Reklama

Reklama

The Lost Son

Trailer

Obsahy(1)

Soukromý detektiv přemluví luxusní prostitutku, aby mu pomohla najít šéfa sítě pedofilů. Při pátrání mu ale půjde o život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

gggggg 

všechny recenze uživatele

Film bol po technickej stránke žalostný, zlá kamera, strih a všetko. Do toho ma rozčúlilo, že som film nenašiel v origináli po francúzsky, ale len po anglicky čo zanechalo svoje škody. To ani nehovorím o tom že na Netflixe je pol filmu anglicky a pol francúzsky. Taktiež film zráža nesympatický hlavný hrdina, ktorého sa snažia síce tvorcovia vo filme obľúbiť v očiach diváka, no v tých mojich sa to bohužiaľ nepodarilo. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

No ty vole, už se nedivím, že to neznám i když je to old school. Ten film se totálně rozpadl po 15 minutách scénářově i co do uhodnutí kdo je who. Místy to bylo naprosto k smíchu, ta nelogičnost děje. Opět se ukázalo, že najít na Ntfx dobrý film je fuckt umění. Za mě 45% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mě to tedy příliš nachytlo. Průhledný jak zrcadlo z hlediska pointy a na to čeho se film týkal (dětská prostituce ) tak bych si taky představil více emocí. Daniel je dobrej, to jo, ale film nemá vůbec atmo, působí lacině. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou to není jasně patrný, ale ono to je vlastně už ze samé podstaty dost blbý. Když si nepřeji, aby se rozpletl určitý případ, tak přece nesvěřím jeho vyšetřování nejlepšímu soukromému detektivovi, kterého znám, že jo? A na tom je to tady postavený a Daniel Auteuil už z toho pak nemá šanci udělat dobrej biják, i kdyby do toho dal ten nejsmutnější pohled ever. V devadesátkových filmech (hlavně pak v těch amerických), jsem se s takovýma WTF setkával často. Buď už si na to dnes dávají tvůrci větší pozor, nebo koukám na lepší filmy, každopádně mě tyhle nesmyslný konstrukty celkem míjej, za což jsem rád, protože pak vždycky čas strávenej u podobných filmů považuju za zbytečně promrhanej. ()

Reklama

Reklama