Sůva z nudlí (TV film)

Pohádka

Česko, 2006, 51 min

Vít Olmer

• Enšpígl

Tak tohle bych mile rád pustil Putinovi a jemu podobnejm, protože při sledování Sůvy z nudlí reálně hrozí tzv. smrt šokem.(3.1.2012)

• Karlos80

Chvílemi mi to připadalo jak když se dívám na nějaké hodně laciné sci-fi a ty dialogy bože můj:-( Ta jedna jen za neobvyklého Suchařípu (čaroděj Zlosos) jinak bída, děs a utrpení....Na toto téma se natočilo daleko víc zdařilejších tv pohádek..(6.9.2009)

• veronikav

Další nová a protivná pohádka(22.1.2010)

Celkem pěkná pohádka s dobrýmí efekty, skoro neznámé herecké obsazení(Lucie Černíková, David Suchařípa). Celkový dojem:Dobrá, novodobá, kvalitní pohádka.65%(10.3.2007)

• Iks

Když někdo neumí triky, a nebo do nich nechce investovat, ať nedělá radši vůbec nic.(6.9.2009)

• cariada

Další z hrozných moderních tv pohádek, která nemá hlavu ani patu. Kam na to ty tvůrci chodí vysoušet bažiny a pod , sakra co je to za téma pro pohádku? Princezna co pořád řve ach jo.(6.9.2009)

• Splasher

Koukal jsem na to jako sůva z nudlí.(11.9.2009)

• Kali4

Bohužel, další z nových pohádek s vyloženě divným příběhem a trapnými kostýmy.(19.11.2006)

• Pollock

Ach jo, proč se takovéto "pohádky" vůbec točí?(6.9.2009)

• tukomaster

Doplnil bych do žánru horror, protože něco tak děsivýho jsem už dlouho neviděl... Pavlová a Olmer by si zasloužili popravu...(25.2.2012)

• rakovnik

Žalmila a Zlosos...na tuto "pohádku" se nedalo ani dívat, ani se nedala příliš poslouchat.(26.2.2012)

• gostly

Celou dobu jsem přemýšlel, zda je to myšleno vážně, nebo jenom hloupý vtip... Bral jsem to jako vtip a smál jsem se tomu, jak moc je to trapné, ale brát to vážně, musel bych si snad vyškrábat oči. Pohádka, která uráží dětskou inteligenci!!!(6.9.2009)

• Amarria

S trapným scénářem se zázraky dělat nedají, ale pokud pomineme mozek vymývající dialogy a sem tam přehrávané scény, tak to relativně ještě docela ušlo. Upřímně mi to nepřišlo nijak výrazně odlišné od spousty dalších TV pohádek, které v současné době vznikají... dokonce i triky jsem už viděla i horší a u mnohem lépe hodnocených filmů. Ale nebudu to přehnaně hájit, protože na více než jedno, maximálně dvě shlédnutí to opravdu není :-D(1.3.2012)