Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak si tak říkam, co budou Amíci dělat, až přestanou Japonci točit horory. Zmeškaný hovor se zařadil mezi mnohé remaky japonských originálů a nutno dodat, že z mého pohledu to není remake nepovedený. několikrát mi naběhla husí kůže, bubáci působili opravdu strašidelně a třeba scéna v opuštěné nemocnic zdecimované požárem stojí fakt za to. Vyššímu hodnocení tak brání ústřední dvojice - tradičně prkenný Burns a pro mě překvapivě nijaká Shannyn Sossamon. 60% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A další remake. Tento film bol pre mňa povinná jazda. Nezaujímal som sa on a mohol len prekvapiť(ale to som teda nečakal). Samotný nápad a dej filmu nie je dva krát originálny. Jasné, je to remake ale myslým aj námet originálu. Niekto ti zavolá a ty za nejaký čas umreš(The Ring). Ludí zabíja "niečo" a postupne padá za obet jedna postava za druhou(Final Destination). Akože nech sa na mňa nik nehnevá ale remakovať takúto neoriginálu ducharčinu? Film je plný sto krát omielaného trápneho klišé, ktoré už nudí. Jednotlivé scény sa dali predvídat a koniec je celkom lol, čiže trápny je aj ten. A to ešte neviem nakolko remake kopíroval originál, ale tuším, že to dopadlo ako väčšina podobných sračkoidných remakov. Takto má film štastie, že som nevidel originál inak by som išiel asi nižšie. 30% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým problémem tohoto hororového remaku je, že je velmi stupidní. Stupidita skrz naskrz prostupuje celým dějem, zasahuje do chování postav a nakonec zasáhne i celý film. Už samotný fakt, že se duch mrtvé holky tentokrát usídlil v mobilním telefonu, volá svým obětem jejich vlastním hlasem a oznamuje jim prostřednictvím času zmeškaného hovoru jejich smrt, moc inteligence nepobral, ale při troše dobré vůle se z toho mohlo vymáčknout něco ve stylu Nezvratného osudu. První dvě úmrtí tomu skutečně nasvědčují, ale film se asi po čtvrt hodině zvrtne v takovou stupidní až směšnou slátaninu, že nad tím rozum zůstává stát. A nic na tom nemění ani stupidní pointa, která vůbec ničím nepřekvapila. Ostatně jako celý film. Je mně však záhadou, že se do tohoto filmu nechali naverbovat Shannyn Sossamon a především Edward Burns, který se v roli detektiva celou dobu tváří nezúčastněně a naprosto znuděně. Neviděl jsem japonský originál, ale tady se divákovi zvedání mobilu s podezřele divným vyzváněcím tonem vůbec nevyplatilo. Slabý horor. 40% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Bože tá Amerika...recyklovateľnosť geniálnych ázijských hororov, dosiahla vrchol...prichádza najhorší, najstupidnejší a najtrápnejší horor...Zmeškaný Hovor, ktorý sa stal klasikou...Jaj bože, Shannyn Sossamon nie je vôbec pekná a tobôž herečka, Edward Burns by mal radšej hláškovať viď Chladnokrvne, a tí ostatní no comment. Pán režisér, keď chcete naľakať, nedávajte hudbu nahlas, skúste to inak, koniec nič nevyriešil, modlím sa aby nebolo pokračovanie. P. S. Tá jedna hviezdička je za efektný výbuch okien na konci, škoda že to neuzavreli všetko hneď... ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý horor o tom, jak duch zabíjí (nebo spíše posílá zprávu, že budete zabiti) pomocí hlasové schránky v mobilu. Japonský originál jsem neviděla, ale věřím, že je lepší než tento americký remake. Napětí nulové, strach přichází jen ve vyhrocených scénách, ale stejně rychle z vás zase opadne. Děj nelogický a stejně tak smýšlení mnohých postav. Nakonec se ani nedozvíme, proč se to všechno dělo a nejspíš se musíme smířit s klasickým vysvětlením céčkových hororů, že ten duch byl prostě zlý a zabíjel každého, kdo mu přišel pod ruku/pod telefon. Ponaučení - každý Američan má véčkový sklápěcí mobil. Dávám 3* jen za to, že jsem se spíše bavila nad chybami ve filmu (proč mají v márnici prázdné podsvětlené poličky a nejsou v nich nástroje? asi je tam zapomněla aranžérka dát. Proč hrdnice v 7 ráno zvoní budík a než sejde dolů, aby otevřela dveře, tak je za ní na hodinách 9?... a mnoho dalších). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)
  • 508 je předčíslí Brocktonu v Massachusetts. (Chatterer)

Reklama

Reklama