto typu vidíme na našich televizích poprvé a bla bla bla.....Dvě herečky mě překvapily, že se zde objevily - Norisová a Geislerová a tak jim náleží aspoň malý potlesk, že se odhodlaly pustit do něčeho tak obyčejně trapného. (8 %) ()

Reklama

cartouche 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tvůrci všech seriálů na TV Nova a Prima by se rozhodně neměli příliš zaobírat hodnocením čtenářů ČSFD.cz, kteří je již jaksi ze setrvačného zvyku hážou bez výjimky do odpadů. Je to zřejmě důsledkem toho, že se zde kumuluje nereprezentativní skupina lidí, která se považuje za hlubokomyslné filmové intelektuály (a bere se tak vážně, že po sobě nestačí ani opravovat pravopisné hrubky). Seriál LETIŠTĚ jsem sice zpočátku příliš nesledoval, ovšem klipy se Zuzanou Norisovou na YouTube mě přesvědčily, abych vydržel alespoň několik dílů v řadě. A rozhodně toho nelituji. Sešla se tu zjevně skvělá parta lidí, která de facto stvořila první dobrý sitcom na území ČR a Slovenska. Občasné výlety do světa melodramatu sice na konci první řady působily jako pěst na oko, ale druhá řada zatím jede velmi dobře - což ostatně potvrzuje pozitivní komentář jindy jízlivé Mirky Spáčilové v MF Dnes. Klepl, Matásek a samozřejmě praštěná Zůza alias Petra jsou mí neotřesitelní favorité! P.S.: Doporučuji Králíka Karlíka na YouTube!!! :D ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Po "erpéčkách" další tahoun "čtvrtého" programu .... drtikol kapitán Blatný, jehož předtucha zavání svou mystikou až Twin Peaksem, Bohoušek Kleplů, Zuzanka Norisová (ona takhle mluví normálně ??? tak pak chápu, že po ní touží další "hvězda" místního nebe, povoláním syn, David Kraus ) a spousty dalších megastár předvádějí neuvěřitelné herecké kreace a při scéně, kdy David Matásek, mimochodem všimli jste si jak od dob "ÁLÍB AGIL" tenhle umělec vyzrál ?, oznamuje tragickou událost zřícení letounu jsem v návalu emocí nemohl zadržet proud slz ... dokonalou katarzi jistí pondělí a středa ... těším se ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela, která není pro každého, že? Některý otrlý divák si prostě na taková dramata halt nepotrpí. Počkejte, až se to bude odehrávat na letišti Václava Havla, to bude soft. Takové letiště ani nevyjde draho. V Ikee maj podobné letiště dokonce za 8900,- Kč. I když, na to, že jsou to jen protažený smrkový hranoly naklížený kdoví čím, to je ale docela drahý. Ale tak je to ze švécka... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)
  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)

Reklama

Reklama