Bible Black Gaiden (video film)

Bible Black Origins

Animovaný / Erotický / Horor

Japonsko, 2002, 2x30 min

Sho Hanebu

Tohle OVA pojednává o tom, co že to vlastně spolužačky té Kitami Reice před těmi dvanácti lety provedly, že je z ní teď taková potvora. IMHO o malilinko lepší než Bible Black. Ale pořád nechám slabší ****.(3.12.2007)

• novoten

Další dávka utrápeného pokusu o potemnělý thriller prokládaný nebývale nudnými sexuálními scénami. Oproti původní Bible Black přibylo dialogů, pokusů o příběh a finální démon je dokonce i zajímavý. Jinak jde ale o další ránu mezi oči pro všechny, kteří v hentai hledají krásu anime.(17.5.2009)

V každom ohľade prvoplánové, lebo Gaiden len akoby doplnil to čo v Bible Black chýbalo a to veľký mnoho-penisový tentacle démon. Inak slabšia rekapitulačka toho istého.(20.4.2010)

Príbeh je v poriadku, zo začiatku mi tu trochu vadilo len, že všetky tie postavy vyzerajú až na účes ako klony... No zistil som, že pre niektoré veci nemám pochopenie ako v hranom filme, tak ani v anime... Preto mi jedna z posledných scén akurát pokazila celý dojem zo sledovania... Napriek tomu slušné 3*. Pokračovanie som ešte nevidel, ale ako úvod je to zrejme vydarené - zaujalo...(17.3.2011)

Trochu jsem byl ve zmatku, než jsem si dal sérii do kupy - já měl k dispozici Bible Black jako 4DVD a Origins bylo jako třetí. Do děje celkem zapadlo, ale pokud je jako sólo, nemám nic proti. Rozhodně pro pochopení celé Bible Black nutné vidět. Hodnotím jako zbytek - plný počet.(6.6.2009)

Míň sexu než v původním Bible Black, ale příběh je pořád na stejně dobré úrovni. 5 hvězd to jistí.(7.11.2008)