Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie je rozvedená vědecká pracovnice. Ačkoli působí upjatě, kdesi uvnitř ukrývá doutnající jiskru veselé spontánnosti. Její poněkud nudný snoubenec a kolega Russell bohužel není tím pravým, kdo by v ní dokázal rozdmýchat plamen. Spojuje je však nadšení pro práci a Julie věří, že její dva synové, patnáctiletý puberťák Brian a introvertní desetiletý Wesley, se naučí mít Russella rádi během nastávající dovolené. Jenže právě když mají vyrazit na cestu, dojde v laboratoři ke kritické situaci. Russell musí zůstat a Julie odjíždí sama. Věhlasný americký kuchař Matt je rozvedený otec citově poněkud nepředvídatelné čtrnáctileté Daphne a dvou rozpustilých synů, jedenáctiletého Lewise a osmiletého Joshe. Kvůli pracovnímu vytížení vidí děti málokdy, ale nikdy si nenechá ujít letní dovolenou. Julie i Matt dorazí na prázdniny do Nantucketu a ke svému zděšení zjistí, že si pronajali stejné obydlí. A protože všechny ostatní jsou již obsazené, nezbývá než to zkusit pod jednou střechou. Je však otázkou, zda se jeden od druhého něčemu přiučí, nebo se dřív navzájem zabijí. (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Víc hořké než sladké a komedie a romantismu to také moc nepobralo. Spíš ojedinělé hlášky:“Jak se tolik let evoluce mohlo vyhnout tomuhle pokoji?“ – skoro jako u nás. Je to příliš prvoplánové – ona genetička pedantka s vychovanými dětmi, které berou na povel vitaminy, on bohém se vším souvisejícím. Chlap, který si před sexem skládá kalhoty a puky žehlí knihou, brrr. Pěkný je omyl ve sprše, tělo jako tělo. Dva momenty dvou dětí: „Našels nějaký chlupy? Viděla jsem, že je hledáš. Dělám to samý s prsama.“ „Taky zbytečně.“ A na konci:“Zavolej, až se ti objeví ty chlupy.“ „A ty prsa.“ „Počítám, že zavolám dřív.“ Konec se svatbou byl už tak strašně protahovaný, že jsem si fakt oddechla, když to dopadlo jak mělo. ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na nedělní odpoledne. Rodinná, romantická a s otřepaným tématem. Zanechalo to ve mě dva obrazy. Inspirativní dráždivou scénu mezi hlavními hrdiny při vaření, a šílený obrázek na konci, kdy si děti na trajektu "synchronizovaně" nasadí sluneční brýle, a dokazují nám tím, jak jsou strašně šťastný a v pohodě. Pořádnej kýč na závěr.. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co se škádlívá, to se rádo mívá. K tomu je samozřejmě za potřebí připočítat lehce krkolomnou cestu, aby byl výsledek více než uspokojivý. Od začátku je nad slunce jásné, jak to celé dopadne. Tahle předvídatelsnost mi absolutně nevadila a ani mi nevadilo, že tu není ani jedna jediná špatka originality. Mám slabost pro Timothyho Daltona. Nastassja Kinski byla příjemná. Ta svého otce zapřít nemůže, ani kdyby se stavěla na hlavu a odstrkovala se přitom ušima. Ten vědátor s tím lilkem dostal přesně to, co si zasloužil. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Odpočinkovka, ke které mě přitáhla N.Kinski a T.Dalton. *** Matt (T.Dalton): Ten Russell je želva, nebo nějaký křeček. Každý vychovává prostě jinak, kontrast někdy pobaví :-). Zůstaň podivná Daph, zvláštnost ti sluší ! Předběhla si ! Někdy musíš, aby ses dostal tam, kam chceš ! ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Taková kravinka, kdy od začátku tušíte jak to vlastně celé bude - z chlapa, o kterém jste si říkala jaký je úžasný se najednou vyklube nezáživný blbeček, kterého nezajímá nic jiné než práce a z muže, kterého jste k smrti nenáviděla a byl od vás tak odlišný je najednou neúžasnější člověk pod sluncem. Řekla bych, že tohle byla charakteristika nejen k tomuhle filmu, nemyslíte? Už by se měl někdo zamyslet a netočit stále o tom stejném... Ale jinak celkem fajn:-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama