Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úvod filmu patří seznámení se s posádkou ponorky americké armády a jejím následném zmasakrování tajným vojenským experimentem - obřími škorpióny. Po téměř třech měsících je ponorka nalezena nedaleko pobřeží Kalifornie a sestaven záchranný tým pro její vyzvednutí. Ten se musí pomocí miniponorky dopravit na místo, zjistit co přesně se stalo s posádkou a hlavně opět zajistit náklad, který již plně obsadil ponorku. Ne všichni členové týmu však ví vše o situaci a mají úplně poctivé plány... (t_gon)

(více)

Recenze (3)

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

"They are Marines and they are trained to handle out all the situations. They are big boys!" Nuž a v praxi sú naši mariňáci zásadne vždy otočení chrbtom k nejakému temnému zákutiu a skúmavo strkajú hlavy do všetkých možných otvorov (pokiaľ práve jašivo nerozosievajú digitálne projektily po 300 miliónovej nukleárnej ponorke). Tak toto je hardcore vážení a pod lákavým plagátom sa skrýva ultimátne z-tko, nad ktorého debilitou musí krútiť hlavou aj 5 ročné decko. Výčtom negatív by som jednak sundal databázu ČSFD (taký by bol dlhý koment) a zároveň pripravil o zážitok labužníkov, ktorý podobné fláky vyhľadávajú. Im môžem len doporučiť, lebo toto...toto je naozaj NEUVERITEĽNÉ peklo. Pri stopáži hodina 45 prakticky nepozerateľná záležitosť. 1% (za úvodné titulky). ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ale ovšem tohle je pro gurmány. Něco tak špatného jsem nečekal, V jeden den jsem zkoukl tři filmy kde vystupovaly škorpióni(Scorpius gigantus, Stinger a Deadly stinger) a tohle je zaručeně to nejhorší. Vlastně když se pořádně zamyslím neviděl jsem horší zvířecí horor. Tohle je film o ponorce a v ponorce se nic neděje. Film má něco kolem 105 minut a totálně nic se tam celou dobu neděje, sem tam něco zaútočí ale to je asi tak všechno pak se celou dobu kecá. A to kecání je tak nudné že Vás to zaručeně uspí. Vlastně zato můžou i ty vážně špatný herci. Kde je jen režisér vyhrabal??? A dále i když většinou nekoukám na efekty, tak tady nemůžu opominout fakt že tady uvidíte zaručeně ty nejhorší co existujou. TY škorpioni byly spíše k smíchu. Dále mě pak pěkně štvala kamera která nestíhala pomalu nic snímat, protože škorpíci byly tak rychlý že to ani nešlo, a to nemluvím o tom osvětelní. Jasně jsme v ponorce tam moc světla asi není, ale tady vidíme stále jenom tmu, sem tam proběhne nějaký digitální ocásek a pak zase tma. No nic film je to vážně otřesný a nedoporučuju ho vůbec nikomu, protože by to byla vlastně taková sebevražedná mise. Bože filmy o škorpionech už do konce života nepotřebuju vidět. ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle komentář berte jako varování : jedná se o hodně nízko rozpočtový horor, který je otřesný po všech stránkách. Když se během prvních 3 minut staneme svědky vyvraždění celé posádky ponorky americké armády jejich tajným vojenským nákladem (schválně zde uvedu, že se jedná snad o nejhorší CGI škorpióny, jaké kdy uvidíte), budete tušit,která bije. Absolutně žádná stopa po minimálním umění s kamerou, po herectví se také zaprášilo a zbylo pouze 100 předlouhých minut podívané na otřesně digitální ponorky, kupu škorpiónů a dvě sic pohledné, leč naprosto tupé blondýny, které se vůbec neostýchají sexuálních radovánek, když za dveřmi čeká nechutně „směšný škorpik…“ Tady se vyplatí opravdu dát pracky pryč!!! ()

Reklama

Reklama