D.A.F.T. (video film)

Hudební / Dokumentární

Francie, 1999

Daft Punk

V klipech a především těch tanečních poslední dobou akorát věčně vrtěj ženský prdelema, někde se paří, a dj do toho hraje svůj nejnovější hit, prostě zívačka neskutečná. Kde jsou ty časy, kdy se alespoň už i na ty klipy ještě dalo koukat. Daft Punk ale s tímhle nikdy něměli problém. Když začínali, tak se nebáli na sebe hodit psí hlavu a chodit po ulicích v klipu k skladbě Da Funk nebo ukázali, jak je to vlastně jednoduchý stvořit klip, a přitom tak stylový, čímž narážím na Around the world. Později zase z klipů udělali hodinovej kreslenej anime muzikál a opět dokázali, že jsou něco víc než jen obyčejná hudební kapela. Kdybych to tady měl hodnotit srdcem, tak ani pět hvězd by mi nestačilo. U tohohle opravdu ne.(12.2.2009)

• Terva

Mám rád videoklipy, ale tu hudbu nemusím. Není to ale důvod se na dvd nepodívat. http://www.youtube.com/watch?v=mmi60Bd4jSs(17.6.2011)

Achjojo, ta nostalgie.(18.6.2010)

Guy Manuel de Homem Christo a Thomas Bangalter v nejlepší kondici!(13.7.2010)

pre fandu nutnosť(14.12.2010)

V podstatě jen bezdějový slepenec výborných videoklipů k prvnímu albu Homework.(20.4.2007)