Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa (Maren Kroymann) je devětačtyřicetiletá sociální kurátorka, zcela pohlcená svou prácí. Žije s Raimarem (Markus Völlenklee), otcem jejich dcery Daniely. Jejich každodenní rutina trvá ale pouze do chvíle, kdy Elsa potká Jana (Kostja Ullmann), svého nového šestnáctiletého svěřence, a objevuje v sobě sadomasochistické sklony. Jan i Elsa podléhají svým touhám a objevují celou šíři vlastních sexuálních vesmírů. Od těchto chvil se začíná Elsin život nezadržitelně řítit mimo obvyklé hranice a je zcela zřejmé, že nic už nebude takové jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Rádoby "umělecké" dílo, natočené černobílým "okem", které je ale neskutečně nudné, utahané, postavy se chovají naprosto idiotsky, no dobrého pomálu. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Působivý černobílý obraz, který dodá záběrům hloubku, artové ladění, kontroverzní vztah starší ženy k mladšímu chlapci (v S/M pozlátku), vrstevnatost postav, závěrečné záběry nutící k mnoha myšlenkovým pochodům. Toť výčet možných přání páně režiséra a dalších. Realita? Bídný scénář, toporná snaha o umělecký dojem, nepochopitelné zvraty a výplně (úsměvná rvačka hlavní postavy Jana s přáteli, letenky do Brazílie apod.), otazník nad chováním i pohnutky postav a další kvantum věcí, které zde prostě a jednoduše nefungují / fungují jen zpola. Doporučit nelze ani vyznavačům "atypických" vztahů, natož jistých sexuálních praktik... │30% ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama