Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

tron 

všechny recenze uživatele

„Potom začal byť... veľmi brutálny.“ – „Možno by som mal aj ja.“ Prvý cyklistický slasher, aký som kedy videl a dúfam, že aj posledný. Nemci sa zasa raz vytiahli: nezrozumiteľný strih, hnusná výprava, nelogický scenár (ani sem všetky tie sprostosti nebudem vypisovať), hysterická nesympatická krava ako titulná hrdinka, čajový pokus o titulného zlosyna, odporná kamera a trápne dialógy. Čakal som blbosť, ale blbosť, ktorá aspoň diváka pobaví. STOPY KRVI ma však iba srali a nič viac. Keď hrdinka šliape do pedálov a zrazu padne do vodopádu, už vás nič neprekvapí. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný hororový thriller. Má celkom dobrý príbeh o žene, ktorá sa so svojim priateľom rozhodne ísť na ciklistický výlet do hôr, kde ich ale napadne brutálny cudzinec, čo prežije len žena a tak musí bojovať o svoj život, no zabijak jej pokoj nedá. Spracovanie nie je najhoršie, ale je skôr sklamaním, úvodná desaťminútovka pôsobí maximálne nezaujímavo, ale potom sa už našťastie dej presunie do hôr, kde sa už je na čo pozerať, minimálne na to prostredie, pričom sa už väčšinu času striedajú lepšie chvíle s horšími. Síce celá záverečná fáza nie je moc dobre podaná, ale ani filmu moc neubližuje. Ale veľmi ma tu mrzí postava zabijaka, určite by som mnoho viac ocenil nejakého neznámeho vraha ako chvíľkového milenca hlavnej hrdinky, čo mu uberá na rešpekte. Čo sa týka tých hlavných, teda thrillerových, prípadne krvavých scén, tak mám z nich priemerné pocity, svojim štýlom mi pripomenuli klasiku Stopár, teda záporák hlavnej postave neubližuje, ale zároveň zabíja všetkých, ktorí by jej mohli pomôcť, síce z úmrtí moc vidieť nie je, takže tu ani nie je o čo stáť, ale zase celkom dobre pôsobia rôzne ukrývačky a sledovačky ako časť pri drevorubačoch. Herecké obsadenie ma v ničom nezaujalo, hlavná hrdinka je nudná a nesympatická, vrahovi zase chýba potrebná charizma, prípadne niečo, čo by mu navyšovalo rešpekt a okrem nich dvoch tu už nie je žiadna výraznejšia postava. Réžia je určite sklamaním, prakticky po všetkých stránkach sú tu cítiť viac alebo menej výrazné nedostatky, napätie funguje možno v jednej, dvoch scénach a podobne je na tom aj technická stránka, aj keď za ten slabší priemer by sa označiť dala. Ako jednoduchá zábavka na jeden večer film Stopy krvi celkom funguje, takže nie som moc sklamaný, ale určite sa to dalo ešte výrazne vylepšiť. Objektívna kvalita filmu- 52%, film sa páči mne na 57%. ()

dwi odpad!

všechny recenze uživatele

Stopy krve se mění v survival hlavně pro diváka, aby takovou bejkovinu vydržel až do konce. Fandové cyklokrosu, houbaři a zálesáci si mohou jednu hvězdičku připočítat. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Další kousek z řady amatérských horrorů, který neměl spatřit světlo světa....scénář je plný nelogických děr, herci byli vybrání přímo z transportního kontejneru putujícího z Ukrajiny, takže hrají naprosto příšerně...postavy jednají naprosto nelogicky (někdy jen tak, aby to vypadalo "cool"), navíc je hlavní představitelka naprosto nesympatická. A jinak jako obvykle nuda, nuda, nuda. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá vražedná zbraň (partner hlavní hrdinky), to se jen tak nevidí. I když u Němců je možné všechno. Nebylo moc kde brát, chyběla atmosféra, napětí, nějaká scéna s přidanou hodnotou. O žádný vyloženě žánrový suterén se sice nejedná, ale můj jídelníček po tomhle kousku rozhodně není pestřejší. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Bicyclehorror, který se šíleně táhne a nudí. Málo postav, málo vražd, odporná hlavní hrdinka, které přejeme jenom smrt a k uzoufání trapný zabiják. I těch dialogů je méně než na komunálním sjezdu hluchoněmých. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +později docela dusná atmosféra, závěr -po všech stránkach minimalistický film, špatná kamera, téměř bez hudby, ubohý záporák, nesympatická hlavní hrdinka/// No dá se to přežít, ale je to zbytečný film. Vrah na kole. I takto by se to mohlo jmenovat. Málo vražd, málo herců, všeho je málo, jen minut je hodně. Tenhle snímek můžete vynechat./// Celkem 32%/// ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ďalší prírastok do rozrastajúcej sa rodiny nízskorozpočtových hororov, tento krát jeden survivar horor s dávkou exploitation. Príbeh je veľmi jednoduchý, herci sa dajú spočítať na prstoch dvoch rúk, z toho väčšina nevydrží vo filme dlhšie než jednu minútu a minimum dialógov, no napriek tomu dokáže film zaujať. Natáčalo sa na digitálnu kameru čo rozhodne pomohlo a aj vďaka tomu sa podarilo vytvoriť výbornú vizuálnu stránku, ktorá je navyše podporená hudbou, ktorá tu skutočne pracuje pre film a všetko to skvelo graduje až do finále v ktorom sa exploitation prejaví naplno...ale hej, nelogickostí tu je plno... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Blood Trails jsou podprůměrným filmem, který stačí vidět jen jednou. Spousty nelogických scén a otřesná kamera jsou hlavní příčinou proč u mě tenhle snímek zrovna dvakrát nezabodoval. Potvrdilo se tím jen pravidlo, že německé filmy stojí většinou za…..Kdyby se z toho vystříhaly všechny zbytečnosti a nekvalitní záběry, tak by z toho zůstal docela příjemný dvaceti minutový kraťas, kterému bych dal mnohem větší hodnocení ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nezáživné, suché, tuctové, neoriginální, hloupé a zcela bez atmosféry. Navíc se strašně suchým až nijakým záporákem. Jak mi byla hlavní hrdinka nějak vnitřně sympatická a i já bych ji rád napsal své telefonní čísl na ruku, záporák vůbec, ten mi byl spíše k smíchu. Pár logických opomenutí, která až bijí do očí už nejsou ani tou třešničkou na dortu. Natočené stylem – úvod, vata, nepovedená akce, vata, rádoby atmosféra, vata, vata, vata, trocha „psychologie“ vata, vata, vata. Vítězství vaty nad vším ostatním. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě obsah filmu, který je dokonale napsán. Jenomže je to to jediné co vás upoutá, protože samotný film vás tak unudí, že se ani nebudu divit, že ho nezhlédnete celý. Ta jedna hvězda je jen za ten obsah. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako spieva skupina Elán - ,,Amnestia Na Neveru´´. Kebyže sa ženská klisnička nechcela deliť o svoje šťavy ( nieje to len neduh chlapov, neverte všetkému, čo sa píše ) s iným kancom, zrejme by nedošlo na dobrodružný ( a dosť krvavý ), ako spieva skupina Queen - ,,Bicycle Race´´. Hlavný dopad? Nuda pre diváka, zrejme zbytočné morálne posolstvo pre neverníkov a skutočnosť, že Nemci to vedeli s hororom asi tak, ako spieva skupina Tears For Fears - ,,Always In The Past´´. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přestože thrillery z přírody přímo miluji a patří tedy zároveň i do mé oblíbené žánrové kategorie, tak na Blood Trails budu chtít co nejrychleji zapomenout. Tak v prvé řadě je film strašně stereotypní, protože snad jeho celou polovinu časové stopáže, si budeme užívat pouze pohledu na záda hlavní herečky, která v afektu pobíhá celá udýchaná po lesních kopcích a hledá někoho kdo by ji mohl pomoci. Další problémem je počet herců, který by se dal spočítat na jedné ruce invalidního dřevorubce. Je to směšné, že vedlejší herci si užijí na plátně svou minutku slávy jenom proto, aby o pár vteřin později mohli v klidečku bez jediného vysloveného slovíčka spokojeně prdět do hlíny. Šokoval mě i zvukař, protože film je z drtivé většiny tvořen bez jakéhokoliv tónu či nějaké dramatické melodie a místo toho posloucháme praskání větviček a cvrlikání lesních ptáčků, což sice možná potěší všechny houbaře, ale nevystraší ani pětileté dítě. Takže když to všechno sečtu i spolu s trapným koncem a nesympatickým hereckým obsazením, tak nemůžu hodnotit jinak, než osamocenou jednou hvězdičkou a to jen za některé okolní záběry matky přírody, která se stejně může po chvíli okoukat a z filmu, tak nezbyde bohužel naprosto nic pozitivního. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každému to asi nesedne (podle hodnocení to fakt každému nesedne :-D ) ale mně to sedlo. Ten vrahoun byl tak dokonale chladnej a jednou chválím i dabing fakt mu dali brutální hlas. Jak promluvil a celkově jeho vzhled tak mě z něj mrazilo ne nebyl to žádnej kolohnát, spíš šlachovitej týpek, ale prostě děsil tím svým prázdným výrazem, pohybem...nebýt jeho tak mě ten film extra nebral, ale díky němu si to pustím vždy rád a scéna kdy ozubením u kola podřízne chlapíkovi krk se mi fakt líbila. Setkání s dřevorubci také a konec v baráku byl hodně solidní. Temné a takové syrové...prostě za mě skvělá volba killera i když to asi málokdo pochopí mě děsil více než nějaký tlustý dvoumetrový vidlácký plešoun, kterých je v hororech poslední dobou až moc. Za mě bezva, ale vím, že moc lidí se mnou souhlasit nebude. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál vcelku zaujímavého nápadu natočiť slasher z prostredia horskej cyklistiky.Je v ňom tak veľa chýb, že aj napriek tomu, že sa jedná o vyslovene béčkový horor aj tak to človeka irituje. Jedna hviezdička sa filmu ušla za nápad, tá druhá je za niekoľko zaujímavých scén, ale to je príliš málo na to, aby ste film niekomu doporučili si pozrieť alebo si ho na dlhší čas uložili v pamäti. ()

Reklama

Reklama