Reklama

Reklama

Malý Roy žije s matkou v obytném přívěsu v lese. Nechodí do školy, protože to matka nepovažuje za správné. Jenže jednoho dne chlapec způsobí nehodu, při které uteče nebezpečná šelma. Brzy se objeví první mrtvý a místní šerif má najednou plno starostí... (TV Prima)

Recenze (54)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je moc i na mě, zvířecí horory se nejvíc dělají se žralokem a krokodýlem a taky pavouci jsou v kurzu. Ale tygr ten teda se opravdu nevidí. na tom filmu není co by mělo diváka zaujnout. Malý harant co je tygrem fascinován a on ho nesežere, či divný šerif co nenosí ani uniformu policajta. Ve scénách není nic vidět, jen kusy těl a louže krve. Odpad jak vyšitý. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý horror,nepomohol ani Gary Busey,ktorý hral miestneho šerifa.Tiger vyzeral veľmi krotký,ukázali ho málo,žiadne priame útoky.Herecké výkony slabé,nesympatický herci okrem malého chlapca,ktorý bol v nejakom spojení s tým tigrom.Matka toho chlapca bola náboženská fanatička,chudák chlapec sa miesto toho aby sa hral,ako sa patrí na chlapca v jeho veku,musel sa učiť cele kapitoly z biblie.Úplne drbnutá ženská.Lovec tigrov vypadal skôr ako šašo,niekedy mi pripomínal skôr Poirota s tými fúzikmi.Aj na TV produkciu hlúposť. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na tomhle, ehm, hororu je nejlepší plakát:-). To se takhle někdo nudil a tak si řekl, že natočí film. Návod je jednoduchý: použije se IS (Instantní Scénář - městečko v lesích, vyskytne se tam nějaká vraždící hrozba, uvědomělý klaďas varuje obyvatelstvo, chamtivý starosta běsní, protože se má právě konat slavnost, strčí se do toho nějaké hloupé děcko a voilá, vznikne bambilión filmů na jedno kopyto, co se kosmeticky liší akorát obsazením a užitým vraždícím monstrem), do hlavní role se najme herec 2. až 3. jakosti, o vedlejší role se poperou neherci, nesmíme zapomenout na krvelačnou stvůru - v tomto případě loztomilouškého tygžíčka, kečupem se zalije pár gumových končetin, režisér si obvykle kromě vlastnoručně zkopírovaného scénáře stoupne také za kameru a zkomponuje hudbu, manželka umí hezky stříhat nehty, tak se jí svěří střih... a vzniklý velkofilm na 100% koupí televizní společnost z nějaké banánové republiky. Naštěstí se vyskytují úchylové, kteří jsou schopní se na to za bujarého řehotu dívat. Nebo to jsou prostě jen registrovaní na CSFD a baví je k těm mizerným rodinným videím psát pohrdavé komentáře:-). Viděla jsem i horší sračky, takže 25% a kdyby v hlavní roli bylo něco sympatičtějšího, než béčkový padouch Gary "hnusák" Busey, třeba bych byla ochotná jít i přes 30. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Sympatické béčko, které se nesnaží pateticky vytvářet napětí, ale jeho cílem JE POUZE trochu pobavit, trochu zaujmout a odvyprávět nějaký příběh o jednom pěkném, ale nenasytném tygrovi. Tudíž nečekejte horor! Není to horor! Je to pouze film. Hodnocení tady asi chápu, ale jelikož si myslím, že režisérovi opravdu nešlo o to, točit něco spešl dobrýho, ale jednoduše oddechový film, tak hodnotím 55%. Mě to totiž nenudilo a pár hlášek fakt sedlo jak prdel na hrnec. :-D Hvězdičku navíc dávám tygříkovi, který nebyl digitální a taky proto, že 19% neodpovídá realitě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o další céčkový hororový film, který je součástí Maneater film series a Syfy. Podobně jako ostatním kouskům se ani tomuto nedostalo příliš velké divácké přízně a jsou na něj spíše negativní ohlasy. Čemuž se na jednu stránku ani moc nedivím, ale zas na tu druhou si nemyslím, že by šlo vyloženě o odpadní záležitost. Jasně druhé Lovce lvů (1996) v žádném případě nečekejte, ale já už viděl mnohem horší filmy a to i z této edice. Je zde použit živý tygr, nikoliv nějaký digitální hnus – takže to samozřejmě tvůrcům přičítám k dobru – což ovšem znamenalo, že mnoha útoků se rozhodně nedočkáme a spíše se musíme spokojit pouze z finální ukázkou jeho „hodů“. Tu ležela na zemi ožraná ruka, tu zas vysela na stromě noha, jinde zůstala jen louže krve. Bohužel slabiny toho filmu musíme hledat poněkud někde jinde. Tou největší je samozřejmě dost chabý scénář. Tvůrci se ani moc nesnažili přijít s něčím novým (jen tu tygr nahradil jiného predátora) – prostě klasická kostra příběhu: Malé městečko, blížící se slavnost, lidi začnou mizet, zoufalý šerif se pokouší ochránit obyvatele a predátora zabít…Scénář byl skrz na skrz děravý jak cedník a ani atmosféra či samotné herecké výkony nepatřili rozhodně mezi pozitivní prvky. Většina herců podala chabé výkony, největší hvězda (no už dosti pohaslá) Gary Busey taky zrovna nezazářil. 30% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na románe 'Shikar' od Jacka Warnera. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Stonewall, Manitoba (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama