Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Blood Trails jsou podprůměrným filmem, který stačí vidět jen jednou. Spousty nelogických scén a otřesná kamera jsou hlavní příčinou proč u mě tenhle snímek zrovna dvakrát nezabodoval. Potvrdilo se tím jen pravidlo, že německé filmy stojí většinou za…..Kdyby se z toho vystříhaly všechny zbytečnosti a nekvalitní záběry, tak by z toho zůstal docela příjemný dvaceti minutový kraťas, kterému bych dal mnohem větší hodnocení ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nezáživné, suché, tuctové, neoriginální, hloupé a zcela bez atmosféry. Navíc se strašně suchým až nijakým záporákem. Jak mi byla hlavní hrdinka nějak vnitřně sympatická a i já bych ji rád napsal své telefonní čísl na ruku, záporák vůbec, ten mi byl spíše k smíchu. Pár logických opomenutí, která až bijí do očí už nejsou ani tou třešničkou na dortu. Natočené stylem – úvod, vata, nepovedená akce, vata, rádoby atmosféra, vata, vata, vata, trocha „psychologie“ vata, vata, vata. Vítězství vaty nad vším ostatním. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Potom začal byť... veľmi brutálny.“ – „Možno by som mal aj ja.“ Prvý cyklistický slasher, aký som kedy videl a dúfam, že aj posledný. Nemci sa zasa raz vytiahli: nezrozumiteľný strih, hnusná výprava, nelogický scenár (ani sem všetky tie sprostosti nebudem vypisovať), hysterická nesympatická krava ako titulná hrdinka, čajový pokus o titulného zlosyna, odporná kamera a trápne dialógy. Čakal som blbosť, ale blbosť, ktorá aspoň diváka pobaví. STOPY KRVI ma však iba srali a nič viac. Keď hrdinka šliape do pedálov a zrazu padne do vodopádu, už vás nič neprekvapí. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Další kousek z řady amatérských horrorů, který neměl spatřit světlo světa....scénář je plný nelogických děr, herci byli vybrání přímo z transportního kontejneru putujícího z Ukrajiny, takže hrají naprosto příšerně...postavy jednají naprosto nelogicky (někdy jen tak, aby to vypadalo "cool"), navíc je hlavní představitelka naprosto nesympatická. A jinak jako obvykle nuda, nuda, nuda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál vcelku zaujímavého nápadu natočiť slasher z prostredia horskej cyklistiky.Je v ňom tak veľa chýb, že aj napriek tomu, že sa jedná o vyslovene béčkový horor aj tak to človeka irituje. Jedna hviezdička sa filmu ušla za nápad, tá druhá je za niekoľko zaujímavých scén, ale to je príliš málo na to, aby ste film niekomu doporučili si pozrieť alebo si ho na dlhší čas uložili v pamäti. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama