Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

ab.dul 

všechny recenze uživatele

Tak k filmu se toho říct moc nedá... jen že nemá úroveň a je to největší blbost, kterou jsem v poslední době viděl. Nevím, jestli si režisér myslel, že se tento film chytne nebo co vlastně...Zasmál jsem se akorát na začátku, když vlezly do letadla, ale jinak spíš nuda, nuda, nuda, trapné. Víc jak jednu hvězdičku si rozhodně nezaslouží. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

O úrovni této narůžovělé anomálie netřeba polemizovat, ale rád bych přidal k dobru historku, kterak se údajně seznámili autor Dean Hamilton a Pamela "dvě největší bóje na pláži Mitche Buchannona" Anderson. To se takhle jednou pan režisér procházel po parku ve Venice, když potkal Pam venčící svého trpasličího pudla v ceně rok staré Octavie. Známý svým strachem ze psů, hned se na ni obořil: „Jak to, že ten váš čokl nemá košík?!“ načež mu silikonová stará Belgie bezelstně odvětila: „My ale nejdeme nakupovat.“ A co on na to? „Promiňte, to jsem nevěděl..“ V rámci objektivity musím dodat, že kdybych se živil například opravami kabelovky, zazvonil u dveří bytu a otevřela mi v průsvitném župánku Denise Richards a s tím, že je zrovna úplnou náhodou ve sprše její nadržená kamarádka Pam, mě pozvala dál, tak asi nebudu přikládat váhu intelektuálním schopnostem a půjdu prostě opravit ten kabel… ()

Reklama

zla.ovce odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesných 95 minut, které nemohlo zachránit ani bujné poprsí Pamely Anderson, které v tomto filmu vidíte na každém kroku. To je taky to jediné, co si divák po zhlédnutí zapamatuje. Herecké výkony jsou mizerné, stejně jako děj a navíc musí divák protrpět i ubohé snahy Anderson o taneční kreace. Zajímalo by mě, jak může někdo sehnat peníze na takový brak! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že je to totální blbost, ale podle mě to tak tvůrci zamýšleli. Je to až v podstatě parodie a podle mě docela povedená. Občas jsem se vážně zasmál. Herecké výkony Pamely Anderson a Denise Richards nejsou bohužel zrovna nic moc, Denise je aspoň krásná, Pamela dle mého spíš odporná. No ale nevylučuju, že bych se na to ještě někdy podíval, tak za rok, za dva...:-D ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Sú filmy, ktoré predbehli svoju dobu a dôvod ich nízkeho raitingu je to, že ich súčasníci nepochopia. A sú filmy pri ktorých môžete byť na drogách, tesne pred otravou alkoholom či sčadení ako Bob Marley a nepochopíte prečo niekto takúto sračku natočil. Mal som česť film sledovať asi 10 minút vrátane úvodnej animácie a moje IQ sa začalo rovnať hlavným hrdinkám či herečkám (to je jedno). Film je natočený tak, aby ho pochopila aj samotná Pamela. Preto sa nečudujte, že je na takej vysokej inteligenčnej úrovni. xDD ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)

Reklama

Reklama