Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná matka 14ti letého syna Neda (Liam Aiken) Fay Grimová (Parkey Posey) je kontaktovaná CIA, aby našla svého již sedm let nezvěstného manžela Henryho (Thomas J. Ryan) a získala od něj jeho zašifrované zápisky, které můžou znamenat odkrytí velkého množství informací, nebo také vůbec nic. Při jeho hledání v různých světových velkoměstech (Paříž, New York, Istanbul) se setkává s celou řadou absurdních a zajimavých situací. (Rafik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

sona123 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá! To zas bylo dílo. Jako mnozí zde jsem neviděla "jedničku" Henry Fool, na kterou údajně film navazoval. Ale asi to ničemu nevadí. Tohle bylo - fakt nevím co. Zdánlivě špionážní film, resp. satira nebo nadsázka ke špionážním filmům (a ty teda nemusím). Ta zápletka mě neskutečně rozčilovala, ale ne natolik, že bych přece jen nechtěla vědět, jak to celé dopadne. To jsem si teda taky mohla odpustit. Sexy Parker Posey a zajímavý styl vyprávění, zbytek bohužel špatný. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bavia ma rozne spionazne filmy, kde sa niekto dostane do konfliktu s teroristickym svetom a potom su prenasledovani agentmi FBI alebo CIA prislusnici rodiny, v tomto pripade Fay so synom Nedom. Neskor sa mi dej zacinal trosku zamotavat a mal som obavy, ze sa v nom uplne stratim, ale potom mi to uz bolo jasnejsie. Film posobi velmi lacno, povedal by som televizne, akcne zabery nebudem ani komentovat, v tomto pripade ich bolo nastastie malo, hudba bola hrozna, ale dej ma bavil a chcel som to vidied hlavne kvoli Jeffovi Goldblumovi. Inac je to film tak na jedno pozretie a dost. ________ Parker Posey - (Fay Grim) +++ Liam Aiken - (Syn - Ned Grim) +++ Jeff Goldblum - (Agent FBI Fulbright) +++ Thomas Jay Ryan - (Henry Fool) +++ Elina Löwensohn - (Bebe) +++ Chuck Montgomery - (Angus James) +++ James Urbaniak - (Simon Grim) +++ Leo Fitzpatrick - (Carl Fogg) +++ Harald Schrott - (Andre) +++ ()

Reklama

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Velice oroginální, zajímavý a vtipný film, musím ale souhlasit s tím, že druhá polovina byla dost zbytečná. Hodně se nyní rozmýšlím nad tím, jestli dát tři nebo čtyři hvězdičky. Souhlasím s Rafikem - také to byl nejlepší film ve Varech, co jsem viděla. V tom případě by bylo ale smutné, že mu dávám jen tři hvězdy. Jenže se opravdu nedá srovávat první polovina, která je naprosto originální, zábavná apod. V druhé polovině si říkáte, kdy už tahle komedie skončí. Mimochodem jsou zde ale báječné herecké výkony a některé scény si budu dost dlouho pamatovat. Prozatím tedy dávám 3 hvězdy, možná že hodnocení za nějaký čas zvednu. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Pořádnej maglajz. Ze začátku jsem to bral jako komedii, aby mě pak ržisér násilně přemlouval k tomu, že to je vlastně drama, či dokonce thriller. Navíc se film tváří strašně důležitě což mě dost iritovalo. Jestliže mě první půlka filmu docela bavila, tak potom už ani náhodou. Ve filmu je tolik postav a všemožně spletitejch vztahů mezi nima (vlastně jsem měl pořádnej bordel v tom, kdo je klaďas a kdo záporák),že mě to s přibývajícím časem převelice otravovalo až nudilo. Vlastně ani nevim jak to dopadlo, protože v druhej půlce filmu jsem byl myšlenkama někde uplně jinde. Jo a film je prošpikovanej nevhodnou a navíc ještě hnusnou hudbou. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám trošku problém. Velice přitažlivé obsazení a fakt, že zde hraje i Jeff Goldblum, ve mně budil víru, že se bude jednat o špionážní komedii. Něco ve smyslu "Pravdivých lží" s Arnoldem. Tak jsem taky k tomu filmu i přistupoval. Ono to ale komedie nebyla. Jenže to já jsem pořád nebyl schopen přijmout. Protože jsem známý tím, že moc špionážní thrillery nemusím, nemůžu tomuto filmu dát víc než tři hvězdy. Být to více komediální, určitě by se mi to líbilo víc. Takhle se v tom sám režisér utápěl. Vše bylo propletené a překombinované, že tomu fakt nemůže věřit ani režisér. Pak si někteří mohou myslet, že režisér je génius, což vlastně není. Jen se utápí ve svých konstrukcích. Alespoň ty ženy tam byly hezké. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama