Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená předělávka slušného japonského hororu. Úvodní scéna, kdy je zavražděna dívka a její kočka, je asi to nejlepší, co nám film nabídne. Jediná dobrá lekačka a pak už jen 80 minut nudy a sledování toho, co už jsem někdy viděl a bylo to mnohem lepší. Nevím o co Amíkům jde, že musí vše japonské úvést k obrazu svému, ale většinou to končí stejně jako v tomto případě a to nepovedeně. Trapné scény jen s minimálním chudým napětím nezachrání ani talentovaná Shannyn Sossamon. Tento film není ničím především pro ty, co viděli japonskou verzi. 25% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Originál Japonský mám rád hlavne kvoli atmosfére a silnému napätiu a aj keď tento Americký braček sa snaží, tie kvality vobec nedosahuje. A to nie je problém len s týmto remakem, ale skoro s každým, čo točili Američania. Neznamená, že tam dajú viac efektov a svižnejšie tempo a hned bude z toho trhák, tak to nikdy nefungovalo a ako vidieť, ani fungovať nebude. Slabé 2*. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdo nečeká hororovou pecku, neměl by být příliš zklamán. Duchové zde nepůsobí přímo děsivě, ale spíše jen tak trochu tajemně, hrdinka je docela sympatická, hlavní pointa sice není překvapivá (použita v x jiných filmech), ale postačí. Kdyby mi už nelezlo na nervy to zažité schéma: "Hrdinka objeví nástroj kletby, načež se vydává na pouť za objevením jejího strůjce, popřípadě jejím zničením", byl bych spokojenější. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co bylo dobré: několik mírně strašidelných záběrů na ty všudypřítommné lidičky v maskách; občas to bylo i celkem napínavé. Co bylo špatné: všechno ostatní. Od nesnesitelně trapných vzdechů hlavní ženské postavy až po debilního policistu, který jí "pomáhal". Asi si přečtu předlohu, protože se mi nechce věřit, že by to tvůrci filmové adaptace tak nesmírně pohnojili. Zmeškaný hovor je typickou ukázkou (hodně) špatného hororu s nulovou atmosférou, ubohými neherci a scénářem k zeblití. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si večer udělal čas, abych zhlédl tento horror, ačkoli hodnocení není nikterak oslnivé. Delší čas jsem vlastně také neviděl čistokrevný horror, čili jsem nevypnul televizi, ale sledoval tento film. Některé scény mi připadaly povědomé. Jak film pokračoval, zjišťoval jsem, že už vím, jak bude pokračovat a v poslední třetině už mi bylo jasné, že jsem jej viděl. Přesto ve mě nezanechal vůbec žádnou vzpomínku. To je vlastně celkové hodnocení. Průměrný film s několika světlými okamžiky, ale prostě zapomenutelný. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)
  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama