Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (212)

Matty 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát odpad!, jenže pak jsem viděl pár epizod Horákových a uvědomil si, jak dobrým seriálem Letiště je. Odehrává se v atraktivním prostředí (co na tom, že není moc využíváno), jsou v něm pěkné herečky (co na tom, že hrají mizerně) a má na poslech příjemnou znělku (co na tom, že ji nazpívala druhá česká Superstar). Doba je zlá, važme si takovýchto počinů. Zajímavé komentáře: dobytek, Sokkk_y, Prubner, fuckme ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jde do kytek pomaleji, než byste čekali, zajímavý je hlavně tím, že z něj na všechny strany nečiší láce (prima, no) a jako odreagování je dobrej. David Matásek si svou roli záporáka užívá, ovšem to, co předvádí Zuzana Norisová, je na zabití. Svou roli "naivky" změnila na "blbku" tím způsobem, že nevíte, kdy role přerůstá do samotné herečky. Prostě i na tak nenáročnou roli nestačí dva tři úsměvy či pohledy. A např. ta naprostá absence jakékoliv intonace...(!) Naštěstí, že na opačném pólu herecké ligy je Bob Klepl (který snad neumí být špatný nikde) a Petra Špalková (která má ale podstatně méně prostoru.) ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Už mě přestává bavit stále sledovat v novinách, jak tuzemské televize vymyslely a po čase stvořily naprosto výborný seriál, který se bude v programu vyjímat a budou v něm hrát prvotřídní herečky a bude to něco ojedinělého a rozhodně neméně originálního, protože seriál tohoto typu vidíme na našich televizích poprvé a bla bla bla.....Dvě herečky mě překvapily, že se zde objevily - Norisová a Geislerová a tak jim náleží aspoň malý potlesk, že se odhodlaly pustit do něčeho tak obyčejně trapného. (8 %) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a ploché. Prima není zrovna česká verze Fox TV, ale snaží se. Maroš Kramár je pro mě naprosto nesympatický machýrek, kterému táhne na důchod a Anna Šišková je obyčejná až to je nepříjemné. Jediné co mě na seriálu těší je Zuzanka Norisová :) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já to sledoval celkem pravidelně, je-likož to sledovala má maminka, tak jsem to "musel" sledovat s ní :-) A docela mně to bavilo :-) Musím dát také ještě jednu hvězdičku za kundézní Zuzanu Norisovou, která je fakt sexy a vždy mi ho perfektně "postaví" ,-) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda snad jen za tu neutuchající vytrvalost, všech těch tvůrců, který tento seriál živý, a nás jím vždy dvakrát do týdne vesele obhospodařujíc. Bohužel..? Stále stejné, rádoby na rychlo stvořený a na oko zajímavý příběh avšak naprosto plochý, na rychlo postavené interiéry a světe div se, nic nového natož světoborného, ale zas na české poměry lehčí podprůměr, netřeba víc představovat..To bylo je a ještě nejspíš hodně dlouho bude to naše-vaše české Letiště..Když slyším mluvit-nebo zde spíš koktat Zuzanu Norisovou, tak si tak říkám bože můj chudák holka, do čeho jen se to zas namočila.. A také se divím tomu že jí to ještě za tu dobu nezůstalo..-:)) Herci jako Švehlík nebo Dvorská-tak těch je mě zde opravdu moc líto, ale bez práce holt nejsou lowe-:)) Název Letiště je zde, snad jen díky té soukromé letecké společnosti, jinak je zajímavé že žádné to opravdové letadlo jsem zde zatím ještě neviděl-:)) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

... Fakt se najde na čsfd uletěný masochista, co pro objektivní hodnocení tuhle inscenační a hereckou upocenost pravidelně sleduje? ... :-( . . . Půl hvězdičky tedy za onen >príma< počin, v zoufalé sebetrýzni nakonec zaokrouhleno nahoru, protože od těch totálních sraček napříč šaškosolvinským televizáckým spektrem toto přeci jenom kamsi poletuje... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt někdo pravidelně sleduje? Já jsem v nouzi nejvyšší (např. taky dneska) zhlédnul několik dílů, protože mi to přišlo lepší, než hrát na počítači solitaire, ale po dnešnim dílu snad radši budu hrát piškvorky na kachličkách na hajzlu. Jak tohle může někdo natočit, nad tim zustává rozum stát. David Matásek je asi takovej herec, jako já jsem abstinent a v podstatě všichni ostatní (ne)herci typu Klepla, Norisový a dalších vypadaj, že jim role v Letišti přidělili na pracáku. Co si tak vzpomínám, tak akorát Bořivoj Navrátil mi připadal ve svý roli aspoň trochu věrohodně. Na tomhle seriálu je zajímavý akorát to, že jsem zde konečně viděl tváře několika osob, co se věnujou převážně dabingu. No dneska jsem nějakej hodnej, takže dávám 1 hvězdičku... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Prima si to dala a já prostě nemůžu jinak než zvednout své hodnocení. První díly byly opravdu nudné, děj veškerý žádný a prostě jsem neměl jediný důvod se na ten hnus dívat, jenže ouha, stalo se něco nečekaného, seriálová kvalita šla opravdu výrazným způsobem nahoru. Prima se nejspíše jako jediná tuzemská televize poučila, naslouchala divákům a nakonec se jí podařilo posílit pozitivní stránky díla a naopak vyeliminovat většinu negativ. Letiště ani ve své druhé řadě nepřináší nijak originální děj, ale o něj tu jde vlastně až v poslední řadě, totiž právě postavy jsou tím co drží tento seriál vysoko v oblacích. Příchodem paní Rybové jako by se vše zlepšilo. Narozdíl do Ordinace zde Rybové herecký výkon opravdu věřím, stejně jako všem ostatním. Není to nic super, ale narozdíl od těch 'sraček' co běží na okolních kanálech mě Letiště baví a sleduji jej rád. Navíc musím dát Primě jedno obří plus za přístup, jakým se tenhle seriál vnímá. Narozdíl od konkurence má totiž Letiště nadhled a nebere se vůbec vážně. Jako poslední bod tohoto komentáře posílám polibek Zuzaně Norisové, způsob jakým mi její postava a zejména její uchopení dokáže zvednout náladu je opravdu něco neuvěřitelného. Enormní nárust kvality v druhé řadě mě opravdu šokoval a pomalu se musím zařadit mezi pravidelné diváky. Škoda těch několika málo chyb a některých těch nezajímavých dějových linií, které narušují celkový temporytmus. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela, která není pro každého, že? Některý otrlý divák si prostě na taková dramata halt nepotrpí. Počkejte, až se to bude odehrávat na letišti Václava Havla, to bude soft. Takové letiště ani nevyjde draho. V Ikee maj podobné letiště dokonce za 8900,- Kč. I když, na to, že jsou to jen protažený smrkový hranoly naklížený kdoví čím, to je ale docela drahý. Ale tak je to ze švécka... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebere se to zas až tak vážně, tak proč hned proudy zvratků a nekompromisní udělování odpadů? Jedna hvězda za rudnoucího aspiranta dvojitého by-passu ředitele Filu a druhá za občasný vydařený výběr muziky. Zajímalo by mě, kolik sebe do té role Zúza vložila.. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

když na tu dokonalou (dokonale zahranou) nánu Zuzany Norisové koukám, tak si říkám, jestli ona nebude dcerou Chucka Norrise:)))) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpětně je to docela zážitek. Směs neuvěřitelného amatérismu, nesmyslných změn žánru, ale i několika vcelku dobrých dílčích nápadů. V době premiéry jsem se nedívala, po té to byla na spoustu let nedostupná záležitost. To až díky Prima Play je možné si doplnit dříve netušené obzory moderního českého televizního obsahu. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som naozaj len pár častí, ale nezdalo sa mi to také strašné... Má to svoje chyby, ale inak súhlasím s Pražákom. Keby si viacerí dali námahu zamyslieť sa a porovnať Letiště s ostatnými vychytenými českými seriálmi, možno by tu toho odpadu bolo menej. Ale chápem, hádzať všetky seriály do jedného vreca (kde hnijú Rodinné putá), je dnes “in”. V opačnom prípade nerozumiem, prečo má napríklad Ranč u Zelenej sedmy 60% (osobne som nikdy nezniesla dívať sa naň viac ako dve minúty). ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, ale vcelku vtipná blbinka. Norisová, Bydžovská a Klepl celkou kvalitu teda hodně vyzvihují. Naproti tomu Kramár a Šišková by se měli vráti z5 do SR. Oceňuji i docela pěkné záběry z leteckého prostředí. Rozhodně to není seriálová událost roku, ale zas tak špatné to taky není,takže mě těch 25% docela zaráží... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Buď jsou čeští seriáloví diváci banda vymaštěných telat a nebo jsou Primáci prostě padlí z košaté višně na hlavu. Opět stejná "Rodinno poutovská" tupá a nudná režie, bezduchý příběh bez jediného záchvěvu milosrdné inovace a vyblité herecké výkony v čele s megatrapkou Zuzanou Norisovou. Copak se dá sebezajímavější seriálový námět takhle strašně zmršit? Fuj a ještě jednou fuj. Primácká dramaturgie se má po Rodinných poutech a Bazénu zase jednou za co stydět. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Proti všem Vékávéčkům, Ordinacím a Ulicím je Letiště bezmála skvost...je totiž sledovatelné i po několika dílech. Zajímavější herecké obsazení, sem tam vtipná situace, celkově akčnější ztvárnění, neotřelé prostředí... 5/10 ()

Reklama

Reklama