Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake filmu "The Wizard of Gore" z roku 1970. Kouzelník si na svých představeních vybírá dobrovolnice z diváků, které následně dusí, řeže, seká a prošpikává. Když ženy vstávají a nic jim není, diváci nadšeně tleskají. Jenže po představení ženy umírají díky ranám, které obdržely během vystoupení. Policie není schopna nalézt souvislosti těchto vražd s kouzelníkem. Muž, kterému takto zemřela dívka, se rozhodne vyšetřit tyto vraždy na vlastní pěst. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (26)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal a prakticky taky nic nedostal... Průměr, trochu to připomýná jak nějaká epizoda MAsters of horror. Totálně o nic nepřijdete když to neuvidíte. Jako jednohubka to ale stačí. Nejlepší scény jsou na jevišti s Gloverem, jak říkám být to nějaký díl MAsters of horror dám hodnocení větší..... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Původní verzi The Wizard of Gore budou znát snad jen okrajoví fandové. Vždyť i právě a pouze pro ně je určen tenhle 40 let starý amatérský snímek, který si holduje na probodávání, vykuchávání a řezání všech možných partií mladých dívek a to v neobvyklém množství a detailech. Prostě trash jako Brno. Stejnojmenný remake by se mu rád vyrovnal, jenže na vyvolání nechutenství a šoku by potřeboval na dnešní filmové poměry mnohem víc, než jen vyndavání vnitřností za mlžným oparem. Tehdy diváci na takové explicitní násilí nebyli připraveni, jenže doba postoupila a my si začínáme zvykat i na prznění novorozeňat. Ale snaha se nové verzi nedá popřít. Je tu spousta hanbatých slečen a pár morbidních výjevů taky stojí za to. Pro fanboye má ke všemu pěkné obsazení, mezi němž nejvíc vyniká Crispin Glover v hlavní roli a taky slavný Jeffrey Combs, kterého poznají jenom zasvěcení. Jinak slabota. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

"Panebože", co to bylo???? To snad režisér nemyslel vážně? Tak stupidní film, jsem už dlouho neviděl! Zpočátku si myslíte, že je příběh zaveden do 30-tých let, vidíme chlápka, který na starém knihtiskovém stroji tiskne noviny, jeho oblek, vybavení bytu...vše nasvědčuje na minulé století. Po nějaké době vidíme kurátora, jak vytáhne mobil a že štětka má na stěně LCD obrazovku. Řekněte si, aha, takže to je v dnešní době! Jenže příběh pak nemá ani hlavu ani patu. Nevíte co je sen, blud a nebo realita! Pokud čekáte, že uvidíte nějaké krvavé vraždy, tak jste na omylu! Střih a vidíte h-v-o! A tak odporné herecké obsazení, jsem už dlouho neviděl - ksichty na zvracení! Jedním slovem : "UBOHOST"! Remake filmu „The Wizard of Gore „ z roku 1970. Kouzelník si na svých představeních vybírá dobrovolnice z diváků, které následně dusí, řeže, seká a prošpikává. Když ženy vstávají a nic jim není, diváci nadšeně tleskají. Jenže po představení, ženy umírají díky ranám, které obdržely během vystoupení. Policie není schopna nalézt souvislosti těchto vražd s kouzelníkem. Muž, kterému takto zemřela dívka, se rozhodne vyšetřit tyto vraždy na vlastní pěst. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak už ve svém komentáři zmiňoval Flipnic. Tohle snad nejde ani brát jako remake verze z roku 1970. Příběh si bere z původní verze opravdu jen kostru příběhu. Je pojat naprosto odlišnou formou a je nutno ho brát s nadsázkou. A právě tímto pojetím mě J. Kasten celkem mile překvapil. Určitě si jeho tvorbu budu muset víc proklepnout. Film mě chytl hned od začátku. Asi hlavně díky tomu jak byla zahrána postava kouzelníka Montaga. Crispin Glover je specialista na ujetý role, takže tady se mohl vyřádit, ikdyž vím, že tahle postava určitě nesedne každýmu. Stejně tak jako celej film. Mě hlavně zaujalo odlišné pojetí obou filmů. A následné srovnávání. Kde u mě vítězí tato novější verze. Určitě nebude šokovat gore efekty jako originál v roce 1970, ale kamerově, herecky, dějově i hudebně je to rozhodně na lepší úrovni. Prostě stará klasika v modernějším psycho hávu. Za mě nečekaná spokojenost. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, celý film jsem sledoval pozorně, vůbec se nenudil a musel i trochu přemýšlet. Možná proto mě trochu zklamal konec, který mohl být vyřešen lépe. Crispin Glover hrál (přehrával) famózně ;-) a docela bych si ho dovedl představit ve třetím díle restartovaného Batmana jako „hádankáře“ Riddlera, ale ještě by musel na sobě zapracovat. Jevištní vystoupení měla své kouzlo a natočena byla bez problému. Horší byly snové pasáže, doplněny o triky s moderním nádechem, v té retro době výrazně rušily. Lepších 6/10* ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama