Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nezáživné, suché, tuctové, neoriginální, hloupé a zcela bez atmosféry. Navíc se strašně suchým až nijakým záporákem. Jak mi byla hlavní hrdinka nějak vnitřně sympatická a i já bych ji rád napsal své telefonní čísl na ruku, záporák vůbec, ten mi byl spíše k smíchu. Pár logických opomenutí, která až bijí do očí už nejsou ani tou třešničkou na dortu. Natočené stylem – úvod, vata, nepovedená akce, vata, rádoby atmosféra, vata, vata, vata, trocha „psychologie“ vata, vata, vata. Vítězství vaty nad vším ostatním. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ošklivá cyklistka se vyspala s policistou-cyklistou i když měla kluka, a ten nasedl na kolo a vyvraždil kvůli ní deset nevinnejch chlapíků... Ok, ale mně to je úplně jedno! Ta ženská byla blbá, zlá a nesympatická. Dělala nelogické kroky, všechno co mohla zkazila a člověk už se jenom těšil až jí už ten její milenec dostane, aby přestali umírat lidi kteří s touhle debilní dvojkou bycikláků neměli nic společného. A že ji chtěl zabít? Ani se tak moc nedivím. Tenhle film neměl spatřit světlo tohoto světa. Zavřít do trezoru pro příliš debilní filmy než aby je někdo viděl. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +později docela dusná atmosféra, závěr -po všech stránkach minimalistický film, špatná kamera, téměř bez hudby, ubohý záporák, nesympatická hlavní hrdinka/// No dá se to přežít, ale je to zbytečný film. Vrah na kole. I takto by se to mohlo jmenovat. Málo vražd, málo herců, všeho je málo, jen minut je hodně. Tenhle snímek můžete vynechat./// Celkem 32%/// ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Zase jsem na dlouhou dobu vyléčen z německých filmů. Stopy krve se snaží jít ve šlépějích amerických slasherů v nichž vrah terorizuje svoji oběť tím, že ji před očima zabije někoho jiného a ona jen o vlásek stále uniká jeho nabroušené zbrani. Prostředí zelených lesů a pohoří funguje jako perfektní záminka zamilované dvojici k výletu na horských kolech. Problém nastává až když se poblíž objeví milenec se svými nekalými úmysly. Místy opravdu nelogický až nepochopitelný děj má docela pěkné kulisy. Setkává se však s nesympatickou hlavní hrdinkou, vrahem pitomcem, děravým scénářem, špatným střihem a celkovým lookem typicky německého filmu, nad jehož provedením některých vražd, zůstává až rozum stát (doteď se směju využití ozubeného kolečka v praxi). Na jedno podívání, víc ne. Slabých 30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Potom začal byť... veľmi brutálny.“ – „Možno by som mal aj ja.“ Prvý cyklistický slasher, aký som kedy videl a dúfam, že aj posledný. Nemci sa zasa raz vytiahli: nezrozumiteľný strih, hnusná výprava, nelogický scenár (ani sem všetky tie sprostosti nebudem vypisovať), hysterická nesympatická krava ako titulná hrdinka, čajový pokus o titulného zlosyna, odporná kamera a trápne dialógy. Čakal som blbosť, ale blbosť, ktorá aspoň diváka pobaví. STOPY KRVI ma však iba srali a nič viac. Keď hrdinka šliape do pedálov a zrazu padne do vodopádu, už vás nič neprekvapí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama