Reklama

Reklama

Iluze lásky

Trailer

Obsahy(1)

Největší kouzelnická legenda. Harry Houdini. Konkrétně jeho turné po Velké Británii v roce 1926. V té době se totiž světoznámý kouzelník seznámil se ženou jménem Mary McGregor (Catherine Zeta-Jones) a na první pohled se do ní zamiloval. Netušil však, že jeho čerstvá láska není úplně tím, čím se zdá být. Ve skutečnosti je to podvodnice, která chce Houdiniho (Guy Pearce) podvést a využít k tomu při jedné z kouzelnických seancí „ducha“ jeho matky. Bude se čarovat, podvádět i milovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

jony5 

všechny recenze uživatele

Mnoho ludi čakalo akčne kúsky/triky podaní Houdiniho, ale na to tema su ine filmy ktore nemusim spominat. Tento je viac o romantike, drame, vstahu Mary (Zeta-Jones) a Houdiniho (Guy Pearce) a zlatej Benji (Saoirse Ronan) ktora je unesena ked stretne Houdiniho, ako sa tesi ked su ubytovane luxusnom hotely. To cakanie ako ho prekabatia v jeho vyzve, zalubi sa Mary do neho a ako skoncia (tie dve, kazdy vie ako umrel Houdini). Skotsky slovnik obohatil tento film, aj ked vecina ho asi pozerala z dabingom. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Snímok,ktorý ostal v tieni/a právom/ vynikajúceho Dokonalého triku a príjemného Iluzionistu. Kvalitné herecké obsadenie a dobré vykreslená atmosféra, sú veľké,ale asi aj jediné klady tohto filmu. Horšie je to so samotným príbehom, v ktorom sa aj divák stáva účastníkom hry, ktorá nie je až taká zaujímavá, ale ani prehľadná. Viem, možno to bol zámer. Je to jeden z tých filmov, pri ktorých si po zhliadnutí poviete: "O čom to vlastne bolo?" Jediná vec ktorá vyzdvihuje tento film z mrakov podpriemeru, je herecký výkon maličkej Saoirse Ronanovej, známej aj z filmu Pokánie. Na svoj vek, neuveriteľne talentovaná a presvedčivá. Ak ju nepoložia hviezdne maniere, bude z nej veľká hviezda. Film 5/10. ()

Reklama

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Takový slabší odvar Dokonalého triku a Iluzionisty, který i přes velkou snahu ústředního dua nedosahuje podobných kvalit. Navíc mi trochu vadilo představení Houdiniho, ale to už je spíše otázka scénáře a sám toho o něm moc nevím a potom i samotné poselství filmu. To jako, že láska je kurva? Kurvy jsou lidi. ()

Sjuzn 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla film, který by mě dokázal tak dokonale uspat, jako tenhle nabubřelý, pravděpodobně romantický film s Catherine Zeta-Jones a Guyem Pearcem. Víc než samotný otřesný příběh s chatrnými hereckýni výkony mě děsil jenom fakt, že tenhle film nebyl bohužel jenom iluzí, ale ve skutečnosti byl až děsivě reálný. * uděluji pouze za celkem slušnou výpravu a kostýmy, které však bohužel celkový dojem nenapraví. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celý film je píjemne spracovaný, so sympatickými predstavitelmi. Lenže príde koniec, keď ste čakali nejakú výraznejšiu pointu, alebo dokonca zvrat a ono to akosi vyšumí do prázdna. Ukáže sa, že ide iba o romantický film. Takže scenár je najväčšou slabinou tohto filmu, hodiaceho sa skôr do televízie. Ja ale žiaden čas, počas ktorého sa môžem pozerať na Catherine, nepovažujem za zabitý. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama