Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

spiritus 

všechny recenze uživatele

Horor to není špatný, jsou zde slabší místa, jelikož film je zbytečně natahován, ale první polovina filmu je poměrně povedená, atmosféra a prostředí je hodně ponuré a depresivní. Ke konci, ale film ztrácí z dechem, což je škoda, jelikož rozjezd byl docela v pořádku. Ale v porovnání např. s filmem Neviditelné zlo, se jedná pořád o horor, který neurazí. Zvláště proto že se jedná o Německý (!!!) film. Ne proto, že bych jim holdovat, ale Německé filmy bývají podstatně horší. 3/5 ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Zase jsem na dlouhou dobu vyléčen z německých filmů. Stopy krve se snaží jít ve šlépějích amerických slasherů v nichž vrah terorizuje svoji oběť tím, že ji před očima zabije někoho jiného a ona jen o vlásek stále uniká jeho nabroušené zbrani. Prostředí zelených lesů a pohoří funguje jako perfektní záminka zamilované dvojici k výletu na horských kolech. Problém nastává až když se poblíž objeví milenec se svými nekalými úmysly. Místy opravdu nelogický až nepochopitelný děj má docela pěkné kulisy. Setkává se však s nesympatickou hlavní hrdinkou, vrahem pitomcem, děravým scénářem, špatným střihem a celkovým lookem typicky německého filmu, nad jehož provedením některých vražd, zůstává až rozum stát (doteď se směju využití ozubeného kolečka v praxi). Na jedno podívání, víc ne. Slabých 30% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako spieva skupina Elán - ,,Amnestia Na Neveru´´. Kebyže sa ženská klisnička nechcela deliť o svoje šťavy ( nieje to len neduh chlapov, neverte všetkému, čo sa píše ) s iným kancom, zrejme by nedošlo na dobrodružný ( a dosť krvavý ), ako spieva skupina Queen - ,,Bicycle Race´´. Hlavný dopad? Nuda pre diváka, zrejme zbytočné morálne posolstvo pre neverníkov a skutočnosť, že Nemci to vedeli s hororom asi tak, ako spieva skupina Tears For Fears - ,,Always In The Past´´. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přestože thrillery z přírody přímo miluji a patří tedy zároveň i do mé oblíbené žánrové kategorie, tak na Blood Trails budu chtít co nejrychleji zapomenout. Tak v prvé řadě je film strašně stereotypní, protože snad jeho celou polovinu časové stopáže, si budeme užívat pouze pohledu na záda hlavní herečky, která v afektu pobíhá celá udýchaná po lesních kopcích a hledá někoho kdo by ji mohl pomoci. Další problémem je počet herců, který by se dal spočítat na jedné ruce invalidního dřevorubce. Je to směšné, že vedlejší herci si užijí na plátně svou minutku slávy jenom proto, aby o pár vteřin později mohli v klidečku bez jediného vysloveného slovíčka spokojeně prdět do hlíny. Šokoval mě i zvukař, protože film je z drtivé většiny tvořen bez jakéhokoliv tónu či nějaké dramatické melodie a místo toho posloucháme praskání větviček a cvrlikání lesních ptáčků, což sice možná potěší všechny houbaře, ale nevystraší ani pětileté dítě. Takže když to všechno sečtu i spolu s trapným koncem a nesympatickým hereckým obsazením, tak nemůžu hodnotit jinak, než osamocenou jednou hvězdičkou a to jen za některé okolní záběry matky přírody, která se stejně může po chvíli okoukat a z filmu, tak nezbyde bohužel naprosto nic pozitivního. ()

tara22 

všechny recenze uživatele

Mám spoustu výhrad k herečce; je dost divný jak když jede na kole tak šíleně ječí, asi je slepá jestliže si nevšimne že na kříži pod kterým sedí visí její mrtvý přítel, ale nejvíc mě štve jak s sebou pořád tahá to svoje kolo...nejsem zrovna nadšenec pro cyklistiku a myslím že kdyby to kolo netáhla na zádech do kopců byla by 2x rychlejší... V celku pak ten film byl nudný a dost předvídatelný, alespoň se to odehrávalo v překrásné přírodě... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama