Reklama

Reklama

Kletba zlatého květu

  • Čína Man čcheng ťin taj chuang ťin ťia (více)
Trailer 1

Imperátor Ping, hlava dynastie Tang, vládce Číny desátého století, spalován neskonalou láskou i nenávistí vůči své ženě Phoenix rozehrává tragédii, která zasáhne každého člena královské rodiny. Panovník ví o skrývaném vztahu své ženy a jeho syna z prvního manželství prince Wana. Pronásledován stínem nevěry, panovník pomalu zabijí svou ženu jedem. Schyluje se k finálnímu boji. Na jedné straně císař, ovládaný pomstou, na druhé straně císařovna, bojující o holý život. Mezi nimi stojí tři synové, tři princové, kteří se musejí rozhodnout na čí stranu se přiklonit. Bolest a ztráta milovaných však čeká na každého z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MATG

MATG (hodnocení, recenze)

pompéznosťou ovešaný film no nie vždy a pri každom takomto filme to vedia aj správne zosúladiť no čo sme čakali je ich jak mravcov, ale veď sú to Čiňani.

Charon11

Charon11 (hodnocení, recenze)

Kromě vizuální stránky filmu nuda. A může mi někdo odpovědět, jaký význam (asi hlubší) mají ty pushupky u ženských postav v historickém filmu? To se už čínská kinematografie zbláznila?

gramofonix

gramofonix (hodnocení, recenze)

Velmi zvláštny film zo stupídnym koncom , ktorého pointu som nie celkom pochopil...

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Komorní drama podávané v opulentním stylu císařského dvora. Tohle není film o bojovnících, tohle je film o intrikách, křivdách a lidech... A mně se moc líbil.

Vitoraz

Vitoraz (hodnocení, recenze)

Jednim slovem nuda!!Skvělá obrazová podívaná ale to je asi tak vše!!

klerikus

klerikus (hodnocení, recenze)

Nemozem si pomoct. Hoci podobne filmy "zeriem", na Kliatbe zlateho kvetu ma toho "oslnilo" velmi malo. Dve hviezdy len kvoli vykresleniu pocitov matky a syna, ktory sa vratil z hranic. Boje sa mi zdali taktiez slabe. Ocakaval som jednoznacne viac.

ELDI@BLO

ELDI@BLO (hodnocení, recenze)

tak mne sa to páčilo i ked je pravda ze nieco tomu chybalo. Inak fakt podarena rodinka:-)))

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Proč myslíš? A co Riding Alone for Thousands of Miles, které natočil loni? Já myslím, že se od něj ještě pár minimalistických filmů dočkáme. Nemůže přece točit pořád samé wušu, to by nuda byla

Borec3

Borec3 (hodnocení, recenze)

Je jasný, že minimalisticky silného příběhu i zpracování z časů Žít nebo Cesty domů se už těžko někdy dočkáme...

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Uuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff !!!

Kdy to bude u nás ;)?

Borec3

Borec3 (hodnocení, recenze)

Aby jsme se těch vizuálních eposů jednoho hnusného dne všichni nepřejedli.

Související novinky

Josh Brolin od Matky boží

Josh Brolin od Matky boží

07.08.2013

Brolina, kterého brzy uvidíme v remaku korejského OldBoye, si zřejmě užíval maskování během natáčení westernového propadáku Jonah Hex. Brzy podstoupí ještě náročnější proměnu – zahraje si totiž… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama