Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

medlo 

všechny recenze uživatele

Scenáristi sa s týmto diamantom vyhravili a vybrúsili ho až do dokonalosti. Úžasné herecké výkony, nepredvídateľný a veľmi originálny dej, skvelý soundtrack, réžia, kamera. Rozhovory mi pripomínali klasické Tarantinove filmy, dotiahnuté až do dokonalosti. Tomuto filmu nemám čo vytknúť, komédiu pozdvihol na novú úroveň. Nechápem ako im mohli uniknúť Oscary. Určite by som privítal pokračovanie. ()

skaann 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie o dvou hezkých hloupých blondýnkách, které mají víc štěstí než rozumu. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla, i když je pravda, že znovu už ho vidět nemusím. Navíc musim ocenit, že film si na nic nehraje, prostě to měla být komedie o hloupých blondýnkách a ta to taky je. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámy zrejme odpustia, ak sa k tomuto filmu nejako dostanú. Feministky majú infarkt istý, tie racionálne a inteligentné minimálne dávenie a pIčKy, ktoré sa dennodenne fotia na Insta atď. sa zrejme aspoň pousmejú...nie na sebe, ale paradoxne na tom, aké sú tie dve postavy blbé. Ide tu o to, že film je postavený tak, že tu sa chovajú debilne nielen titulné postavy, ale vlastne všetci, čo tu vystupujú. Čiže film z iného vesmíru. Alebo nie? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mám rád Pamelu Anderson, Denise Richards už tolik nemusím. Mě to bavilo, protože tento film ukáza, jak je báječné se bavit na úkor druhých, v tomto případě blondýn, a rozhodně to není laciná sonda do hlubin "blonďaté duše". Je to totiž čistá a zábavná kravinka, kterou doporučuji všem, co si myslí, že blondýny jsou tupé. Pamela a Denise dokazují, že si umí ze sebe udělat legraci. ()

zla.ovce odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesných 95 minut, které nemohlo zachránit ani bujné poprsí Pamely Anderson, které v tomto filmu vidíte na každém kroku. To je taky to jediné, co si divák po zhlédnutí zapamatuje. Herecké výkony jsou mizerné, stejně jako děj a navíc musí divák protrpět i ubohé snahy Anderson o taneční kreace. Zajímalo by mě, jak může někdo sehnat peníze na takový brak! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)

Reklama

Reklama